Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kim_rossi_stuard
    4. máj 2018    Čítané 127x

    V kocke - náš čas testovania

    Ahojte vsetci veľkí aj malí, škôlkari, školáci i dospeláci či baby a dedkovia. Chcete sa zabaviť a niečo sa naučiť? Precvičiť pamäť a predísť odumieraniu mozgových buniek?

    Tak hurá na to!

    Albi hra V kocke vám ponúka veľa možností ako tráviť čas a dať deťom to najcennejšie čo môžeme - nás čas a pozornosť.

    Dostali sme šancu testovať tieto hry. Jednu od 4 rokov - Moje prvé obrázky už doma máme, ale keďže ju hrávajú deti často, poznajú ju už spredu aj odzadu. Dlho očakávaný balíček slávnostne dorazil aj vďaka susedovi, lebo nikto nebol v čase doručenia doma. Deti skákali okolo neho ako divé a so zatajeným dychom čakali, čo sa skrýva vo vnútri.

    Tak vzhľadom k veku našich deti sme dostali hry V kocke dve a rôzne – Mestá a Rozprávky. Deti to museli hneď aj vyskúšať, však nová hrá a pravidlá už poznajú. Tak sme drtili Rozprávky 2 hodiny.

    Prekvapili má zaujímavé otázky, veľmi vhodné pre predškolákov ako otázky na – je hore, je dole, je pred ním, je pod ním?? Vhodné na učenie pre menšie deti, aby poznali význam týchto slov. Rozprávky sú použité aj známe aj menej známe, čiže deti sa nemôžu spoliehať na to, čo si z tej danej rozprávky pamätajú. Na každej kartičke je obrázok a k nemu je dopísaná jedna veta, z ktorej aj môžeme prípadne vydedukovať odpoveď na niektorú otázku zo zadnej strany. Ako mínus vnímam to, že ak hru hrajú menšie deti, nevedia si ju samé prečítať. A tiež deti ako prváci, ktorým to môže dlhšie trvať, môžu svoj limit 10 sekúnd minút len na čítanie vety a nie na pozorovanie obrázka. My sme to riešili tak že vždy niekto nášmu predškolákovi tu vetu vopred prečítal. Našli sme aj chybu na jednej kartičke – Alica v krajine zázrakov, kde máš povedať farbu Alicinej mašle ale na obrázku mašľu nemá.

    Musím sa dobrovoľne priznať, že druhú hru- Mesta od 8.rokov sme sa hrali len 2krát, keďže mám len 1 dieťa nad tento vek, ale stanovený limit jej bol veľmi krátky, aby si pozrela členitý obrázok aj prečítala cudzojazyčné názvy a zapamätala si to. To ju znechutilo. Posunula by som vekovú hranicu tejto Kocky na vyšší vek.

    Hru sme prvý krát videli na oslave, kde ju dostali do daru a testovali hromadné všetky deti. Mala veľký úspech. Ale stále je dosť ľudí, čo ju nepozná, lebo podľa našich skúsenosti boli u nás ďalšie 4 deti počas tých 2. týždňov a nikto ju nepoznal. Takže milé Albi, hurá propagovať túto zaujímavú a zábavnú hru. U každého mala úspech a radi sa ju hrajú všetci. Je prakticky zabalená v skladnej kocke, čo je praktické na balenie na výlet, dá sa hrať v aute, v stane, na kúpalisku. Pravidlá sú jednoduché, avšak vždy potrebujete 1 osobu, čo vie čítať.

    Všetkým želám veľa spokojných chvíľ strávených aj vďaka tejto hre s vašimi pokladikmi, či už doma, alebo na dovolenke či inde. ďakujem Modrému koníku a Albi za možnosť testovania.

    #test_albi aj v aute pocas cesty sa dobre zahrame

    Danko mi hovori- "Maminka ja ta tak milujem, ked narastiem a budem vediet pisat a citat, tak si ta vezmem za zenu! Budeme mat velku svadbu, tortu ti upeciem, budem zarabat vela peniazkov, chodit s tebou do kina, varit ti, a pusinkovat sa, lebo ta straaasne lubim...to je ale VYZNANIE, zivot je kraaasny, citim sa milovana

    prvykrat som ostrihala dcerku- sikovna som🙂

    dnes nie je moj den☹

    Prajem vsetkym pokojnu 2. adventnu nedelu🙂

    Amanda ma dnes rok, zelame ti zdravie dievcatko nase,m+o

    prajem vsetkym pokojnu 1. adventnu nedelu🙂

    mame uz 3 zuby

    MAME PISKACIE TOPANOCKY🙂

    uz tyzden chodime🙂

    Mandy miluje klip Gummybear song!!!

    Amanda lozenim skuma cely byt🙂

    uzila si stretko MK v Radave

    tesi sa na MDD, uz mam s kym oslavovat!

    uzivame si tyzden s dazdom🙂

    nechapem ako sme bez Amandy mohli doteraz zit🙂

    sa ucim ovladat noveho MK🙂

    kim_rossi_stuard