jankazajka
24. jún 2013

Postavme Alexíka na nôžky!!

Postavme Alexika na nožičky !!!

Chcem darovať

5%VyzbieranéCieľová sumaDo konca zostáva5%2500 €97 dní

Príbeh vytvoril/a
Janka Zajacova

Váš dar príjme
Alex Zajac

Účel
Operácia ULZIBAT

Získaná suma
132 €

Získavajte dary cez svoj web 

Dovoľte mi, aby som sa predstavila. Volám sa Jana Zajacová. Mám 4.5 ročného syna Alexa s diagnózou DMO. Týmto by som Vás rada poprosila o finančnú pomoc na nevyhnutnú operáciu ULIZBAT. Ide o operáciu šliach, ktoré potrebuje Alex uvoľniť, kedže sa mu veľmi skracujú. To je i dôvod, prečo zatiaľ nedokáže sám stáť na vlastných nožičkách. Bol by to veľmi veľký krok ku skvalitneniu jeho života.

Verím, že Alex ma šancu v najbližšej budúcnosti na samostatnú chôdzu, už nám veľa nechýba aby sme chodili !!

S Alexom sme od narodenia absolvovali veľa rehabilitácí v Martine, Dunajskej Lužnej, v špeciálnom rehabilitačnom centre Renona sme boli už 7krát. Po pobyte v rehabilitačnom centre Renona, som videla konečne úspechy u môjho malého syna. Renona je súkromné centrum, kde si celý dvojtýždňový pobyt hradí každý pacient sám, nie pomocou poisťovne.  Jeden dvojtýždňový pobyt stojí 2500 eur a 200 eur  stojí ubytovanie.

Alexík má obrovskú šancu, že sa postaví na vlastné nožičky, vyžaduje si to však obrovskú trpezlivosť, hlavne cvičenie a opakované rehabilitácie.

No teraz je najdôležitejšia operácia ULZIBAT v Kladne, kde sme už objednaní na september 2013. Kedže i tato inštitúcia je súkromná, operačný zakrok bude stáť 2500 eur.  A to je už velmi veľa pre našu rodinu.

Robíme maximum pre Alexíka, aby sme mu mohli zabezpečiť potrebnú liečbu, aby bol raz samostatný a zaradil sa do normálneho života   Budem Vám veľmi vďačná za každú možnú pomoc, mama Janka. 

Začnite pomáhať hneď teraz:Darujte

Zoznam darcov

..nezkoušeli jste státní nemocnice-brno, praha, hradec králové? sama mám syna dmo, ortopedických operací jsme postoupili nespočetně a žádnou jsme si neplatili, to samé i moje kamarádky, ketré byli v praze a v brně, třeba by jste pak nemuseli žádat o peníze,když to pojištovna hradí

24. jún 2013

nie no toto je operacia,kde ho nebudu rezat klasicky ale operacia bude robena laparoskopicky a Alexiknebude mat ziadne sadry,ani štichy :D pretochcem ist do toho takto .je to ovelamenej bolestive i po operaciii nebude mat sadry a tympadom sa tak nevratime spat no a citamsame dobre odozvy na tento sposob operacie ,ja som uz 2x odmietla Populhara v žiline ,no do toho idem .

24. jún 2013

@jankazajka ..ok., ono je pravda, že za ty roky medicína šla dopředu a to co byla dřív "řezničina" se ted dělá šetrněji laparoskopicky, ...se sádrami jsme si se synem užili, po dvou dnech měl na patě dekubit- otlak, kvůli kterému jsme si pobyt v nemocnici protáhli o šest týdnů....přeji at se podaří sehnat prašule a at se malý co nejdříve postaví na vlastní 🙂))....................škoda, že už tehdy , když byl syn malý, tyhle možnosti nebyly

24. jún 2013

dakujemmm ,budem sa snažiť ,aby sme to v septrmbri zvladli a ja zohnala euraa, naozaj chcem urobiť pre Alexíka maximum!!

24. jún 2013

Začni písať komentár...

Odošli