katarinakaya
    31. mar 2016    Čítané 29x

    Energia do kazdej bunky

    Jačmeň Green Ways
    Mozu uzivat deti od pol roka,tehotne a dojciace matky.na spravne davkovanie,je potreba poradenstva,aky zdravorny problem potrebujete riesit.
    Jačmeň obsahuje celú škálu biologicky aktívnych látok, ktorých neúplný zoznam je uvedený v tabuľke. Avšak akákoľvek z kontextu vytrhnutá účinná látka alebo hodnota jednej mikro- či makroživiny nevypovedá o celkovom prínose zelených potravín. Dôležitá je totiž celková súhra všetkých látok, nie údaje o hodnotách niekoľkých aktuálne módnych zložiek. Jačmeň nie je zbierkou náhodne poskladaných látok. Je dokonalým, prírodou zladeným orchestrom. O hodnote nápoja rozhoduje nielen zloženie, ale aj forma spracovania. Produkt je spracovávaný natoľko šetrne, že obsahuje široké spektrum živých enzýmov. Vďaka minútovému sušeniu v sprayovej sušičke pri teplote max. 31°C zostáva Jačmeň GW „živým“ produktom. Enzymatická aktivita sa merala u mnohých enzýmov, ako napr. u superoxiddismutázy. Na zachovanie enzymatickej aktivity udržujte balenie v suchu a tme, pri príprave nápoja používajte vodu studenú alebo maximálne vlažnú a neperlivú. Jačmeň GW neobsahuje žiadne prísady, ide o úplne čistý prírodný produkt! Vysušená šťava z jačmeňa neobsahuje lepok (glutén), nie je pasterizovaná a je maximálne vstrebateľná.Jačmeň Green Ways je enzymatický nápoj plný biologicky aktívnych látok. Predstavte si mladú rastlinku jačmennej trávy, ako klíči, preráža tvrdú kôru zeminy a dynamicky rastie nahor k slnku. Tento druh energie a vlastností nám rastlinka odovzdáva. Zbiera sa v období najvyššej vitality, kedy priamo saje nesmierne množstvo živín a energie zo zeme, vody, vzduchu a slnka. V tichu svojho rastlinného tela spracováva základné stavebné kamene, ktoré pretvára na zložitejšie látky. Tie potom svojím telom odovzdáva nadradeným životným formám.Nápoj z jačmeňa môžeme vnímať ako pomyselnú potravinovú základňu. Ako sú pevné základy predpokladom úspešnej stavby rodinného domu, zelené potraviny sú predpokladom bezpečia našej stravy. Hans Günter Berner v knihe „Hladovanie nad plným hrncom“ vykresľuje človiečika, ktorý sa napcháva, priberá, ale napriek tomu umiera na nutričnú podvýživu… Vyčerpaná pôda živí „hladné“ plodiny.Tie zase sýtia nás, a preto, aj napriek tuku okolo vlastného pásu, umierame od hladu.
    Chlorella Green Ways Chlorella obsahuje okrem širokej škály biologicky aktívnych látok, ktorých neúplný zoznam nájdete v prehľade vitamínov a minerálov, taktiež ďalšie unikátne látky. Je napríklad jedným z najbohatších zdrojov zeleného farbiva chlorofylu, vďaka ktorému vďačíme za život na tejto planéte. Avšak akákoľvek z kontextu vytrhnutá účinná látka alebo hodnota jednej mikro- či makroživiny nevypovedá o celkovom prínose zelených potravín pre človeka. Dôležitá je totiž celková súhra a synergia všetkých látok, nie údaje o hodnotách aktuálne módnych účinných zložiek. Preto sa sústredíme nie na „výživu čísel“, ale na „výživu súvislostí“. Okrem toho o hodnote potravín (rovnako ako o hodnote tabliet Chlorelly) rozhoduje nielen zloženie a analytické údaje, ale aj forma spracovania. Chlorella GW sa vyrába tak, aby sa zachoval jednak maximálny obsah účinných látok, jednak aby tieto látky boli maximálne vstrebateľné a pre organizmus prístupné. K tomu prispieva aj unikátna metóda sprejového sušenia Chlorelly GW (STEAM), pri ktorej dochádza k dezintegrácii bunkovej steny. Táto metóda zaručuje vysokú vstrebateľnosť nutričných látok (minimálne 80%). Chlorella GW neobsahuje žiadne prísady, ide o úplne čistý produkt.Chlorella – táto smaragdová „konzerva“ plná vitálnych látok – bola pre svet objavená nie vďaka masívnej reklame, ale preto, lebo funguje. Fungovanie má v popise práce – táto jednobunková sladkovodná riasa totiž patrí medzi najjednoduchšie formy života, od ktorých závisia formy vyššie, komplexnejšie a zložitejšie. Je svojbytná, samostatná a pre život dokonale vybavená. Podobne ako ostatné fotosyntetizujúce organizmy je predpokladom a základom celého vyššieho potravinového i životného reťazca.Zelené potraviny – a chlorella je jedným z príkladov – môžeme vnímať ako pomyselnú potravinovú základňu. A podobne ako sú pevné základy predpokladom úspešnej a bezpečnej stavby rodinného domu, sú zelené potraviny predpokladom pevnosti a bezpečia našich jedálnych lístkov. Toto vnímanie úlohy zelených potravín je dôležitejšie ako dlhé zoznamy izolovaných účinných látok a ich izolovaných účinkov.Chlorella Green Ways je kvalitným palivom a výberovou potravou pre naše bunky. Môžeme ju vnímať ako organicky pestovanú zeleninu najvyššej kvality. Tej je nadradená iba svojou užívateľsky praktickou formou tabliet.
    Firma Green Ways, výrobca zelených potravín Jačmeňa a Chlorelly sa rozhodli od 1.4.2010 nezverejňovať svoje produkty v internetových a ostatných obchodoch. To znamená, že zelené potraviny Jačmeň GW a Chlorella GW sa naďalej môžu predávať iba formou osobného kontaktU.Z vyššie uvedených dôvodov už v ponuke nenájdete produkty jačmeň GW a chlorella GW. Ak však máte o ne záujem, kontaktujte ma. Naďalej spolupracujem s firmou GW a ponúkam poradenstvo, informácie aj tieto produkty, tel.0905536452(aj SMS),mail: katka.kaya@gmail.com