1 / 1

    Ja vasu lekaren,poznam aj Vas💋T O P

    27. jún 2017

    Podla toho akej osobe. Ja si napriklad velmi cenim ( momentalne som na MD a starsiu dcerku mam z prveho vztahu) mojho muza,ako sa o nas tri prikladne a s laskou stara. Za to sa snazim aby mal kazdy vecer teplu veceru ,sem-tam kolacik upeciem, aby prisiel do uprataneho bytu a vychladene pivko v chladnicke.
    Moju maminu si vazim uz len za to ze je, ale aj za vsetko co kedy pre mna a moje deti urobila a dakujem jej za to pravidelne slovami a pusov. Raz za tyzden ideme spolu na kavu a dobry obed a mala kyticka ju tiez vzdy velmi potesi.
    Starsiu dcerku si vazim,hlavne preto ako mi pomaha s mladsou,aky ma s nou krasny vztah ,ale aj to,ze je to velmi dobre dieta a ani neviem.ze chodi do skoly ,podla mna je velmi sikovna.
    A ako jej to davam najavo ? Hlavne jej davam.vela ,vela lasky a casu ,ale samozrejme aj drobnymi odmenami podla jej zelania

    27. jún 2017

    @79bublinka tesime sa a toto je dovod preco este radsej chodime do prace a mame radi nasich klientov 🙂

    27. jún 2017

    @lenka.25 ...zda sa, ze viac stastia je v davani 🙂 a potom je ten zivot ovela krajsi 🙂

    27. jún 2017
    Komentár bol odstránený

    Dakujem by malo byt automatickym vyjadrenim kdekolvek. Ak si cenim sluzby, pomoc ci co i len priatelsky rozhovor svoje podakovanie obohatim milym usmevom a prianim pekneho dna. Naozaj staci malicko a ludia by boli ovela stastnejsi keby si uvedomia ze aj banalne dakujem, usmev ci tisk ruky nas obohacuje. ;)

    27. jún 2017

    Vzdy a vsade pekne podakujem,

    28. jún 2017

    Mile maminky 🙂 dakujem za vase reakcie a som velmi rad, ze sa takto odvdacite 🙂 A verte pre druhu stranu je to vynikajuca spatna vazba 🙂 Kedze pracujem v sluzbach - teda v lekarni viem zas pochopit zamestnancov pri pokladni povedzme v potravinach a supermarketoch a tiez sa im vzdy podakujem, opytam sa ako sa drzia pocas dna a nech to popripade este vydrzia...doklepat povedzme 12 hodinovu smenu do konca.

    28. jún 2017

    @juraj_benu_lekaren viac chodi k Vam moj manzel ako ja.... Benu lekaren odporucam...hlavne pana Juraja👍

    28. jún 2017

    Ja len na margo, ze za lieky sa nedakuje. Nikdy nedakujem za.lieky, dakujem za ochotu.osobe, ktora mi ich poskytla.

    28. jún 2017

    @79bublinka a nech sa paci, to je vyzva robit veci este lepsie, dakujem 🙂

    28. jún 2017

    @juraj_benu_lekaren robite veci super👍Len tak dalej...moje deti sa vzdy tesia do lekarne /dostanu "hroznove cukriky"....vzdy nas tam caka ochotny personal👍

    28. jún 2017
    Komentár bol odstránený

    Som farmaceutka, pracujem na dedine, klientela prevazne 60+... v dnesnej uponahlanej dobe ma dokazu uprimne potesit "moje" babicky a deduskovia akoukolvek drobnostou z vlastnej zahradky ci kuchyne. napriek tomu ze castokrat nevladzu a maju XY vnucat ktorym by ovocie a zeleninu mohli dat, pridu a prekvapia mna. Velmi si to vazim, neda sa ani slovami opisat ten pocit ked 88rocna babicka s usmevom na tvari vytiahne spoza chrbta vedierko jahod - ktore sama rano nazbierala aby mi mohla urobit radost...slzicka mi vybehla, ze niekto uplne cudzi toto urobil pre MNA 😊

    29. jún 2017

    @79bublinka parada, to sa tesim, budeme sa dalej snazit 🙂

    29. jún 2017

    @nelinqua Neli blahozelam, prave taketo malickosti su prejavom skvelej prace a spokojnosti klientov 🙂

    29. jún 2017
    29. jún 2017