Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    janickalubino
    16. aug 2020    Čítané 99x

    DM Ti úsmev vyčarí 😊

    Šťastný rodič, šťastné a spokojné dieťa. Ostala by som hneď pri tej spokojnosti, pretože ja som nadmieru spokojná. Mala som to šťastie testovať, a poviem Vám, veľmi veľa výrobkov som si hneď zamilovala 💙. Kozmetiku som mala od rôznych značiek, čiže to chcelo aj nakupovanie vo viacerých obchodoch. Vonku nám počasie praje, a tak trávime dni vonku. Kúpanie je na dennom poriadku, a tak by som začala hneď s drogériou. 

    Umývací balzam ,,od hlavy až po päty”

    Tým, že je to sensitive, tak u mňa hneď zabodoval. Bola som veľmi zvedavá, že čo to urobí s detskou pokožkou, ale po xy skúšaniach výrobkov sa dieťa konečne nevyhádzalo. Pokožka je jemná, hydratovaná a voňavá. 

    1. Papierové vreckovky, vlhčené obrúsky a dezinfekčné vlhčené utierky
      Papierové vreckovky nesmú chýbať v kuchyni. Čo mi na nich veľmi vyhovovalo, tak to, že sú jemné a trojvrstvové, takže namiesto troch vreckoviek stačí zobrať iba jednu, hlavne pri manželovom fúkaní nosa 😁 Vlhčené obrúsky prekladám po celom byte. Idú cez prebaľovanie, utieranie prachu, rozliatých vecí atď. Tieto sú naozaj veľmi jemné a hlavne, nedráždia pokožku. Dezinfekčné utierky sú vo veľmi praktickom balení, takže do kabelky ako stvorené.

    Vatové tyčinky

    Musím sa priznať, že nám veľmi nesadli. Pri čistení ušiek na mňa deti pozerali, čo im to strkám do uška. Sama som nevedela poriadne vyčitiť ušká. Príliš sú hrubé, takže ja som im na chuť neprišla.

    Masážny olej, mydlo, detský zásyp
    Mydlo mi prišlo klasické ako všetky ostatné. Môžem hodnotiť len neutrálne, ale po okúpaní sme sa tešili na masážny olej, kde sme si užili mojkanie s bábätkom. Určite si našiel miesto v našom domove. Odmalička má Ninka problém so zapareninami pod krkom a hlavne pod pazuškou. Detský zásyp je pri týchto horúčavách ako vyšitý 👌

    Krém proti zapareninám, vatové tampóny
    Tak, ako niektoré výrobky som vychvaľovala, tak krém má palec dole. Hneď na druhý deň bol zadoček červený a neposkytol dostatočnú ochranu. Keďže som netušila, že vôbec existujú vatové tampóny, som si myslela, že ich ani nevyužijem. Tým, že nás potrápil zadoček, som vedela, aké využitie budú mať. Tampóny sú zo 100 % bavlny a sú veľmi jemné. Robili sme z nich obklady a pokožku vôbec nedráždili.

    Šampón
    S rozčesávaním mám sama problém. Vyskúšala som ho aj ja, a vlásky sa krásne rozčesali, keďže Ninka má ešte krátke vlásky. Vlásky boli jemné a voňavé.

    Jahodové čipsy
    Prvý dojem som mala pocit, že to jesť nebudú, strašne kyslo sa tvárili, ale na to všetko si ich veľmi zamilovali. Veľmi super ako pochúťka vonku.

    100 % jablková šťava
    Je to veľmi osviežujúci nápoj. Teši ma to, že je bez cukru, takže sa nemusí ani riediť.

    Ovocný čaj
    Chutí veľmi dobre, tak ako za studena, tak aj teplý 😊

    Detská výživa

    Neviem, ako sa jej podarilo pri tom zaspať, ale chutí výborne 👌 (potom ju aj tak dojedla😁) Tým, že je bez cukru, tak stále chutí dobré, a hlavne, chutí deťom.

    Ovocná tyčinka
    Z môjho pohľadu je to super mňamka, ale, žiaľ, mojim deťom to nechutí 🤷‍♀️

    Repkový olej Bio
    Pri zavádzaní prvých príkrmov ako stvorené. Síce sme už ďalej ako prvé príkrmy, no vrelo odporúčam 👌💙

    Obilná kaša Bio

    Kaša super, detičky zasýti, ale pridávam im tam med, lebo je to pre nich málo sladké. 

    Za toto všetko ešte raz ďakujem ❤️ Za nové skúsenosti, nové výrobky, ktoré určite budem pripisovať na zoznam. Ale 100 ľudí a 100 chutí, a nie každému bábätku všetko vyhovuje.

    #test_dm27
    Vonku teplo a tak trávime každý deň von 🌞
    Večerné kúpanie Ninka miluje, a ja som si zamilovala tento umývací balzam “od hlavy až po päty”. Dieťa je čisté, voňavé a ešte aj namastené 🙏 určite ostanem len pri ňom a dokonca bol u nás aj chlapček, ktorý sa stále vyhádže ešte aj z mydla a tentokrát ☝️nič. Takže len pozitívne hodnotím 👏😊

    #test_dm27
    Práve došiel kuriér a my s veľkou radosťou sme práve začali testovať s Ninkou 😊
    Ako prvé začali sme s jahodovými chipsami 🍓
    Trošku kyslejšie ale evidentne chutia ☺️