Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Môj relax po večeroch :D

    (13 fotiek)

    Moja záľuba popri starostlivosti o synčeka Alexíka .

    (37 fotiek)

    Takže chcem sa trocha pochváliť akého mám šikovného synčeka!!Konečne po 5 ročnom úsilíí cvičení som videla Alexíka konečne kráčať po svojich i keď je to zatial za pomoci barličiek máme už len krôčik k nášmu vytúženému cieľu.Kedže som vždy dúfala,že Alexík jedného dńa bude chodiť konečne sa nám náš najtajnejší sen začína plniť!! Som veľmi hrdá mamina na mojho Alexíka!! Naozaj by sme si s týchto detičiek mali brať príklad ,aké sú vytrvalé a statočné!! A základ je len to nevzdávať!!!

    (9 fotiek)

    Chcela by som sa podakovať v mene Alexíka,všetkým ktorí nám tento rok pomohli zúčastniť sa 3x rehabilitačného pobytu v Renone a taktiež i zrealizovať operáciu Ulzibát v Kladne . I vďaka Vám je Alexík zase o krok vpred a jeho i náš veľký sen ,že sa postaví na vlastné nôžky bude skutočnosťou!No teraz potrebujeme ešte intenzívnejšie cvičiť ako doteraz. Kedže je tu nový rok chcela by som Vás taktiež poprosiť o 2% pre Alexíka.Je to veľký bojovník a vďaka i vašim 2% by sme mohli apsolvovať ďalšie rehabiltačné pobyty,pomôcky nevyhnutné pre Alexíka na zlepšovanie jeho zdravotného stavu. Ďakujeme!

    Máme úspešne operáciu za sebou.Už sa zotavujeme a už teraz vidím,že to bolo správne rozhodnutie a Alexik je volnejší.11.11. nastupujeme do Renony začíname intenzívne cvičenie a čoskoro i samotnej chôdze:D

    (7 fotiek)

    Vo Hvozdnici, 07/2013

    Vážený pán/pani,

    Dovoľte mi, aby som sa predstavila. Volám sa Jana Zajacová. Mám 5 ročného syna Alexa s diagnózou DMO.
    Presná špecifikácia jeho ochorenia znie:Infatilná cerebrálna paréza,spastická tripareza DK biliant.S prevahou v pravo+ PHK,axialna hypotónia,konkom,strabizmus,kinesioiogický zač.6 lokom štádia podľa profesora Vojtu,Stp.včasnom asfyktickom syndrome I-II.st.

    Týmto by som Vás rada poprosila o finančnú pomoc na rehabilitácie,lieky,hipoterapiu,plávanie,,masáže prípadne pomôcky pre môjho syna Alexíka na skvalitnenie jeho života a verím ,že v najbližšej budúcnosti snáď i samostatnej chôdze,kedže nám už veľa nechýba aby sme chodili !!No teraz je na prvom mieste operácia šliach –ULZIBAT v Kladne kde sme už objednaný na september .Cena operačného zákroku je 2500 eur + náklady na cestu a ubytovanie.Je to velmi šetrná operácia ,ktorá sa vykonáva laparoskopicky .Neprosila by som o pomoc no prišla som nedopatrením jeden pani o vaščiu časť eur z 2% s ktorých som si plánovala zaplatiť operáciu i pobyt v Renone,ktorý je veľmi dôležitý po operaíí. Rehabilitačná liečba v tomto centre mu veľmi pomáha, pretože sa po prvej rehabilitácii začal stavať na nožičky a začal rozprávať a celkovo začal napredovať. S Alexom som absolvovala už niekoľko rehabilitácií: Martin, Dunajská Lužná, Bratislava, 2x Adelli centre avšak po pobyte v rehabilitačnom centre Renona centre, som videla konečne úspechy . Renona centrum je súkromné centrum. Dvojtýždňový pobyt hradí každý pacient sám, nie pomocou poisťovne. Jeden dvojtýždňový pobyt stojí 2500,00EUR,+200,00EUR stojí ubytovanie. Alexík má obrovskú šancu, že sa postaví na vlastné nožičky, však vyžaduje si to obrovskú trpezlivosť ,hlavne cvičenie a opakované rehabilitácie, aspoň každé 3-4 mesiace, aby sa dosiahol maximálny účinok z liečby. Ešte by som po operacíí Alexíkovi chcela zakúpiť špecialne chodítko GRILLO,ktorého cena je 2380 eur,ktoré by mu veľmi pomohlo pri nácviku chôdze po operacíí.Máme i odporúčanie od neurologa. S financiami na predchádzajúcich 8 rehabilitačných pobytov nám pomohla rodina a tiež nadácie, rovnako ako aj pôžička,no máme úver i na dom a začína to byť pre nás veľmi náročné ale keď vidíme ten úspech a pokroky stojí to za to. Ja ako jeho mama, som presvedčená, že sa postaví na nôžky a bude zaradený do normálneho života, preto by som chcela urobiť maximum, aby som mu danú operáciu i liečbu mohla zabezpečiť
    Budem Vám veľmi vďačná za každú možnú pomoc. S pozdravom Alexík s maminou.

    Moje telefónne číslo je : 0911 544 811
    Email: jankazilina@gmail.com

    .PROSBA!!! Chcela by som Vás poprosiť či by nám nevedel dakto pomocť dofinancovat operaciu v KLadne -ULZIBAT.Dnes som si našla správu vraj operovať sa začína od 26.9.2013 a já som veľmi zúfalá,kedže Alexík je tam objednaný od apríla ,no to som ešte nevedela,že nedopatrením jednej pani prídem o dosť velký obnos v 2%!!Čo som mala na pláne zaplaťiť danú operáciu!!Chcelaby som Vás poprosť ak by ste nám pomohli akoukoľvek sumou ,naozaj nám pomôže všetko !!!!Alexíkov účet :2918898351/1100-Tatrabanka ĎAKUJEMMM

    Pozrite si a podporte 🙂 http://dakujeme.sme.sk/vyzva/728/postavme-alexi... darovať
    5%
    Vyzbierané Cieľová suma Do konca zostáva
    5% 2500 € 97 dní
    Príbeh vytvoril/a
    Janka Zajacova

    Váš dar príjme
    Alex Zajac

    Účel
    Operácia ULZIBAT

    Získaná suma
    132 €

    Získavajte dary cez svoj web
    Dovoľte mi, aby som sa predstavila. Volám sa Jana Zajacová. Mám 4.5 ročného syna Alexa s diagnózou DMO. Týmto by som Vás rada poprosila o finančnú pomoc na nevyhnutnú operáciu ULIZBAT. Ide o operáciu šliach, ktoré potrebuje Alex uvoľniť, kedže sa mu veľmi skracujú. To je i dôvod, prečo zatiaľ nedokáže sám stáť na vlastných nožičkách. Bol by to veľmi veľký krok ku skvalitneniu jeho života.

    Verím, že Alex ma šancu v najbližšej budúcnosti na samostatnú chôdzu, už nám veľa nechýba aby sme chodili !!

    S Alexom sme od narodenia absolvovali veľa rehabilitácí v Martine, Dunajskej Lužnej, v špeciálnom rehabilitačnom centre Renona sme boli už 7krát. Po pobyte v rehabilitačnom centre Renona, som videla konečne úspechy u môjho malého syna. Renona je súkromné centrum, kde si celý dvojtýždňový pobyt hradí každý pacient sám, nie pomocou poisťovne. Jeden dvojtýždňový pobyt stojí 2500 eur a 200 eur stojí ubytovanie.

    Alexík má obrovskú šancu, že sa postaví na vlastné nožičky, vyžaduje si to však obrovskú trpezlivosť, hlavne cvičenie a opakované rehabilitácie.

    No teraz je najdôležitejšia operácia ULZIBAT v Kladne, kde sme už objednaní na september 2013. Kedže i tato inštitúcia je súkromná, operačný zakrok bude stáť 2500 eur. A to je už velmi veľa pre našu rodinu.

    Robíme maximum pre Alexíka, aby sme mu mohli zabezpečiť potrebnú liečbu, aby bol raz samostatný a zaradil sa do normálneho života Budem Vám veľmi vďačná za každú možnú pomoc, mama Janka.

    jankazajka
    24. jún 2013    Čítané 0x

    Postavme Alexíka na nôžky!!

    Postavme Alexika na nožičky !!!

    Chcem darovať

    5%VyzbieranéCieľová sumaDo konca zostáva5%2500 €97 dní

    Príbeh vytvoril/a
    Janka Zajacova

    Váš dar príjme
    Alex Zajac

    Účel
    Operácia ULZIBAT

    Získaná suma
    132 €

    Získavajte dary cez svoj web 

    Dovoľte mi, aby som sa predstavila. Volám sa Jana Zajacová. Mám 4.5 ročného syna Alexa s diagnózou DMO. Týmto by som Vás rada poprosila o finančnú pomoc na nevyhnutnú operáciu ULIZBAT. Ide o operáciu šliach, ktoré potrebuje Alex uvoľniť, kedže sa mu veľmi skracujú. To je i dôvod, prečo zatiaľ nedokáže sám stáť na vlastných nožičkách. Bol by to veľmi veľký krok ku skvalitneniu jeho života.

    Verím, že Alex ma šancu v najbližšej budúcnosti na samostatnú chôdzu, už nám veľa nechýba aby sme chodili !!

    S Alexom sme od narodenia absolvovali veľa rehabilitácí v Martine, Dunajskej Lužnej, v špeciálnom rehabilitačnom centre Renona sme boli už 7krát. Po pobyte v rehabilitačnom centre Renona, som videla konečne úspechy u môjho malého syna. Renona je súkromné centrum, kde si celý dvojtýždňový pobyt hradí každý pacient sám, nie pomocou poisťovne.  Jeden dvojtýždňový pobyt stojí 2500 eur a 200 eur  stojí ubytovanie.

    Alexík má obrovskú šancu, že sa postaví na vlastné nožičky, vyžaduje si to však obrovskú trpezlivosť, hlavne cvičenie a opakované rehabilitácie.

    No teraz je najdôležitejšia operácia ULZIBAT v Kladne, kde sme už objednaní na september 2013. Kedže i tato inštitúcia je súkromná, operačný zakrok bude stáť 2500 eur.  A to je už velmi veľa pre našu rodinu.

    Robíme maximum pre Alexíka, aby sme mu mohli zabezpečiť potrebnú liečbu, aby bol raz samostatný a zaradil sa do normálneho života   Budem Vám veľmi vďačná za každú možnú pomoc, mama Janka. 


    Začnite pomáhať hneď teraz:Darujte

    Zoznam darcov

    Chcela by som poprosiť mamičky,ktoré nám slubili 2% pre Alexíka aby mi poslali do mailu bud vyhlasenie s potvrdením alebo aspon z danoveho tú časť,kde je uvedená suma v 2% . Dakujemmm