@daniela022 postupovala som podla jedneho receptu z novin po prvy krat som robila s kackou :D .. nam prisla dobre ochutena. Co ta sol spravi tej kacke pusti z nej viac vody alebo doda chut ? 🙂
Ano solit skor a kacka je najlepšia bez všetkých tych zbytočných bylin
@janusik026 kačacie mäso nemá vodu v sebe 🙈
heeh, ale ma tu zjete :D .. ved som ju robila prvy krat podla jedneho receptu a bola kazdemu dobra aj ked bola trosku dochutena korenim, ktore my mame radi :D ja som kacku este nikde nejedla, tak neviem ako presne by mala chutit :D .. tak ja viem, ze u nas sa robi kacka s kapustou a loksami, ale tu v Chorvatsku v mojej lokalite s kapustou velmi nepochodim, ak to nieje z cerstvej kapusty salat 🙂 :D
Ale dakujem za tip nabuduce skusim bez byliniek a uvidim, ktora bude lepsia 🙂
Super, šikulka, ja som s kačkou najspoko ako baby píšu deň vopred nastoliť a pečiem ju na 160 stupňov 3,5 hodiny pomaličky a je faaakt mňamózna 😉
@baaambulkaa polrajch by povedal že toto je "kaťák"
@dr_smajlik ďakujem, určite vyskusam aj takto ,,na prirodno,, ju urobit. 🤗
@selu11 ďakujem, rasca ma nenapadla, kedze od kedy zijem v HR ju vyuzivam velmi malo a recepty som nestudovala. 😊 Ale skusim spravit tak ako vacsina tu pisete a porovname.
@janusik026 Vyskúšaj a uvidíš čo sa Vám doma viac osvedčí. No hlavné je, že chutilo 😉

Solit den vopred