Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kilima09
    4. jún 2021    Čítané 366x

    Silný Ivo dobojoval... Pokračovanie článku Bojuj! Potrebujeme ťa!

    Starosta našej obce Jelenec, dlhodobý futbalista, milý, pracovitý a silný človek, otec dvoch detí a manžel... Áno, Ivan Varga...  Dobojoval... Rakovina ho zmorila... Trpel, ale už je mu dobre... Slová jeho dcéry, 2.6.2021:" No proste mamine volali z BA, že tato na tom nie je dobre. Že ak ho chce ešte vidieť živého, tak by mala čo najskôr prísť. Ona tam išla a povedala, že ho chce mať doma. Proste lebo v nemocnici to nie je dobre, aj bol sám na izbe proste by mu bolo smutno. Tak ho odviezli domov. Bol úžasný 💗. Zvládol takú ťažkú cestu💓. A potom o 3.00 som sa zobudila a v posteli ležal a nedýchal a tušila som že je zle. Potom ho obliekli a dnes ráno ho odniesli do domu smútku 😭 Ale netrpel... Proste prestal dýchať...Zaspal...Svoju úlohu tu splnil a teraz musel ísť inde 😭...Bude mi chýbať fyzicky ale psychicky je navždy so mnou 😭💓 "

    Prosím, pomodlime sa zaňho a aj za jeho rodinu, veľmi to potrebujú...😔🙏

    kilima09
    30. apr 2021    Čítané 272x

    Bojuj! Potrebujeme Ťa!

    Náš úžasný starosta, otec, manžel, futbalista, dobrý kamarát a super človek si prechádza ťažkým obdobím... Rakovina a ďalšie ťažkosti😢... Potrebuje pozitívnu energiu! Potrebujeme ho! Pomôžte!!! Nájdite si čas a pomôžte mu i jeho rodine modlitbami🙏  

    https://mynitra.sme.sk/c/22649365/ivo-bojuj.html

    kilima09
    7. apr 2021    Čítané 200x

    Dojímavý príbeh milujúcej mamy (†34): Chcela zachrániť svoje šieste dieťatko, odišli do neba...

    SALT LAKE CITY - Kathy (†34) diagnostikovali rakovinu kože, keď bola tehotná so svojím šiestym dieťatkom. Lekári jej povedali, že ak nepodstúpi chemoterapiu, zomrie. Mladá mamička však z čistej lásky odmietla liečbu, aby zachránila svoje nenarodené dieťatko. Príbeh má však smutný koniec...

    Pod srdcom nosila Kathy Taylorová svoje šieste dieťatko do posledných chvíľ, no keď jej začala zlyhávať pečeň, bábätko musela v 26. týždni porodiť. Malý Luke prišiel na svet 11. septembra. Nanešťastie, len dva týždne po narodení zomrel, dostal infekciu.

    Dojímavý príbeh nekončí. Kathy už mala rakovinu rozptýlenú po celom tele, žiadna liečba by jej už nepomohla. Po neúspešnom pokuse zachrániť svojho najmladšieho synčeka, prežila s hlbokým zármutkom v kruhu najbližších Vianoce a na Silvestra navždy odišla do neba za svojím chlapčekom.

    "Odišla, keď som spal. Nikdy si neodpustím, že som v posledných minútach jej života nebol s ňou," cituje jej manžela Nathana britský denník Daily Mail. "Aj keď jej lekári dávali len pár týždňov života, jej smrť ma šokovala. Tak skoro som to nečakal," dodal nešťastný muž.

    "Keď som si uvedomil, že odišla, zobral som ju do náručia a pevne ju objal. Nemohol som tomu uveriť," vyznal sa manžel a dodal, že Kathy milovala svoju rodinu, čoho dôkazom bola aj jej úprimná snaha obetovať sa pre záchranu najmadšieho dieťatka.

    Čistá pravda...

    kilima09
    18. mar 2021    Čítané 254x

    Veselé kamene môžu byť postrach pre prírodu!

    Aj vy ste sa zapojili do hry Veselé kamene, ktorú pozná už celé Slovensko? Ak nie neváhajte a určite sa pripojte! Dávajte si však pozor, čím ich maľujete! Najvhodnejšie sú akrylové farby, fixy na CD alebo akrylové fixky, ktoré sa nedajú zmyť vodou. Ideálne je kamene prelakovať, aby bol kameň odolný voči počasiu a aby vydržal niekoľko mesiacov. Najvhodnejšie sú laky na betón a kameň. Na kamene nelepte žiadne ozdôbky ani predmety, ktoré ktoré postupom času opadajú a mohli by zostať v prírode(napr.samolepky, lepiace pásky, stuhy trblietky, očká a iné). Musíme ochraňovať prírodu. Na zadnú stranu kameňa napíšte FB veselé kamene a PSČ. Kamienky do prírody ukladajte tak, aby ste neničili kríky ani stromy ani všetko čo je v prírode. Položte ich na viditeľné miesto, kde by ich mohol nájsť niekto iný. 

    Kliknite na odkaz a prečítajte si. 👇

    https://www.cas.sk/clanok/1101606/ludia-v-prirode-stale-castejsie-natrafia-na-malovane-kamene-ochranari-varuju-z-nevinnej-zabavy-hrozi-nebezpecenstvo/