Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    katkac27
    5. aug 2018    Čítané 345x

    RADOSŤ ALEBO SKLAMANIE Z TESTOVANÉHO OVOCIA A ZELENINY V BILLE?!

    Patrím medzi ľudí, ktorí radi skúšajú niečo nové, zapájajú sa do súťaží, a preto som sa zapojila aj do testovania ovocia a zeleniny v BILLE. O to väčšiu radosť som mala, keď mi prišla správa o vybratí spomedzi obrovskej kopy uchádzačov. Moje dva týždne testovania skončili a tak je čas na recenziu. Tak pekne po poriadku🙂

    PREDAJŇA:

    Neviem, či to bolo len mojim šťastím (pretože som veľakrát počula negatívne ohlasy na Billu), no vždy pri každej návšteve, či už to bolo ráno, poobede alebo dokonca podvečer, bol tovar vždy doložený, upravený a čerstvý.  Priamo pri vykladaní čerstvej zeleniny som sa so zamestnancami stretla dokopy trikrát. Mojou vybratou predajňou bola BILLA V OC OPTIMA - KOŠICE  a ak by som ju mala posúdiť aj mimo môjho "rajónu" ovocia a zeleniny, OHODNOTILA BY SOM JU NA 1*! Všade bolo čisto, všetko pekne usporiadané, čerstvé (aj čo sa týka mäsa a mäsových výrobkov) a na moje prekvapenie boli čisté ešte aj nákupné košíky. 

    Určite každý z vás pozná ten typ predavačiek, ku ktorej keď sa blížite, po vás zazrie tak nepekne, až sa jej bojíte svoj nákup vyložiť na pás v domnienke, aby vám svojou zlou náladou nepokazila celý deň. Naopak, pokladníčky v BILLE v OC OPTIMA boli veľmi milé, pekne pozdravili, ba dokonca mi zakaždým poďakovali a popriali pekný deň. 

    TESTOVANIE OVOCIA:

    S ovocím som bola naozaj veľmi spokojná. Vždy som našla presne to, čo som potrebovala a chcela. Krásne dozreté, voňavé a čerstvé. Pre mňa jediným malinký mínusom boli jedine čučoriedky, ktoré na môj vkus boli kyslejšie, než som predpokladala (to som však vykompenzovala v recepte 🙂) 

    Celkové hodnotenie ovocia v BILLE : 1+

    TESTOVANIE ZELENINY:

    Pri zelenine sa pozastavím. V podstate takmer všetka nakúpená zelenina v BILLE bola v poriadku, ich chuť, vôňa a vzhľad boli vynikajúce... Až na zemiaky. U nás sa zemiaky spotrebujú veľmi rýchlo, keďže ich milujeme a pripravujeme či už ako zemiakovú kašu, varené zemiaky, opekané, zemiakové chipsy a podobne. Avšak z dvoch 2kg balení som celkovo po očistení mala asi len polovicu. Zemiaky boli buď zhnité alebo po ošúpaní mi z veľkého zemiaku ostal úplne maličký.  Predtým sa mi to nikdy nestalo (maximálne poputoval do koša 1-2 ks, viac nie), takže tomu neprikladám veľkú vážnosť, aj keď ma to trošku zamrzelo. 

    Prekvapením pre mňa bola ale cukrová kukurica. Nie som jej veľkou obľúbenkyňou, no dala som jej šancu a urobila som dobre 😉. Pri varení voňala celá kuchyňa a tááá chuť (až sa mi chce utekať do Billy a kúpiť si hneď ďalšie). Sladká, mäkká, voňavá, lahodná. Pochutnala som si na nej nie len ja ale aj celá rodina.  

    Celkové hodnotenie zeleniny v BILLE : 1/1-

    Zopár zeleninovo - ovocných receptov:

    Citrónový nepečený Cheesecake

    Čučoriedkový pečený Cheesecake

    Jablková štrúdľa s hrozienkami, škoricou a orechami

    Sviečková na smotane 

    Nedeľný zeleninový vývar 

    Smoothie z jablka, banánu, hrušky, mrkvy a uhorky 

    Cuketovo-zemiakové placky

    Testovanie ovocia a zeleniny v BILLE vo mne zanechalo len pozitívne pocity, pretože celkovo a nákupom, predajňou, zamestnancami a tovarom som bola nad mieru spokojná, a preto sa tam vždy rada vraciam. Je to miesto, kde nájdem čo hľadám. Chcem sa poďakovať spoločnosti BILLA  a Modrému koníkovi za prejavenú dôveru a možnosť vyskúšať si testovanie.