katarina414
16. nov 2019
169 

Somat u nás doma

Článok zmazaný autorom
19. nov 2020

...a takto sa to začalo.

Testovanie máme oficiálne za sebou. Neoficiálne sa sa vytešujem ďalej, lebo Somat nám umýva riad stále a ešte nejaký čas bude.

Takže...

Doteraz sme doma používali len jeden druh prostriedku do umývačky, boli to tablety, ktoré sme kupovali v jednom nemenovanom obchodnom reťazci s logom v tvare žltého kruhu 🙂 A bola som spokojná - kvalita za rozumnú cenu. Úprimne? Neplánovala som žiadnu zmenu. 🙂 Ale človek mieni, Somat mení.

Ach, Somat prišiel ako na zavolanie. Akurát nám došli všetky ingrediencie, ktoré musíte doplniť do umývačky, ak chcete, aby ste nemuseli riad umývať ručne. 

Tak som si doplnila leštidlo a naliala gél. Perfektné je, že si môžete určiť dávkovanie podľa potreby. No...ale pre nás úplne, ale úplne zbytočné, lebo naša umývačka je vždy napráskaná ako sa len dá. Tetris level milión. A to máme tú väčšiu. Neviem, ako je to možné, asi veľa jeme alebo nám natajnáča niekto nosí aj svoj riad. Niekedy musím tú našu mašinu zapnúť aj dvakrát za deň. Takže u mňa bola počas celého testovania využitá maximálna dávka gélu. Tak som tam ten zázrak naliala a umývačku zapla. Nemala som žiadne očakávania. Ak mám byť úprimná, ani som neverila, že bude niečim výnimočný. Priznávam, že som bola prekvapená. Vždy, keď som mala voľnú chvíľu a ozaj som nevedela, čo by mi spravilo väčšiu radosť, tak som tekutým práškom drhla všetky hrnce v skrini, pretože umývačka ich nikdy dokonale neumyla. Ani si nedokážete predstaviť, ako veľmi ma prekvapilo, keď som vybrala z umývačky nádherne umyté hrnce. No fakt, skoro mi oči vypadli...

Vidíte ten rozdiel? 🙂

Tak som si povedala - skúsime zaschnutú ovsenú kašu, hrniec od hovädzej polievky, špenát, kysnuté cesto, halušky...

...a všetko zvládol. Nechcem, aby to vyzeralo, že niečo chválim len preto, že som bola vybraná na testovanie, ale ak neveríte, vyskúšajte a spravte si vlastný názor.

Okrem tohto gélu prišli na testovanie aj iné produkty Somat, aby som tu nevypisovala litánie, tak si to troška zhrnieme:

Somat tablety do umývačky - fajn, myslím, že spĺňajú štandard. Prirovnala by som ich k tým, čo som používala pred testovaním.

Somat čistič umývačky - za mňa super! Krásne mi umyl umývačku aj filter. Má sa použiť raz za tri mesiace, takže verím, že vianočné upratovanie umývačky je za nami a už ho len udržíme tabletami, ktoré môžem použiť popri umývaniu riadu, pretože najväčší problém bolo udržať nejaký ten čas umývačku v prázdnom stave. 

A to sme už pri Somat - čistič umývačky, ktorý môžete použiť pri bežnom umývaní riadu, len ho hodíte na spodnú časť umývačky. Tu nieto čo vytknúť 🙂

Somat leštidlo ohodnotiť neviem, lebo som ho naliala do umývačky hneď na začiatku testovania, tak neviem, či za to, v akom stave je riad, môže leštidlo alebo čistiace prostriedky. 🙂 Pravdou ale je, že poháre sú bez stekancov a aj umelý riad je suchý. 

Somat osviežovač - ten som predtým nikdy nemala, ale veľmi by ma potešil v čase tehotenských nevoľností, pretože vonia krásne.

A na záver... Ďakujem Somat za túto možnosť, ktorá mi dokázala, že riad môže byť 100 % čistý, hlavne tie hrnce 🙂

A úplný záver

3, 2, 1... zapnúť...

...a ide sa hrať, lebo riad nám umyje umývačka a Somat.

#test_somat, #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli