Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    julianax
    7. júl 2019    Čítané 212x

    Prázdninové SPOFAPLAST testovanie

    Leto sme začali testovaním náplastí Spofaplast. Ako asi každé dieťa, aj naši sa hned' vhrli na detské náplaste a darčeky, ktoré si našli v balíčku. Tak som mala ako takú istotu, že budú spolupracovať 🙂 . 

    Takže ako prvé prišli na rad detské "vodoodolné tetovačky". Z nich mali deti veľkú radosť. Náplaste vo vode vydržali super, neodlepili sa ani po tom, čo deti vyliezli z bazéna. Ale ak chcete, aby vám náplasť dlho vydržala, tak sa musíte držať postupu :D. Náplasť sa lepí veľmi ľahko, no koža musí byť suchá, treba poriadne pozatláčať kraje, aby sa náplasť pekne prilepila po celom okraji, a tak odstránite ochranný rámik. Je to chvíľka, ale viete, že to bude mať želaný výsledok. 

    Sada vodoodolných náplastí Max Hold ma naozaj prekvapila. Tieto náplaste už nie sú nijak výrazne. Práve naopak, pekne sa "stratia" na vašom tele. To je jedno plus... No ak mám písať o výdrží, tak tá je fakt perfektná. Na obale je napísané, že vydržia až do 48 hodín, a tieto to vydržali v pohode aj dlhšie. Takže pri týchto náplastiach máte 100 % istotu, že sa vám po chvíľke v bazéne neodlepia a pekne vám budú chrániť ranu. Sú v troch veľkostiach, takže každý si tam nájde, čo potrebuje. 

    Lenže tu sa musím ešte zastaviť a pripomenúť, aké je nutné čítať upozornenia výrobcu. Na zadnej strane obalu sa dočítate, že tento výrobok nie je vhodný pre jemnú a citlivú pokožku. S tým som sa pri takom produkte ešte nestretla. Preto ma to aj hned' zaujalo. Náš Oliver, keď bol malý, mal citlivú pokožku, nemohli sme používať hocijakú kozmetiku a často to boli krémy len na predpis. No dlho už nemal žiaden problém, používa už všetko možné, takže ani by mi nenapadlo, žeby mohol mať ešte nejakú reakciu. Ale ked' si Oli odlepil asi po pol dni tú najväčšiu náplasť, pretože tá bola "mega" veľká, ostala mu ako keby otlačka náplaste na koži. Hned' mi bolo jasné, že to bude reakcia. Aj po dvoch dňoch mu to bolo stále vidno. :/ Mladší Filipko si to v rovnakom čase skúšal s ním, a aj po odlepení na koži nemal nič. Takže určite, ak ste mali a máte problém s citlivou pokožkou, tak vám skúšať náplaste neodporúčam. 

    Ešte by som dodala, že chválim, že je to upozornenie napísané, ale malo by byť na prvej strane, aby to kupujúcemu hneď udrelo do očí, prípadne by ma zaujímalo, ako to prezentujú v lekárni, či automaticky na to upozorňujú, kedže to nie sú tým pádom klasické náplaste. 🙂 Takže aj do budúcna, čítajte obaly - príbalové informácie, a riaďte sa nimi. 

    Ďaľšou super vecou sú náplaste na pľuzgiere. Ani by som nemyslela, že sa mi tak skvele hodia. Ked'že v topánkach s vysokým opätkom chodím len vo výnimočných situáciach, mohla som vedieť, že v pre mňa v nepohodlných topánkach sa mi urobia pľuzgiere. Ale tieto náplaste ma aspoň potom zachránili od bolesti. Naozaj som mala pocit, že sa pľuzgieriky rýchlejšie zahojili a pekne chránili poranené miesta na nohe. Za mňa určite odporúčam.

    Toto testovanie bolo pre nás opäť obohacujúce, zábavné a môžem len odporúčiť takéto nové zážitky, ako aj produkty značky Spofaplast.

    Ďakujeme Modrému koníku za túto možnosť. 

    julianax
    25. mar 2017    Čítané 115x

    Kozmetika Bupi a jej testovanie

    Veľmi sme sa potešili, keď sme boli vybraní testovať Bupi kids kozmetiku. Keď nám v pondelok priniesol kurier balíček, tak sme sa hneď do toho pustili. Mám chalanov vo veku 4, 3 a 2, takže určiť, kto čo bude testovať ako prvý dalo trochu zabrať 🙂

    Testovali sme celý týždeň. Vyskúšali sme si poriadne všetky výrobky a tu je naše hodnotenie. 

    Balíček na testovanie obsahoval : 

    1. Jemné mydlo na ruky 
    2. Bupi mydlo žabka 
    3. Vlhčený toaletný papier

    + k tomu sme mali pribalenú podložku pod mydlo a krásnu plyšovú žabku 

    Prvá testovaná vec je jemné tekuté mydlo. To sme si hneď všetci obľúbili. 

    Je balené v praktickej tube s pumpičkou s objemom 500 ml, takze vydrží určite dlho. Na umytie rúk stačí jedno stlačenie, aj keď deťom to nikdy nestačí 🙂 A musím povedať, že kôli tej úžasnej vôni Bupi Fruti ani mne. Tá vôňa je fakt návyková. 

    Čo sa týka konzistencie mydla, tak je dobré v tom, že sa nenaťahuje a je tak akurát penivé. Jedine, čo mi vadilo bolo, že som mala pocit po umytí, že mi tak stiahlo kožu, ale po chvíli to prešlo, takže ani netrebalo ruky hneď krémovať. Pri deťoch som to nespozorovala, asi im to nevadilo. Ale tak možno by som pridala nejaký prírodny olej. Ak to nieje možné, tak som rada, že tam nepridávali žiadne chemické náhrady. Lebo zloženie je v norme z čoho som bola milo prekvapená. 

    Mydlo sme vyskúšali aj vo vani. Chcela som vedieť, ako bude reagovať celé telo, lebo u najstaršieho máme problém s citlivou pokožkou a musím povedať, že nemal ani jedno začervenanie, ani sa po kúpani neškrabal, čo bolo super. Takže za nás určite áno. 

    Bupi mydlo žabka zaujme deti hneď od začiatku. Tvar žabky a ešte k tomu žabková mydelnička priláka špinavé rúčky automaticky. 

    Má jemnú vôňu, slabučko pení (na fotke si môžete všimnúť, že to úplne stačí) a narozdiel od tekutého mydla obsahuje aj lanolín, takže tu nie je taký pocit suchých rúk. Mydielko bolo vyskúšané aj vo vani a chalani sa s ním vyumývali od hlavy po päty, čiže dlho nám asi takýmto štýlom nevydrží :D 

    Posledná testovaná vec je vlhčený toaletný papier. Balenie pbsahuje 60 ks. Papier sa pri čistení netrhá, je pevný no zároveň veľmi jemný k pokožke. Má taktiež príjemnu vôňu. Starším chalanom sa utieranie zadočka s týmto toaletným papierom páčilo, ale najmenší 2,5 ročný ho nechcel ani vidieť. Veľmi mu vadilo, že je papier studený. Mala som pokusy, aby to ešte vyskúšal, ale už sa mi to nepodarilo. Ale inak nemôžem povedať nič negatívne. 

    Pri Bupi KIDS kozmetike netreba zabudnúť, že je až od 12 mesiacov, ale zložením je stále super, ako aj Bupi Baby. Zo začiatku som bola trocha skeptická, ale naozaj ma táto kozmetika prekvapila. Som rada, ze sa slovenská firma snaží vyrábať kozmetiku, čo najprírodnejšiu a najmenej škodlivú pre citlivú detskú pokožku. Za mňa aj moje deti, môžem značku Bupi určite odporúčať. 

    Ďakujeme Modrému koníku a firme Palma, že sme mohli vyskúšať tieto produkty.