jednamamapodcast
2. dec 2018
166 

Rekreačné odsávanie mlieka (Jedna Mama)

Ak sa vám dojčenie bábätka darí, gratulujem  Človek by si myslel, že máte vyhraté. V podstate máte, ale skôr či neskôr vám možno napadne: a to ho budem teraz kŕmiť už len ja??? Táto myšlienka ma desila. Pri predstave, že mám pred sebou približne pol roka nepretržitého dojčenia na požiadanie, mi nebolo všetko jedno.

Chcela som ísť do kina. Chcela som si v nedeľu poobede pospať. Chcela som dopriať spoločnosť svojho milého synčeka aj ostatným!

Začala som pátrať po riešení. Predsa nemôžem byť jediná mama, ktorá má mlieko, a príležitostne túži po vlastnom programe.

Zachránila ma silikónová odsávačka a dobre premyslený plán, o ktorý sa s vami veľmi rada podelím. Naozaj dúfam, že vás táto epizóda podcastu Jedna Mama inšpiruje! Vypočujte si ju tu, alebo kdekoľvek kde odoberáte podcasty 🙂

Mas zaujimavy hlas, dobre sa ta pocuva. Skoda ze ma zrusili deti po 5tich minutach 😀 skusim dopocuvat neskor, aj ked ja uz toto riesit nebudem asi nikdy, som zvedava, ako si to riesila a budem si zaroven tlct hlavu, preco som to aj ja tak nejak neskusila.Jaaj uz viem, ja som nedokazala odsat ani 10ml napriek tomu, ze mlieka som mala dost. 🙈

2. dec 2018

🙂 jeeej vdaka! Tak si to niekto pustil, no neverím 🙂 ano, chvilu mi to trvalo, kym som sa naucila, ze co a ako... tak ale uprimne zavidim, ze to uz riesit nebudes, to uz mas asi velke deti, vsak?

2. dec 2018

@jednamamapodcast ani nie, jedno ma 4r a druhe 17mesiacov (este didle 😂)

3. dec 2018

Začni písať komentár...

Odošli