1 / 1

    "Improvizacia" 😄

    17. nov 2015

    Odkial mas tie misticky prosim?

    17. nov 2015

    aké ešte používaš ryby? My stále robíme pangas, alebo losos, lebo môj mm nemá rád ryby s kosťami a kvôli drobcovi som tiež radšej opatrná. Rada by som však skúsila aj iné.

    17. nov 2015

    @kejtinka ďakujem kejtinka za Tvoju inšpiráciu. Skvelé a mňam!

    17. nov 2015

    @lulita tie su z Jysku 🙂

    17. nov 2015

    @margaretka28 ja pangasiusa nerobievam. Ked robim taketo nieco, tak kupim bud morsku stuku, aliasku tresku ,alebo lososa, uplne najviac zboznujeme zubaca, ale ten je dost drahy 🙂 Skusala som zraloka, ten nebol zly, ale nebolo to ono a v lete rada robim na grile aj klasickeho kapra v alobale na zeleninke. Svagor je rybar 🙂

    17. nov 2015

    @lubos dakujem 🙂

    17. nov 2015

    @kejtinka a tá morská štuka a aliaska treska má veľa kostí?

    19. nov 2015

    @margaretka28 nema moc. Pri chvoste trosku, zo 2-3 na jeden plat. Inak nie

    19. nov 2015