Ooo mňam 🙈😋
Ooooooo to su dobroty 😉
Vy ste ale šikovní 🙂
@kika1905 chlebík je veľmi jednoduchý:
600g hl. múka
1/2 čerstvé droždie
2ČL soľ
1ČL cukor
500ml voda
semienka
Vo veľkej mise zmiešame múku, soľ a semienka, v 500ml vody s rozdrobíme droždie s cukrom a hneď vylejeme do pripravenej múky, dobre zamiešame aby všetká múka bola zlepená s vodou. Zakryjeme a necháme vykysnúť. Rúru si vyhrejeme na maximum (ja mám max 250). Vykysnuté ceste vylejeme do jenskej misy vystlanej papierom na oečenie, posypeme sezamom, zakryjeme a dáme do vyhriatej rúry a hneď stiahneme teplotu o 30 stupňou, čiže u mňa na 220. Pečieme zakryté cca hodinku. Po upečení necháme chlebík na mriežke (aby zo spodu "dýchalo" ) vychladnúť.
@ninkababika slaninu treba osoliť, nechať pár dní odstáť, potom dať do nálevu (voda,sol,cesnak,cibula, korenia, bobkový list, korenie podľa chuti) a potom vyúdiť
:O ja si od vas chcem kupovat ! 🙂
@nikinkamisko nieje problem, robime aj na predaj 🙂. Ceny su u mna v bazariku

Prosim si recept na pac.