kacoorka
19. okt 2018
186 

Keď mám možnosť, tak si vyberám

Ako sme si zdravo zamlsali.

Keď sme dostali možnosť testovať nové BIO chrumky od Sunárek, veľmi som sa potešila.

Preto keď k nám dorazil balíček, hneď som ho musela otvoriť. Ako mama štyroch detí viem, aké je potrebné mať  so sebou vždy a naozaj všade niečo malé pod zub. BIO chrumky od Sunárek sú preto skvelou voľbou ako zdravá desiata, olovrant alebo len tak. 

Testovali sme tri chute a tri rôzne tvary-mrkvové kolieska, hráškové lusky a šošovicocé prstienky.

K testovaciemu balíčku sme dostali prekvapenie, a to dve vrecká strukovín - šošovicu a hrášok a zväzok mrkvičky, to všetko spolu v krásnom košíčku. Tieto chrumky majú v sebe všetko, čo od naozaj kvalitného produktu očakávam. Sú vyrobené z kukuričnej krupice, bio sušeného hrášku, mrkvi či šošovice, bez pridaných solí, cukru, sladidiel či umelých farbív, a to všetko s nízkym obsahom tuku a samozrejme bez lepku. 

Mrkvové kolieska 

Tie nám chutili najviac. Chuť mrkvičky a jej sladkosť priťahovali všetky moje či susedné deti. Okrem toho, že skvele chutia, oceňujem ich veľkosť, prekvapilo ma, že hoc je to 50 g balíček, bolo ich tam dosť pre každého. Testovanie sme začali práve nimi.  Ako prvá ich ochutnala moja najmladšia dcérka Karolína. 

Doma o ne bol boj, každý si chcel uchmatnúť.  Do testovania sme zapojili aj našich malých kamarátov, ktorí si už nakúpili zásoby. Veď napokon sú tieto chrumky cenovo dostupné. 

Hráškové lusky

Po otvorení tohoto balíčka som cítila omamnú vôňu pravého hrášku.  To,  že sú tieto chrumky naozaj kvalitné vám prezradí ich zloženie. Hráškové lusky sú vyrobené z kvalitnej kukuričnej krupice a suchého bio hrášku. U nás chutili každému a spolu s nami testoval aj malý sused Natanielko. 

Šošovicové prstienky

Tieto chrumky ma veľmi prekvapili.  Chuť šošovice bola nanásilná a v skutku prekvapivá.  Ochutnali sme ich a musím povedať, že moje staršie deti nejako nenadchli, ale najmladšia si pochutila. 

Všetky testované chrumky sú vhodné od ukončeného 12.mesiaca a do...  Nie je žiadne vekové obmedzenie, zn. prudko návykové. Pre mňa milým prekvapením boli dve vrecká strukovín, ktoré som využila na chutné obedy, raz ako šošovicovy prívarok, inokedy ako hráškovú polievku. 

Vďaka testovaniu BIO chrumiek od Sunárek som našla ďalšiu zdravú pochúťku pre moje deti. Ochutnajte aj vy, neoľutujete. 

#test_sunarek #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli