karolinka24
27. jan 2017
160 

Dm-ka na testovanie

S veľkým očakávaním prišiel balíček z MK na testovanie, neviem kto mal väčšiu radosť, či mama alebo dcéra  Tak sme sa z radosťou pustili do testovania. Tu je zopár našich poznatkov z testovania a ĎAKUJEM, že som mohla byť jednou z tých, čo mali možnosť testovať tieto úžasné výrobky od dm drogérie. Spravili ste radosť viacerým členom rodiny.

Chutné občerstvenie na chladné dni:

- dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou 

- babylove ovocný čaj pre bábätká a deti 

- dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranča

- Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

Voňavé kúpanie ako v kúpeloch: 

- Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“

- Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“

- Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“

- Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“

- Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“

Niečo pre mamičku:

- Balea Beauty Effect nočné sérum 

- Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“ 

Pre čistú domácnoať:

- Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta

- Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok 

- Profissimo vonný set jablko-škorica 

Drobnosti, ktoré potešia:

- Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov

- Soft & Sicher papierové vreckovky classic 

Takže drobnosti, ktoré potešili hlavne v tejto zime, keď sme všetci chorí. Vreckovky s krásny dizajnom do každej kabelky, ale aj prvá pomoc pri manželovom soplíku. Ja si tieto vreckovky kupujem často, takže môžem hodnotiť len pozitívne. 

Zubná pasta - dcérka si strašne vyberá pasty raz sa jej nepáči vôňa, chuť, atď ako dieťa, ale táto mala u nej veľký úspech, škoda, že to len do 6 rokov čo ona už žiaľ má, čo je veľká škoda lebo by sme jej ostali verní.  

Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“ tak tento tiež hneď putoval do kabelky, je to také sladšie ale nevtieravé, kto má rád sladšie vône, môžem len odporučiť.

Nočné sérum pre mňa veľká spokojnosť nakoľko mám po 40, veľká spokojnosť s týmto výrobkom pár dni som ho aplikovala a pleť je hladšia a jemnejšia. Super vec a vrelo odporúčam. 

Soľ do kúpeľa - užasná vôňa už po otvorení krabičky a ešte lepšia v kúpeli toto hodnotím veľmi pozitívne ako relax pre unavené mamičky či už po práci alebo ako len relax po ťažkom a náročnom dni.

Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta. Keď som to zbadala, nechápala som čo to je, až po prečítaní. Zvlaštný obal, na mňa aj moc silná aróma ale to je asi otázka zvyku ako pomocník v kuchyni veľmi dobrý aj odmasťovacie schopnosti. 

Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok - tak ten sme si užili aj v práci  Pracujem v Jysku a tam je nábytku dosť a aj prachu tak to bola taká skúška v ktorej uspel veľmi dobre.Nie je moc aromaticky čo je super. PROFISSIMO vonný set jablko skorica veľmi pekná vôňa taká vianočná vo veľkej miestnosti po určitom čase necítiť ale keď príde človek po dlhom dni domov opäť to pekne zacíti pre mňa osobne veľmi pekná vôňa a určite budúce vianoce nebude u nás chýbať.

DmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou - ja moc tieto čaje nemusím ale veľmi prekvapil chuťou aj vôňou, ale putoval k svokrovcom, ktorí tieto čaje obľubujú a veľmi si ho pochvaľujú. 

babylove ovocný čaj pre bábätká a deti tak tento čajík sme netestovali ale mame ho nachystaný pre našu veľmi dobrú kamarátku lebo má malé bábetko používa tieto čajíky a ona je veľmi spokojná, takže za mňa len toľko.

dmBIO Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranča, tak tá skončila ako prvá v mojej kabelke ako raňajky do práce môj poznatok veľmi chutná šťavnatá takže od dnes má moje miesto v kabelke.

Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču jedným slovom waw u nás bola o ne doslova bitka  JA som si ich chcela dať do kabelky a moja dcéra ich chcela pre seba tak sme museli ísť kúpiť ďalšie tak u nás si ich len môžme pochlaliť príjemná chuť krásny obal.

Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“ tak toto je pre mňa top produkt krásna vôňa, krémová konzistencia, stačí málo a je veľa peny úžasná pena do kúpeľa. V postate táto skupina voňavé kúpanie bola pre mňa najzaujímavejšia a najviac mi učarovala  

V šetky výrobky sú úžasné. Vrelo odporúčam všetkými 10. Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“ nádherná vôňa aj skvelo vyzerajú tieto výrobky len škoda, že limitovaná edícia, snáď stihneme kúpiť do zásoby kým sa vypredá. Kto vyskúša, neoľutuje. 

Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“ krémový sprchovací krém oživí zmysly pôvabne sladkou vôňou po vanilke a ruže. Hydratačné zloženie chráni vašu pokožku pred vysušením a vôňa dodá zážitok zo sprchovania. Naozaj úžasný ako hovorím tieto všetky výrobky sú pre mňa top. 

Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“ tak pre môjho manžela, veľká topka už len tým že je to je v 3v1 výhoda už len tým že je to aj sprchový aj šampón a tým, že je manžel stále na cestách obrovská výhoda. Krásna vôňa príjemná konzistencia škoda, že len limitovaná edícia. Fakt skvelá vydarená edícia.

Zhrnutie všetky výrobky sú super som rada že som mohla byť jednou s tých ktoré mali možnosť testovať tieto výrobky. Ďakujem tímu MK, že mi to umožnil a taktiež ďakujem dm za skvelé vývobky. Za úžasný projekt pre mamičky obrovské ĎAKUJEM.
#test_dm8

Začni písať komentár...

Odošli