jesi25
25. okt 2016
205 

Náš test s PEPCO

Ahoj

Veľmi sme sa potešili,keď nás Modrý koník vybral na testovanie školských potrieb Pepco.Najviac sa testovaniu tešila samozrejme naša prváčka🙂.

V balíčku, ktorý nám kuriér doniesol obratom sa nachádzali tieto školské potreby

vrecko na prezúvky

desiatový box

gélové perá

pastelky so strúhatkom

nožnice

sada pravítok

strúhatko s gumou

sada štetcov

pero

2 rôzne peračníky

plagátové farby.

Ako prvé sme testovali nožnice,s ktorými dcéra vystrihovala postavičky na angličtinu, s nožnicami sme boli spokojní,sú pevné a dostatočne ostré.

Ďalej sme testovali desiatový box,ktorý sme mohli porovnať s tým,ktorý sme už mali doma,box je užší,čím je aj lepšie spratnejší do školskej tašky,uzatváranie je dostatočne pevné,dokonca pevnejšie ako na boxe,ktorý sme už mali doma.Box z Pepca používame od testovania každý deň.

Veľkú radosť mala dcéra pri testovaní sady gélových pier,ktoré má vo veľkej obľube.S gélovými perami sa písalo veľmi dobre a majú krásne žiarivé farby,dosť rýchlo sa míňala náplň,čo je však pri gelových perách bežné.

Ďalej sme otestovali farebné pastelky,farebných pasteliek sa nachádza v našej domácnosti neúrekom dcérka si veľmi rada kreslí,pastelky su hrubšie,preto sa veľmi dobre držali v ruke a zároveň sme to ocenili pri vyfarbovaní väčších plôch.Veľmi praktické je,že k pastelkám je pribalené aj strúhatko.

V testovaní sme pokračovali so sadou pravítok,ktoré síce ešte naša školáčka nepoužíva,ale otestovali sme ich pri robení pomocných čiar,bez,ktorých sa momentálne nezaobídeme,pravítka používame takmer každý deň.Pri testovaní sme zistili,že pravítka sú trošku labilnejšie,tým pádom sa možu rýchlejšie zlomiť.Zatiaľ ich máme celé🙂.

Pri testovaní strúhatka s gumou,ktoré sú v praktickom kryte,sme dospeli k záveru,že iné strúhatko už ani nepoužívame,dcérka ho nosí do školy pravidelne,strúhatko je ostré a ceruzky máme zastrúhané behom pár sekúnd ako ihly🙂.S gumou sme tiež spokojní,pri gumovaní nezanecháva machule ako niektoré gumy,ktoré sme používali pred testom.

Medzi testovanými potrebami sa nachádzako aj pero,ktoré som otestovala ja,nakoľko naša prváčka s perom ešte nepíše.Pero trošku pri písaní škriabalo a nepomohlo ani dlhšie rozpísanie.

2 druhy peračníkov sme použili jeden oválneho tvaru na písacie potreby z testu a užší sa nám hodil na úschovu pravítok.Peračníky su pevné,nie je im čo vytknúť.

Ďalej sme mali možnosť otestovať vrecko na prezúvky,ktoré sme my využili nie na prezúvky,ale na úbor a cvičky na gymnastiku.Vrecko je pevné,s krásnym obľúbeným motívom Frozen.Vrecko používame aj naďalej.

Na záver testovania sme si nechali pre nás novinku,ktorú sme mali možnosť vyskúšať prvý krát a to sú plagátové farby,pri ich testovaní sme hneď otestovali aj sadu štetcov.S plagátových farieb sme boli s dcérou nadšené,majú krásne sýte farby a veľkou výhodou je ich použiteľnosť s vodou,ale aj bez.Vyskúšali sme oba spôsoby.Trošku sklamanie prišlo pri testovaní štetcov,ktoré majú tenké štetinky a tie nám pri maľovaní odpadávali.

Toľko z nášho testovania🙂.V závere sa chcem ešte raz veľmi pekne poďakovať,že sme sa mohli zúčastniť testu školských potrieb Pepco🙂

                     ĎAKUJEME❤

#test_pepco

Začni písať komentár...

Odošli