katarina414
28. mar 2021
209 

L+L+L=❤️ alebo ako sa u nás zabývali los, lama a leňochod ❤️

  • Viete čo je celkom vtipné???

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Ja som sa do testovania zapojila s tým, že som o Linkimals hračkách nevedela vôbec nič... Ale po dvoch týždňoch ďakujem, že to tak neostalo...

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Pôvodne som chcela začať niečím zábavným, ale ak by som mala zhrnúť jedným slovom celé naše testovanie, bolo by to slovo  - dojemné. ❤️

Keď prišiel balík, naša malá rozbaľovačka bola v momente pri ňom. Keďže boli hračky vybavené baterkami, šou sa mohla začať a verte, že aj začala. 

Hneď prvá reakcia bola tak spontánna a krásna, že nás dostala do kolien. Mala som pocit, že sú to hračky presne pre nás, lebo v živote našej dcérky sme jej plačlivým obdobím, ktoré bolo dlhé a náročné doslova pretancovali. 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A tu je prvá reakcia po rozbalení:

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Totálne si ju získali a nás tiež.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ale poďme pekne poporiadku. 

Zverinec, ktorý sa u nás ubytoval obsahuje jednu lamu, jedného losa a jedného leňochoda. Pre mňa je sympatické už to, že sú to netradičné zvieratká v hračkárskom svete. A sú to fešáci. Určite skrášlia izbičku a budú vystavené tak, aby ich bolo vidno, žiaden box nehrozí, pretože sú veľmi vkusné. Spoločné majú okrem ich vzájomného kamarátstva aj to, že svietia a spievajú. Ak ste mali doteraz pocit, že je psychicky náročné mať doma viac zvukových hračiek, tak tieto vás presvedčia o opaku, lebo ich spev je výnimočný tým, že spievajú spolu a vzájomne sa dopĺňajú. Je to fascinujúce. Osobne podobnú hračku nepoznám. 

🦙❤️🦙❤️🦙

Lama

Podnetná manipulačná hračka, ktorá podporuje motorický rozvoj dieťatka. A môžem vám zaručiť, že aj deti, ktoré sa v takýchto hrách nevyžívajú, zaujme. Veď pri navliekaní mu bude spievať, blikať a to nie je všetko, podporovať ho budú aj los a leňochod. Som zvyknutá na všeličo, ale to som valila oči aj ja. 👀

Chybičky na lame sa hľadajú len ťažko. Možno by mohla mať viac krúžkov, ale deťom nevadí opakovane navliekať tri krúžky, aspoň u nás to tak bolo. A ešte by mohla hrať o trochu silnejšie, keďže reproduktor je zo spodnej strany hračky, ale to zas neprekáža rodičom. 😁

🦥❤️🦥❤️🦥

Los

Veľmi milé zvieratko, najmenší z partie, ale s veľkým talentom získať si detské srdiečko. Naša výskumníčka si ho zamilovala, lebo bol akurát do ruky, za parožky sa jej dobre držal a ľahko ho mohla prepraviť tam, kam potrebovala. Niekedy som mala pocit, že ho používa tak trocha ako diaľkové ovládanie na zvyšné dve zvieratká, lebo vždy kontrolovala, či aj tie spievajú. 

A čo los ovláda? Vie počítať, pozná farby a rád všetko pomocou pesničiek naučí aj vás. 

Jediné, čo môžem vytknúť je to, že los nemá reguláciu zvuku, ako ostatné zvieratká. Ale, úprimne, myslíte, že deťom to prekáža? 😂

🦥❤️🦥❤️🦥

Leňochod

To najlepšie a najväčšie na koniec. Leňochod má jednu výsadu - vie tlieskať. Keď som čítala, že toto sú hračky, ktoré dieťatko rozhýbu, nechcelo sa mi veriť. Dnes už viem, že môžu. Toľko tanečných kreácii, ako som videla za posledné obdobie, by ste nezažili ani na festivale moderného tanca. Každý deň naša slečna vytiahla nový tromf. Pre rodičov, ktorí majú aktívne detičky to je možno samozrejme, ale pre nás, čo máme dievčatko, ktoré prvý rok preplakalo a pokrok bol len mierny, je to zázrak. 

Jedna nôžka leňochoda nás pobavila veselými pesničkami, s druhou sme sa učili časti tela, čísla, farby, abecedu...

Piesne majú veľmi pekné texty...Dajme si moju obľúbenú:

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Preleňošiť na strome deň...Listy jesť len, veď to je sen...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A čo by sme mohli leňochodovi vytknúť? 

Možno jeho vzhľad zo zadnej strany. A troška sa nám ošúchal noštek, ale to asi nebude chyba leňochoda. 

Na záver niečo, čo majú spoločné:

Sú to veľmi pozitívne naladené zvieratká, melódia a texty sa vám dostanú pod kožu bez toho, aby vám liezli na nervy. Uvedomíte si, aké dôležité je priateľstvo a že všetko spoločne zvládnete.

Aby som tu nepísala len pozitíva, keď si kúpite Linkimals zvieratká, môžete objednať aj veľký balík bateriek, budete ich potrebovať. Keby som mala navrhnúť jednu vec, čo by sa malo na týchto hračkách zmeniť, bolo by to práve toto. Veď dnes si už aj svietiace botasky nabijete cez usb - kábel, tak prečo nie hračky? Ale baterky vymeníme, lebo tá radosť za to stojí. Keď sú baterky v niektorej hračke slabé, nevedia sa dobre spárovať.  No a nákladné bude aj to, že ich budete chcieť mať viac, aby bola väčšia zábava. 

Nemôžem vám tu napísať všetko, čo sme zažili a všetko, čo sa nám na Linkimals páči, lebo by bol článok nenormálne dlhý, ale želala by som, aby podobnú radosť malo možnosť zažiť každé dieťatko. 

#test_fisherprice3 #recenzia #linkimals_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli