kacoorka
30. aug 2017
280 

Magnet3pagen

Ako som kúzlila v našej kuchyni

Ako matka štyroch detí, občas mám aj ja občas hlavu v smútku keď odmietajú jedlo.

Raz nechcú slané, inokedy sladké, niekedy vôbec nič, so slovami: "Nechutí nám". A tak tápem kde je chyba. Varím azda zle?

Odpoveď sa zdá  celkom jednoduchá, možno mám málo fantázie pri zdobení. Ja sama  radšej zjem jedlo, ktoré na mňa už z taniera volá:, "Zjedz ma!". Vďaka Modrému koníku som mohla testovať vykrajovátka od spoločnosti Magnet3Pagen.

Balíček k nám prišiel starostlivo zabalený. Testovali sme červené vykrajovátko, strúhadlo na zeleninu, vykrajovátko na paradajky či inú zeleninu. K výrobkom mi chýbal popis výrobku, návod na použitie alebo údržbu.

Začiatok testovania

Začínala som červeným vykrajovátkom a strúhadlom na zeleninu. Poznáte to, deti vždy nájdu dôvod, prečo nebudú jesť syr,  prečo im nechutí paradajka a podobne. S týmto vykrajovátkom som skúšala ozdobiť deťom raňajky.

Červené vykrajovátko

Najlepšie šlo srdiečko a lístok. Ostatné dva vzory šli vybrať ťažko, mne  ten tenký list nešiel vybrať vôbec. Toto vykrajovátko je na syr ako stvorené. Ešte ho niekedy vyskúšam, keďže som dostala  tip na linecké koláče vykrajované práve takto.

Strúhadlo na zeleninu

Toto strúhadlo je celkom šikovná vec. Moje deti majú radi mrkvu, uhorku, len tak, na chrumkanie, a tak som hneď skúsila nové strúhadlo. Ľahko sa používa, avšak zelenina nesmie byť veľmi hrubá. Dobre sa mi s ním pracovalo, ľahko sa udržuje, stačilo ho umyť pod tečúcou vodou a dôkladne vysušiť. Ružičky z mrkvy či uhorky moje deti nadchli. Určite ho budeme používať často v našej kuchyni.

Vykrajovátko na zeleninu

Ako posledné som testovala vykrajovátko na paradajky. Celkom určite sa dá použiť aj na uvarené vajíčko či reďkovku. Priznám sa, že som čakala viac. Predstavovala som si, ako ho jednoducho použijem. No nebolo to tak. Skúšala som ho na rôznych paradajkách. Nešlo to. Až sa to raz podarilo. Neviem prečo mi to nešlo a čo som robila zle. Určite na neho nezanevriem a budem skúšať ďalej. Na fotografii môžete vidieť moje skúšanie.

Ako hodnotím tieto výrobky?

Kladne, nezapadnú u nás prachom. Strúhadlo na zeleninu je pre mňa top, z týchto troch výrobkov.

Okrem vykrajovátok sme mali možnosť testovať aj plech na taštičky a radlo.

Prišiel starostlivo zabalený, boli k nemu dva papiere, zrejme to bol popis, neviem, nakoľko bol písaný zrejme v cudzích jazykoch.

To ma však neodradilo od testovania. Tento výrobok je skvelý.  Má nepriľnavú vrstvu, preto ho netreba mastiť ani vysypávať múkou. Po prvom použití ma nadchol. Je síce iba na šesť kusov taštičiek, ale keď som ho vybrala z rúry rýchlo vychladol a ja som ho mohla opäť použiť. Naše testovanie môžete vidieť na nasledujúcich fotografiách.

Na sladko či slano, všetky boli výborné. Vyskúšala som kváskové cesto, klasické kysnuté, obe boli skvelé. Keďže nemám toustovač, skúsila som aj tousty z rúry. Vyšli výborne a manžel sa tešil z chutných raňajok.

Plech sa ľahko udržuje, prípadná vytečená plnka sa dá ľahko zotrieť utierkou.

Radlo je šikovné, dobre reže cesto. Plech má šikovnú pomôcku v podobe drážky, po ktorej radlo vedieme, čím vznikajú rovnomerné trojuholníky.

Ako hodnotím tento výrobok?

Veľmi kladne, stane sa mojím pomocníkom pri pečení. evylučujem, že dokúpim ďalší.

Testovanie výrobkov od spoločnosti Magnet3Pagen bolo skvelé a ja som rada, že som mala možnosť ich vyskúšať.

#test_magnet3pagen

Začni písať komentár...

Odošli