jinxixi23
17. júl 2018
718 

Čerešne sú zrelé a blúzka priúzka, testovanie PI Ideál

V prvom rade, by som sa chcela veľmi pekne poďakovať Modrému koníkovi a Siklienke, že mi umožnili otestovať ich novú pooperačnú podprsenku PI Ideál.

Keďže dávno-pradávno som sa postavila do zlého radu a v oblasti hrudníka mi bolo nadelené asi toľko ako môjmu otcovi, rozhodla som sa, že s tým niečo treba robiť. 4 týždne dozadu som podstúpila zväčšenie prsníkov a PI Ideál mi odvtedy robí denno-denne spoločnosť, drží pokope všetko ako má 🙂

PI IDEÁL je najnovším prírastkom medzi pooperačnými podprsenkami spoločnosti LIPOELASTIC. Siklienka má v ponuke béžovú a čiernu, podobne ako ostatným testujúcim, aj mne bola zaslaná béžová, čomu som sa potešila, keďže táto farba sa predsa len lepšie maskuje či už pod čiernym, bielym či iným oblečením, čo sa farby týka.

Aké teda bolo testovanie/nosenie?

Oproti podprsenke, ktorú som nafasovala na klinike BB táto sa nosila a nosí oveľa lepšie, vďaka materiálu, z ktorého je vyrobená. Ide o tzv.inovatívny RIB materiál, jemný a šetrný k pokožke, nepotila som sa v nej ako v pooperačnej PI Špeciál, materiál ktorý používajú pri jej výrobe tvorí 72 % Polyamid, 28 % Elastan. Toto som naozaj ocenila, teploty totiž nielen doma ale aj tu u nás v UK sa šplhajú k 30 stupňom, ani si len nechcite predstaviť, čo je to cestovať v super rozhorúčnom metre, nie zrovna príjemný zážitok 😀 Taktiež schnutie je vďaka materiálu rýchlejšie, sušičku na chate u svokrovcov a ani doma nemáme a ja by som ani neriskovala zmenšenie jej použitím. No čo som počula, niektoré baby podprsenky od Siklienky v pohode sušia aj týmto spôsobom a nič sa im nestalo 🙂 Plusom bola aj hlbší výstrih, konečne mi niečo z výstrihu vykúkalo. 
Samotný pán doktor skonštatoval, že táto podprsenka je veľmi dobrá a oni ju zoperovaným pacientkam nedavajú z dôvodu jej vyššej ceny a bol milo prekvapený, keď som ju vytiahla pri mojej 10dňovej kontrole. 

Plusom je aj možnosť nastavenia si ramienok na dĺžku ako pacientka potrebuje, čiže vás nikde nič neťahá. Tak isto si môžte nastaviť obvod vďaka trojradovému háčikovému zapínaniu. Nafasovaná podprsenka mala zapínanie na zips.

A práve toto množstvo háčikov, u mňa bolo a je jediným mínusom. Inak som s ňou naozaj nadmieru spokojná, čo značí aj to, že ju ešte stále nosím, aj keď mi bolo povolené nosiť kosticovú podprsenku, no s touto sa cítim nejak istejšie. 

A predsa len ešte jedna malá nespokojnosť, ale nie z mojej strany, no zo strany chlapa, jemu príde dosť "anti-sexi" 😀 ale teda jej nosenie "statočne znáša" somnou 😀

#test_siklienka 

#recenzia

Evi, krásna blúzka... aj článok 🙂

18. sep 2018

@limoncino dakujem bluza je uz stara, starucka z gate 😊

18. sep 2018

@jinxixi23 bože ja som teľa, veď mám tú istú doma 😀 😀 ale stratial som strapce 😀

18. sep 2018

@limoncino no vidis, inak ja som rozmyslala, ci ich nezrusim tiez, lebo su strasne dlhe 😀

18. sep 2018

Len ja nemám ornamenty dole

18. sep 2018

Začni písať komentár...

Odošli