#svedectvo_nebo_peklo_očistec ☈
    Často sa stretávam s názormi ľudí, ktorí vyhlasujú, že neveria v Boha a posmrtný život, pretože sa nikto z druhej strany nevrátil. No svedkov je mnoho a jednou z nich je aj zubná lekárka, Gloria Polo z Kolumbie, ktorú zasiahol v roku 1995 blesk.
    "Blesk, vnikol do mňa cez ruku a spálil celé moje telo strašným spôsobom, zvnútra aj zvonku. Moje rebrá, brucho, podbruško, nohy aj pečeň boli zuhoľnatené. Moje ľadviny utrpeli silné popáleniny, tak isto pľúca a vaječníky. Používala som ako antikoncepciu vnútromaternicové teliesko z medi, a meď je dokonalý dobrý vodič prúdu."
    Niekoľko dní ležala v kóme, a nebyť prístrojov, zomrela by. Za ten čas zhliadla a prežila veci, ktoré po smrti nastávajú. Z Božej milosti sa vrátila do života na zemi a teraz chodí po celom svete a rozpráva svoj zážitok o pekle, kde by vtedy šla, kvôli životu, ktorý viedla, keby vtedy zomrela, ale aj o očistci a o nekonečnej Božej láske. Boh ju viedol a vedie svojou milosťou, čoho dôkazom je aj jej duchovné i telesné uzdravenie.

    Pre tých, čo radi čítajú uvádzam jej silný príbeh. Tiež bola i na Slovensku (myslím v roku 2016).
    http://mojpribeh.sk/zahranicne-pribehy/i8/

    Pre tých, čo radšej počúvajú (keďže ide o preklad, tak o ten čas je to dlhšie):

    https://www.youtube.com/watch?v=dhQDA5UNJHg