DEŤOM Z LÁSKY-adresná pomoc onkologicky chorým deťom.
    Včera som dostala úžasnú správu, že som nominovaná na Krištálové krídlo v kategórii filantrop roka 2014! Skoro som neverila vlastným očiam Veľmi ma to milo prekvapilo a samozrejme dojalo, že niektorí ľudia na mňa a to čo robíme pre choré detičky mysleli a typ na moju nomináciu poslali. Samozrejme si nesmierne vážim umiestnenia do prvej trojky o čom rozhodla odborná porota. Ja osobne si myslím, že je pekné spomedzi všetkých sa dostať do prvej trojky aj napriek tomu, že som len "obyčajný človek" , no človek odhodlaný za tieto naše choré deťúrence bojovať a pomáhať im!
    Tento rok je to 18-ty ročník Krištáľového krídla. Jeho misiou je vyzdvihnúť, zviditeľniť a oceniť každý rok tých, ktorí sa významnou činnosťou vykonanou v tomto prípade v roku 2014 podieľali na rozvoji oblasti, v ktorej pôsobia. Prostredníctvom nominácií, oceňovania a ďalších aktivít sa Krištáľové krídlo snaží motivovať aj ostatných k využívaniu svojich vedomostí, talentu, schopností a snaženia k tomu, aby spoločnosť napredovala a posúvala sa stále ďalej. Ocenenia sú udeľované v desiatich oblastiach a udeľovaná je aj mimoriadna cena. Široká verejnosť mohla do konca novembra 2014 zasielať svoje návrhy nominácií v jednotlivých kategóriách. Následne boli všetky návrhy posúdené odbornými porotami, ktoré v každej oblasti vybrali tri nominácie. Členovia odbornej poroty tajným hlasovaním rozhodnú o laureátovi, ktorého sa dozvieme na slávnostnom galavečere.
    Odovzdávanie Krištáľového krídla za hodnotené obdobie sa bude konať 1. februára 2015 o 19:00 hodine v priestoroch novej budovy Slovenského národného divadla, Sála opery a baletu a následne bude v ten istý deň odvysielané relive na Jednotke RTVS o 21:10.
    Ešte raz obrovská vďaka vám všetkým , lebo bez vás by nebola žiadna pomoc a tým pádom ani žiadna nominácia mojej osoby
    Nominácia je významná nie len pre mňa osobne ale aj pre môjho manžela, s ktorým spoločne pomáhame chorým detičkám, pretože náš projekt Deťom z lásky je projektom nás Foltýnovcov a na čele s našim Lukáškom, ktorý sa liečil na leukémiu. A Luky bol dôvodom prečo začať s pomocou, takže jemu vďačíme, že sme teraz tam kde sme
    O našom projekte si môžte prečítať na našej stránke: www.detomzlasky.sk a podporiť nás môžte na číslo účtu:
    č.ú. 5066240907/0900
    Ďakujeme!!!
    Foltýnovci a pozrite si článok, ktorý vyšiel 18.12. v týždenníku Plus7 dní.

    1