jaja228
23. máj 2024
1535 

✨Kupovať jazdený kočík je pre mňa ako kupovať jazdené auto 😅✨

Chcela by som sa s vami podeliť o moju nedávnu skúsenosť s nákupom použitého kočíka zo stránky Modrý koník. Bol to pre mňa veľký krok, keďže kupovať kočík je pre mňa podobné, ako kupovať jazdené auto 😅. 

S kočíkmi mám už svoju skúsenosť a tak som vedela, že nový kupovať ozaj nepotrebujem a rovno som sa vrhla do bazáru. Pôvodne. Ale bohužiaľ, nakupovať bazárové kočíky je pre mňa trochu osina v zadku. Nemám to rada 😕. Videla som istú influencerku, ako zdieľala na instagrame, že Modrý koník predáva použité kočíky. Tak som ,,zabrdla” do ich e-shopu a našla som skutočne zaujímavý výber - od značkových kočíkov po tie menej známe. Bolo pre mňa dôležité vidieť veľa fotografií a mať podrobný popis stavu kočíka, aby som mala reálne očakávania. A teda tých fotiek tam bolo požehnane 😁. Každý kočík mal dostatok fotiek a detailný opis jeho stavu.

Táto služba je pre mňa novinka, preto som mala niekoľko doplňujúcich otázok. Oceňujem, že mi rýchlo a ochotne odpovedali na všetko, čo ma zaujímalo. Napríklad, či ho vyčistili a akým spôsobom, či nevŕzgajú kolieska, či sa nejako výrazne netrasie na dlažbe (Trnava je plná dlažobných kociek).

Dobre. Kočík som si vybrala, a teraz, ako ho dostanem domov, keď manžel je služobne autom preč? Dali mi možnosť vybrať si, či prídem osobne po kočík do Bratislavy alebo mi ho pošlú. Žijem v Trnave a nemala som možnosť osobne sa dostaviť, ale to nebol problém. Kočík mi ochotne poslali a musím povedať, že som bola trochu nervózna, či to bude v poriadku. Ale bolo to úplne v poriadku! Kočík bol kvalitne zabalený a prišiel bez akýchkoľvek problémov.

Našťastie, kočík nemal žiadne skryté vady, bol vyleštený a voňavý ☝. Že vy v koníku ste do balíka pridali kvapku esenciálneho oleja? 😊 Počas tejto skúsenosti som mala pocit, ako by som kúpila nový kočík, síce s menšími odreninkami na ňom (s tým som samozrejme počítala pri použitom kočíku a aj som ich vďaka fotkám videla), ale celý proces bol naozaj na profi úrovni. Ďakujem, už naplno využívame! 😉

Tu ich nájdete: https://shop.modrykonik.sk/sk-eur/sk/category/used-strollers/ 

#modrykonik #predaj_pouzitych_kocikov

Začni písať komentár...

Odošli