Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    stastne a vesele 😊

    katulka25
    4. okt 2017    Čítané 189x

    Moja skúsenosť s kozmetikou La Roche-Posay

    Hurááá, vybrali ma na testovanie výrobkov.  To bola moja prvá reakcia, keď mi prišla správa. Potom som už čakala na kuriéra s balíkom.

    Balík prišíel a celá natešená som ho hneď otvorila a veľmi som sa potešila obsahu. Sprchový gél a telové mliečko, dve veci bez ktorých neviem exitovať, keďže moja pokožka je veľmi suchá a po pôrode ešte viac. Hneď som začala výrobky ovoniavať, pretože ja som na tieto veci úplny „fetišista“. Tá vôňa ma úplne dostala, tak jemná a zároveň veľmi svieža, veľmi upokojujúca. Veľmi som sa tešila na prvé vyskúšanie.

    Ako prvý som skúsila sprchový gél La Roche-Posay Lipikar Lavant.

    Stačilo veľmi malé množstvo vytlačiť do dlaní a hneď pekne začalo peniť. Vôňa sa hneď rozložila po celej kúpelni, čo pomohlo k príjemnej relaxácii pri sprchovaní. Už po prvom použití som videla, že moja pokožka sa pri utieraní hneď nešúpe, ale ostáva pekne vláčna. Doteraz som mala vždy po sprchovaní hlavne lýtka a ruky hneď celé suché a bolo potrebné ich hneď natierať, pretože som sa bála, aby mi pokožka nepopraskakala.

    Sprchový gél som používala aj pri mojich 3 ročných dvojičkách, pretože je to aj pre malé deti. Moji loptoši majú pokožku zatiaľ veľmi jemnučkú ale tiež je potrebné sa o ňu poriadne starať a vyživovať. Po kúpeli mali pokožku veľmi jemnučkú a voňavú a to sa páčilo aj im, lebo mi stále dávali voňať rúčky.

    Po sprchovaní je nevyhnutnosť moju pokožku natrieť telovým mliekom.

    Telové mlieko používam aj na moje detičky, ktoré sa vždy tešia, pretože pri natieraní ich príjemne masírujem a oni pekne relaxujú.

    Toto sú moje skúsenosti so sprchovým gélom La Roche-Posay Lipikar Lavant a La Roche-Posay Lipikar Lait telovým mliekom. Je to pre mňa úplne TOP čo sa týka starostlivosti o suchú pokožku, pretože mám konečne pokožku vláčnu a jemnú a taktiež je vhodna aj pre deti, čomu sa veľmi tešííím.

    Tieto výrobky určite odporúčam všetkým, nielen tým ktorý majú veľmi suchú pokožku, ale kto chce mať svoju pokožku vláčnu a jemnú.