kapeseki
    14. júl 2018    Čítané 203x

    Moja skúsenosť s PI IDEÁL

    Prv než začnem písať tento článok resp. recenziu na daný výrobok, chcem sa veľmi pekne poďakovať tímu koník _testuje, že si ma vybrali, a že mi dali šancu vyskúšať si túto novú pooperačnú podprsenku.

    Na základe môjho rozhodnutia dať si upraviť prsia po deťoch po dlhom 10 ročnom odhodlávaní, som sa na to konečne dala aj vďaka skupine Silikónové prsia - rady, skúsenosti, odporúčania. Samozrejme k pooperačnej starostlivosti patrí bezpodmienečne kvalitné pooperačné prádlo. A to som našla u spol. SIKLIENKA.

    Po operácii som dostala poop.podprsenku VOE, no po 2 týždňoch po operácii mi už pán doktor povolil na výmenu druhú tzv. druhofázovú podp. a odporučil mi práve zo spomínanej SIKLIENKY.

    Po prelustrovaní ich webovej stránky som si vybrala PI ACTIVE a to hneď v dvoch farbách bielej a v čiernej. Nosím ich veľmi rada ešte aj dnes. No potom prišla tá chvíľka a hlavne možnosť zapojiť sa do sútaže o testovanie podprsenky PI IDEÁL, ktorá je vhodná na nosenie prvé 2-3 týždne po operácii, čiže je prvofázová. Keďže sa ku mne dostala, keď už mám túto fázu dávno úspešne za sebou vôbec nemám problém ju vynosiť na deň i noc. Momentálne som vyše 3 mesiace po operácii a pán doktor mi odporučil prvofázovú podprsenku nosiť 6 mesiacov po operácii na noc, tak si ju otestujem a uvidím ako sa v nej budem cítiť.

    Moje prvé dojmy po prvej noci v tejto podprsenke sú, že WAW!!! Ten materiál, z ktorého je ušitá je neskutočne príjemný na tele. Je ako moja druhá koža, vôbec ju nevnímam, že ju mám na sebe. Ďalšie veľké plus je, že som si mohla nastaviť ramienka podľa potreby, vďaka háčikovému a 4 radovému zapínániu. Keďže mi pán doktor kázal nosiť každé ramienko v inej výške, kôli tomu, aby sa prsia pekne usadili do roviny v podprsnej ryhe. A za ďalšie aj v prednej časti sa dá tak isto zapnúť podľa potreby, tiež vďaka 3 radom. Takže cítim sa v nej úžasne, vôbec sa v nej nespotím. Veľmi dobre zvolený materiál a komfortné nosenie!

    Dnes sú to už 3 týždne čo testujem PI IDEÁL a môžem ju len a len odporučiť všetkými desiatimi!!! Je proste úžasná!!! Keď si čítate tento článok a ste po operácii (augmentácii) prsníkov a rozmýšľate akú podprsenku si kúpiť trebárs aj na noc, tak táto PI IDEÁL je ideálnom, no nie nadarmo to má aj v názve 😉. 

    kapeseki
    Správa bola zmenená    2. júl 2018    

    #test_siklienka Testovanie poop.podprsenky PI IDEÁL pokračuje veľmi dobre,až by som povedala,že som z nej naozaj nadšená...!Ešte som sa nestretla s tak príjemným materiálom,z akého je ušitá táto podprsenka od spol.SIKLIENKA.Je skvelé,keďže ju testujem aj cez noc,že ju vôbec nevnímam..krásne sa prispôsobí krivkám tela..Nosí sa dobre aj pod hocijaké tričko,vďaka hlbšiemu výstrihu a úzkym ramienkam.Pekne sa da schovať aj pod tielko..čo na nej oceňujem hlavne teraz cez leto.😃

    kapeseki
    Správa bola zmenená    20. jún 2018    

    #test_siklienka Nová podprsenka od Lipoelastic na testovanie uz dorazila,tak hor sa nato😃

    (4 fotky)