Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kamilacechova
    16. jún 2019    Čítané 130x

    Žiarivé novinky od Trend It Up

    Ahojte, pred pár týžďňami som dostala možnosť vyskúšať novinky od Trend It Up.

    Balíček prišiel krásne zabalený. Po otvorení mi hneď padla do oka paletka plná žiarivých letných farieb. Podľa swatchov vyzerala perfektne. Tak som ju začala testovať. Práca s ňou bola trocha náročnejšia, tiene v paletke prášia a na oku nie sú až také pekné, ako na swatchi. Treba však vydržať a skúšať. Ak vybudujete intenzitu, ktorú chcete, tak výsledný look vyzerá super. Úprimne, mám doma lepšie paletky, ale ani táto nie je na zahodenie. Použila som ju v kombinácii s ešte jednou, neutrálnejšou paletkou.

    Rozjasňovač je krásny. Takýto mi doma chýbal, preto ho teraz využívam neustále. Na líčenie do školy je super. Po čase je na tvári vidieť trblietky, no nevadí mi to. Rozmýšľam nad kúpou ešte ružového.

    Rúž a konturka využívam najviac. Úplne mi vyhovujú do mesta, či do školy. Zjedia sa, to je jasné. No nerobí mi problém ich znova aplikovať. Za tú cenu odporúčam, aj keď by som privítala viac odtieňov.

    Z čoho som milo prekvapená, je maskara a púder. Tie som hneď zaradila do mojej rutiny. Určite si ich ešte kúpim, hlavne maskaru, ktorá mi hneď sadla. Odporúčam ju skôr na dlhšie a hustejšie riasy.

    Tak a makeup. Ten som skúšala len párkrát, kedže mi odtieň nesadol. Krytie je stredné, čo je fajn, ale odrádza ma vôňa, ktorá mi nie je príjemná.

    Gél na obočie som podarovala sestre, spolu s lakom na nechty. Tá si ich pochvaľuje. Gél pekne vykreslí a zafarbí obočie. Čo sa týka laku na nechty, myslím si, že v rámci ceny je fajn. Klasický lak z drogérie. 

    Ahojte, tote je moje dnešné líčenie. Rovnaký look som už robila (s inou paletkou), preto som sa ho rozhodla vyskúšať aj s touto. Ako prvý som použila makeup. Odtieň je príliš tmavý, no aj tak som ho chcela otestovať. Zatiaľ vyzerá na pleti dobre, mal jemný lesk, čo sa mi páči. Na pleti sa pekne zamkol aj vďaka púdru. Krycia schopnosť je celkom fajn. Povedala by som, že stredná. Určite nezakryje všetko. Púder super spolupracuje s makeupom. Je jemnučký a pekne zmatní pleť. Ďalej som použila rozjasnovač, ten vytvára zlatisté odlesky. Keď sa pozriem do malého zrkadla, vidím skôr trblietky ako celistvý lesk. A poďme konečne na paletku. Swatche vyzerajú super, no na viečku to nie je také jednoduché. Tiene v paletke prášia a sú suché. Po nanesení je pigmentácia skvelá, no keď som sa snažila tieň vyblendovať farba zmizla. Najlepšie je ich nanášať prstom uz na vyblendované tiene. Vtedy budú vyzerať super. Tiene, ktoré mám na viečku samozrejme opadali, preto je lepše urobiť najprv oči. Čo sa týka maskary tá sa mi zdá dobrá. Veľmi nemám rada veľké kefky, ale dá sa naučiť s ňou pracovať. Mám prirodzene dlhé riasy, preto mi maskara sadla. Pekne predĺži a dodá objem. Ja si zvyknem po maskare riasy prečesať čistou kefkou. Fotky nie sú upravované. Ak máte otázky, kľudne sa pýtajte. Majte krásny deň 💛
    .
    Kamila

    #test_dm22

    (2 fotky)

    Ahojte, včera som skúšala 2tónový rúž a konturovaciu ceruzku na pery. Sice je konturka viac do ružova, chcela som ich vyskušať spolu. Ceruzka na nanášala super, je pekne mäkká a dajú sa s ňou krásne vykresliť pery. Čo sa týka výdrže, nemá problém vydržať celý deň. Okraje ostali ostré. Ďalej rúž. Kedže je 2tónový mal by opticky zväčšiť pery. To som si nevšimla. Avšak po nanesení na pery je príjemny, no je potrebné ho odtlačiť do vreckovky. Ak to urobíte vydrží krásne 4-5 hodín. Počas dňa som pila aj jedla, tak je jasné, že z vnútra pier rúž postupne zmizol. Nič tragické. Je možné ho znova aplikovať, bez problémov. Majte krásny deň 💄😊
    .
    Kamila

    #test_dm22

    kamilacechova
    Správa bola zmenená    29. máj 2019    

    Ani sama tomu stále nemôžem uveriť. Aj na mňa sa konečne usmialo šťastie. Zúčastnila som sa súťaže o produkty značky TREND IT UP od DM, práve tu na Modrom koníkovi. 🙂 Bola som veľmi sťastná, keď mi prišiel mail s oznámením o výhre. Mojou úlohou je teraz predstaviť Vám ich produkty. Zatiaľ som ich ešte netestovala, avšak napíšem Vám aspon môj prvý dojem. Snáď Vás to bude baviť. 🙂
    .
    .
    Balíček prišiel krásne zabalený, produkty boli uložené v taštičke od DM. Prvý produkt, ktorý ma hneď zaujal bola určite paletka tieňov. Obsahuje krásne farby, na moje prekvapenie swatche vyzerajú super. Uvidíme ako budú pracovať s viečkom. Druhým produktom je maskara. Ja osobne mám radšej tenšie a umelé kefky, no nechám sa prekvapiť. Čo sa týka obočia dostala som gél na obočie, ktorý obsahuje aj malé "chĺpky". Ide o odtieň 020, na mňa bude asi svetlý. Vyskúšame uvidíme. Ďalšim produktom je makeup 2in1 v odtieni 020. Kedže som ešte bledá tak je príliš tmavý, skúsim ho používať v lete alebo ho podarujem sestre. K makeupu samozrejme patrí aj púder. Ide o kompaktný púder znova v odtieni 020. Na dotyk je pekne jemne zomletý. Aj keď ide o tmavší odtieň možno mi bude sedieť. Vrámci pleťovky mi poslali aj tekutý rozjasňovač v odtieni 020. Skúsim ho použiť pod makeup alebo zmiešať s makeupom, ktorý teraz používam. Rozjasňovač má odlesky do zlata.Čo sa mi páči je určite konturka na pery v odtieni 483, ide o automaticku ceruzku. Na jej skúšanie sa teším. Skúsim ju skombinovať s rúžom two tone v odtieni 020. Ten určite využijem najviac 🙂 . Posledným produktom je lak na nechty v odtieni 145. Lak bohužial podarujem ďalej, kedže si nechty nelakujem a ani nemôžem kvôli škole. Samozrejme Vám k tomuto príspevku prikladám aj fotografie. Majte krásny deň. 🙂

    Kamila

    #test_dm22

    (9 fotiek)