katey
19. júl 2014

O radách a náhradách

Predstavte si, že sa vydávate za lásku svojho života.

Odkedy ste sa do seba zamilovali chodíte ruka v ruke, objímate, bozkávate sa.. Užívate si spoločnosť toho druhého a keď sa rozlúčite už vám chýba.

Idete sa brať a váš svokor obrní svojho milovaného syna radami.

1, Svoju ženu po sobáši drž za ruku a objímaj iba výnimočne, nech si moc nezvyká na telesný kontakt, lebo časom s ňou budeš mať veľké problémy. Bude sa dožadovať tvojich dotykov len tak a bude tvrdiť, že to jednoducho potrebuje.

2,Veď ju k samostatnosti.  Ak ste v jednej miestnosti či jednoducho doma, to už znamená spoločne trávený čas. Nevadí, že ty sedíš pred telkou alebo počítačom a ona umýva riad alebo číta knihu. Ste spolu a každý máte svoje potreby. Keď si za zatvorenými dverami, skúmaj ju cez monitor, aby si v duchu bol s ňou.

3,Urči dni, kedy sa budete milovať. Aby si zvykla, že sex je len na splodenie detí. Odporúčam ti každý párny deň a striktne to dodržuj. Režim je dôležitý a nezmeň to ani vtedy, keď sa ti zdá, že ona by chcela aj častejšie. Veď raz za dva dni stačí, nie?! Vhodné sú aj oddelené postele, aby spoločné spanie ju zbytočne nedráždilo.Ak už bude konečne tehotná, môžeš sa toho sexu konečne vzdať.

4,Zabezpeč jej všetko, čo sa patrí – pekné oblečenie, zariadený domov, auto, dvakrát do roka dovolenku.Narodeninovú party, spoločnosť kamarátok, hlavne veľa-veľa fotiek,aby každý videl ako dobre sa jej darí vďaka tvojej starostlivosti.

Základom je, aby nebola na teba naviazaná a vedela si poradiť aj vtedy, keď si preč. Aby si mohol v kľude pracovať či užívať si život.

Takto to bude v poriadku synak.

Nuž, čo vravíte,dobré rady, však?

Pre svoje deti znamenáme lásku života a stred vesmíru. Počas nášho spoločného „chodenia“sme boli neoddeliteľné – až do okamihu príchodu na svet.

Odvtedy je „dobrých rád“ neúrekom a vraj všetky slúžia k nášmu dobru.

Ale ony nás bytostne potrebujú, aby sa v našom náručí naplnili ich potreby a v dospelosti boli samostatné.

Bez toho, že by hľadali niečo, čo sami nevedia definovať.

Teplo a bezpečie,ktoré dostanú v náručí milovanej osoby.

Je len na nás, či im to doprajeme, alebo sa necháme niekým alebo niečím iným nahradiť...

Katka Brňáková

Koordinátorka projektu Dojčiť je IN - Kampaň za zdravšiu generáciu

skoda len, ze mnohe mamicky, ktorych sa tento clanok tyka, nepochopia pointu...

19. júl 2014
katey
autor

@kkl82 to hej.. Ale je to na kazdom,ako sa k tomu postavi.. Mne sa ta pointa velmi pacila,tak som si dovolila ju skopirovat 🙂

20. júl 2014

Skvely clanok, trafila klinec po hlavicke!!
Dik ze si ho sem dala 🙂
Avsak tiez sa obavam toho co pise @kkl82 raz som totiz v jednej diskusii davala podobnu paralelu, a teda pustili sa do mna, ze vsak ako mozem porovnavat svojho muza s dietatom, ze partnersky vztah je iny, dieta treba vychovavat predsa..uff...smutne ☹

26. júl 2014
katey
autor

@sofik19 toto som vynimocne skopirovala,nenapisala som to ja ale stotoznujem sa 🙂 no,je to mozne,ze to nepochopia,neriesim,info som odovzdala 🙂

26. júl 2014

Začni písať komentár...

Odošli