PROSÍM pomôžte !!!
    Z celého srdca sa chcem za Mišku poďakovať všetkým, ktorí jej do dnešného dňa poslali peniažky na jej liečenie..... momentálne sme spoločne vyzbierali skoro 300 eur, takže sme dosiahli sumu, ktorú bolo potrebnú vyzbierať na liečenie, avšak ak by ste chceli Miške poslať ešte nejaké peniažky navyše na ďalšie výdavky, ktorých má pri svojich diagnozach veľa, tak vám budeme veľmi vďační !!!
    Ďakujeme!!!
    Foltýnovci
    www.detomzlasky.sk
    DEŤOM Z LÁSKY-adresná pomoc onkologicky chorým deťom.....
    Milí priatelia, pomocníci, chcela by som vám predstaviť ďalšiu našu skvelú kamarátku z onkológie, malú Mišku Hudečekovú Miška má okrem onkologického ochorenia aj DMO a veľmi potrebuje cvičenia, ktoré dopomôžu k zlepšeniu jej zdravotnému stavu. V máji mala ísť na liečebný pobyt do Dunajskej Lužnej , avšak pri epileptickom záchvate sa jej stalo zranenie, a tak sa liečenie muselo odložiť Momentálne sa uvolnil v Dunajskej Lužnej termín a tak nastupuje od 15.9. do 26.9. 2014. Časť prepláca poisťovňa, no rodič si tiež musí platiť poplatky, ako aj stravu. Náklady na celé liečenie vrátane vedľajších nákladov je 250,- Eur a my sme sa rozhodli im s tým pomôcť
    Samozrejme, veď sme spolu bojovali na tom najhoršom oddelení aké len môže byť - onkológia....... Miška je úžasná a ja verím, že si vás získa tak ako aj Kajka, ktorej sme prispievali na adeli centrum, alebo Maťko, ktorému sme zbierali na špeciálny kočík.
    Preto vás prosím, ak môžte , pomôžte.....ceníme si každučkej pomoci, sumy, spoločne verím, že to dokážeme!!!! máme síce len pár dní na to, ale verím, že to dáme!!!!!!
    Takže čakám na vaše správy bud tu na stránke, alebo mojej osobnej profilovej Ivana Foltýnová, alebo na ivka0808@gmail.com, č.ú. je 0250916038/0900 a do poznámky treba napísať vaše meno a Miška
    ĎAKUJEME !!!
    Foltýnovci
    www.detomzlasky.sk