Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    😍🥰

    Mate prosím skúsenosti s Gracia eshop? Ďakujem

    kendra73
    27. máj 2018    Čítané 392x

    Predtým, než odídeš (úvod)

    Vopred sa ospravedlňujem za chyby

    Úvod
    Nechcem to zbytočne naťahovať a robiť kolo toho zbytočnu omáčku.Sama nemam rada zdlhave uvody,potrebujem podstatu,pointu niečo ako trailer..
    Už od cca 16stich ma fascinujú (neviem či je to to správne pomenovanie) rozdiely v zmýšľaní medzi mužom a ženou. Vždy som si viac rozumela s chlapcami,neskôr mužmi (ich nadlad,vtip,zachrana rôznych situácii,zmysel pre zabavu,neohovaranie sa,teda!nie až take časté) ale na druhej strane,mala som súcit voči nám dievčatám,neskôr ženám,v konečnom dôsledku(sama som žena, sama som zažila zlomené nepochopene srdce a v neposlednom rade!vedela som,čo sa medzi chalanmi a v ich mysli odohráva)
    Nechcela som napísať prvoplanovy román, kde niekto s niekým niekde... Preto som sa rozhodla,nazbierať rôzne poznatky,info,myslenie(nahliadnutie do myslenia) muža,samozrejme aj žien,ale priorita boli hlavne muži.Ako to vidia,citia,myslia.Príbeh je základaný na faktoch a reále, i ked niektoré situacie a mena su samozrejme vymyslené...Dlho som rozmýšľala aj nad názvom, ten prvotný bol,, Vzťahy a iné zbytočnosti.Preto zbytočnosti, pretože podstata je hlavne vzťah ako taký. Ostatné je omáčkou.neskôr som si ale povedala,že vela ľudí, teda hlavne žien by sa to mohlo dotknúť, že,, zbytočnosti,,... Preto názov,, Predtým, než odídeš,, pretože o tomto,to celé bude...