katie91
26. máj 2017
3223 

Ako som testovala švajčiarsky zázrak menom Skincode

Pekný deň, milé dámy,

prinášam Vám moje dojmy a skúsenosti s produktmi značky Skincode.

V prvom rade sa chcem podakovať tímu Modrého koníka #konik_testuje a hlavne zástupcom BENU Lekárne za možnosť testovať kvalitné krémiky švajčiarskej značky Skincode.

Ked mi prišla správa, že mám možnosť testovať  kvalitné krémy, tak som sa nesmierne potešila. Prvýkrát som sa zapojila do testovanie, a preto bola radosť o to väčšia 🙂

Skincode poznajú zákazníci už vo viac než 45 krajinách po celom svete a zahŕňa dve kolekcie produktov  - Essentials a Exclusive.

Obidve kolekcie spočívajú v myšlienke, že pokožka je živým orgánom, ktorej genetický “kód” treba rešpektovať. Sú vyvinuté na podporu starostlivosti o pleť po celý život a tak odpoveďou na všetky možné potreby pleti – od mladej až po zrelú. Produkty sú dermatologicky testované a 100% bez vône, konzervačných prípravkov, farbív, či produktov živočíšneho pôvodu, čím sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť.

Obsah balíčka bol bohatý, obsahoval 6 prípravkov na pleť a čo ma prekvapilo, že prišli normálne klasické balenia, žiadne vzorky:

  • SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ LIMITOVANÚ EDÍCIU.
  • SKINCODE All-in-one čistiacu micelárnu vodu
  • SKINCODE Revitalizačný očný krém
  • SKINCODE Dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30
  • SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém
  • SKINCODE Nočný regeneračný krém

Prvý testovací deň som začala s All-in-one micelárnou vodou. Vďaka tejto vodičke som mala pleť dôkladne vyčistenú a sviežu. Pokožka ma neštípala a nemala som žiadne začervenané miesta. Je bez parfumácie, čo mne vyhovuje a nezanecháva lepkavý pocit. Obsahuje drobné čiastočky oleja, tzv. „micely”, ktoré zachytávajú všetky nečistoty a make-up. 

Po vyčistení pleti som naniesla Revitalizačný očný krém.

Krémik je bielej farby, hodvábne jemný a veľmi chválim špachtličku na nanášanie krému. Dobre sa nanáša, nevsakuje sa hned do pokožky  a preto sa dá krémik dobre vmasírovať a zapracovať. Redukuje tmavé kruhy pod očami a vyhladzuje očné vrásky, foto mi je dôkazom. Až sama som prekvapená účinkom tohto zázračného krémiku...... 

Po očnom kréme prišiel na rad SKINCODE Denná ochranná a obnovujúca maska SPF 30

Mám zmiešanú pleť s občasnými vyrážkami a tento krémik mi veľmi sadol. Po nanesení krému som mala pleť hydratovanú, zmatnenú a ako bonus chráni pokožku pred poškodením UV žiarenia. Veľmi dobre sa nanáša na pleť, nazanecháva mastný film a chválim luxusný flakónik. Hydratačná maska je vyrobená s jedinečným ozónovým ochranným komplexom, chráni pleť pred škodlivými účinkami UVA a UVB žiarenia, znečistením a voľnými radikálmi. Funguje ako ochranný závoj pre pokožku.

SKINCODE Ochranné pleťové mlieko SPF 50+ som podarovala mamine, kedže  posledné roky má alergickú reakciu na slnko a veľkú časť dňa trávi v záhrade.  Stále sa vyhádzala po tvári, v oblasti dekoltu, krku a na ramenách a svrbelo ju to. Po nanesení tohto mlieka mala pleť a dekolt hydratovanú, vôbec nepociťovala svrbenie. Od prvého použitia si ho veľmi obľúbila.

Aj napriek tomu ze je bez  vône, farbív a konzervantov, má príjemnú vôňu a aj štruktúru, po nanesení sa hned v pije a nelepí sa , čo je u nej veľmi dôležité.  Po pravidelnom používaní mlieka zmizli všetky príznaky alergie - žiadne vyrážky, žiadna podráždená pokožka. Toto mlieko si veľmi pochvaluje a bude ho nadalej používať.

Mlieko je vhodné na všetky typy pleti, aj pre tú najcitlivejšiu.

SKINCODE Extra jemný omladzujúci pleťový krém som počas testovania použila 4x, kedže je to maska a odporúča sa aplikovať 1-2 krát za týždeň. Nechala som pôsobiť 15 min. a po zmytí som mala pleť jemnú ako detská prdelka a hydratovanú.

Maska je bez parfumácie, bez farbív, konzervantov a obsahuje alfa-hydroxykyseliny a vitamíny. Jemne odstraňuje odumreté bunky z vrchnej vrstvy pokožky a urýchľuje bunkovú obnovu. 

Večer som pleti dopriala SKINCODE Nočný regeneračný krém

Krémik je výživný, hustejšej konzistencie, ale nakoľko mám zmiešanú až mastnu pleť, tak sa mi ráno pleť leskla a mala som ju mastnú. Ale testovala som aj napriek tomu 🙂

Pleť mi dobre hydratoval a mala som ju pevnejšiu.

Tento hustý a hodvábne jemný krém bol navrhnutý tak, aby účinkoval cez noc, kedy sa pokožka prirodzene obnovuje, čím pomáha minimalizovať vrásky a zlepšiť pružnosť pleti. Obsahuje CM-glukán a exkluzívny peptid BioNymph pre podporu kolagénovej syntézy a obnovy a zároveň pre aktiváciu obnovy DNA.

Keď som začala s testovaním, bola som rozhodnutá, že keď sa vyskytnú nejaké negatíva, tak ich určite napíšem, no nestalo sa. Moja pleť bola rozmaznávaná touto luxusnou kozmetikou. Za tie dva týždne sa pleť zjemnila a očné vrásky sú na ústupe. A o tom som sa nepresvedčila len ja, ale aj moja rodina si to všimla 🙂

To je pochvala, ktorá poteší určite každú ženu.

#test_benu_skincode

Začni písať komentár...

Odošli