1 / 1

    myslim ze toto je velmi nestastne poukazovanie. pokial sa sam nevyoutoval verejne tak je to iba dalsie zbytocne kopanie a nenavist voci lgbti+ludom

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @amonet nie, je to len poukazovanie na jeho pokryteckost, takisto ako ludi, ktori ho volili.

    10. apr 2024

    @kiwi3 Mne sa rozum zastavuje. Ako mozu byt ludia takto vytreti a volit ho, ja to nepochopim.

    10. apr 2024

    Na noveho pppp (Pana Prezidenta PP) nemam nazor ziaden, ale..:
    Preco je dolezity jeho intimny zivot? Ak je gay a nerozobera to na verejnosti, tak mi je to sympatickejsie ako ten, co sa ohana svojou orientaciou vsade.
    Ako politik/prezident by mal byt kritizovany a chvaleny za ine veci ako to, co ma ostat pre kazdeho v jeho sukromi.

    10. apr 2024

    A pôjde sa prihlásiť rovno Vám. Možno len nepatrí do tej skupiny ktorá má potrebu svoju orientáciu vykrikovať do vetra ako trafená hus.

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @freepalestine ano, je urcite krizovany aj za ine veci, ci ma byt zaco chvaleny, na to som este nedosla. a preco je taky dolezity v tomto pripade jeho intimny zivot? pretoze je to verejny cinitel a je dost podstatne, ci sa sprava v sukromi v sulade so svojimi vyhlaseniami. preco je zrazu proti registorvanym partnerstvam, pricom kedysi ich podporil? rozmysas o tom? no asi preto, ze svoje vyjadrenia ohyba len podla toho, co mu prave prinasa vacsi profit, teda v jeho pripade moc. a moc vedie k peniazom a luxusu, ktore ma tak rad...
    @radka24 a ze vam, jeho volicom, to zrazu nevadi... to je tiez totalne pokrytecke. ved nech sa deje hocico, len sa navonok tvarme, ze je to inak... fuj hnus.

    10. apr 2024

    nikdy to nikto nezistil,nikdy to on nepovedal a vy furt si idete svoje 🙈🙈🙈 ved to dokazte a potom to hrdo hladte dalej ,,jedna baba povedala a dalsie sa toho drzia

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @luba28 nikdy to nikto nezistil? si si citala, co o nom vypisoval kocner bodorovi? pocula, co o nom hovori danko? preco nikdy nemal ziadnu zenu? a ako ti to mam este akoze dokazat? to je vtip.

    10. apr 2024

    @kiwi3 preco??,,no preco je kopec slobodnych ci zien,alebo muzov ??,,no,lebo nenasli k sebe vhodneho partnera ,,to co pises,je vsetko bez priamych dokazov ,,stale v rovine jedna baba povedala

    10. apr 2024

    @kiwi3 pozri kolko doktorov fajci, pije a prejeda sa, no pritom hlasa zdravy zivotny styl, lebo to je spravne pre ludstvo.
    Pp si moze sam robit co chce v posteli. Neni s nikym registrovany ak je gay, a mozno je proti tomu, bo to neni podla neho najlepsie pre spolocnost.
    Je vela homo a trans ludi, co sa nehlasia k lgbtqixyz a je vela silnych zien, ktore sa nehlasia k feminizmu.
    Nie kazdy gay chce registrovane partnerstva.
    Takze to ci je pp gay alebo nie je len jeho vec.
    Nevolila som ho, takze nie preto si ho LEN ohladom tohto zastavam.

    10. apr 2024

    @luba28 sa zobuď

    10. apr 2024

    @namina 😂😂😂 dalsia ,,vsetko z tvojej strany??,,daj este nieco zaujimave

    10. apr 2024
    10. apr 2024

    @luba28 už si asi jediná kto tomu nemôže uveriť

    10. apr 2024
    10. apr 2024

    @namina nie je jedina. Ani ja nepatrim k tym, kt veria kocnerovi 😂

    10. apr 2024

    @kiwi3 neni je to poukazovanie a zas len zbytocna nenavist voci jeho orientacii ak je ina

    10. apr 2024

    @freepalestine preto, lebo utajena sexualna orientacia a aj uzivanie sparadiel z neho robia vydieratelneho cloveka. Otazka na sexualnu orientaciu je preto aj sucastou bezpecnostnej previerky btw

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @amonet tak zaujmave, ze to nevadi prave tym, ktorym to pri kazdom inom cloveku vadi... nejak mi to fakt nevychadza, to co ty pises.

    10. apr 2024

    @lucyliu nemyslim si, ze v dnesnej dobe je homosexualita taka nebezpecna, ze robi politika vydieratelnym. V Irsku bol verejne gay premier, v US naju trans ministra ci ministerku..
    Zenaty prezident moze byt vydieratelny ak ma milenku alebo milenca..
    Ak by sa vazne tohto pp bal, tak sa ozeni. Nemal by s tym problem si najst manzelku aj ako gay.
    Nech si robi v posteli co chce, ale nech je dobry prezident

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @freepalestine a to je ten problem, ved si to sama napisala. irsky premier sa verejne priznal k svojej orientacii, tym padom prestal byt v tomto smere vydieratelny.
    akurat, ze pellegrini je vydieratelny aj inak so svojimi nepriznanymi majetkami.

    10. apr 2024

    @freepalestine ty nechápeš ten rozdiel ?

    10. apr 2024

    @freepalestine preto pisem UTAJENA, inak myslis, ze to taji kvoli babke alebo rodicom? V zivote by tolko hlasov neziskal, keby s tym vysiel von.

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @lucyliu
    @freepalestine presne. ved vidis, ze tu tomu niektore stale nevedia uverit.

    10. apr 2024

    Nemyslim si, ze by sa mala rozoberat kohokolvek, aj keby utajena, orientacia. Dokial sa o tom sam nevyjadri, su to len domnienky. Je vela slobodnych hetero starsich ludi a je vela hetero vydatych/ozenenych ludi, co su skutocne homosexuali.
    Nech si robi co chce doma. Nema o tom potrebu rozpravat a to mi je sympaticke. Nie, nevolila som ho, opakujem. Ale je mi sympaticky ten, co nema potrebu vytrubovat do sveta svoje intimnosti, hetero ci homo.
    Koncim s prispievanim sem, bo sa len opakujem, moj nazor nezmenim, a nechcem travit cas rozoberanim kohokolvek sukromnych veci. ✌️

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @freepalestine cize vlastne korcok tym, ze ukazal svoju manzelku mal potrebu roztrupovat o svojich intimnostiach... koncis s prispievanim, lebo zjavne uz nemas argumenty. nevadi.

    10. apr 2024

    @freepalestine A preco sa pred parlamentnymi volbami riesil zivot cudzich beznych ludi z LGBTI a viedla sa proti nim spinava kampan? To bolo vtedy v poriadku,ze citujem "nevyhrali buzeranti", ale teraz uz "buzerant" moze aj v palaci sediet. Aku to ma logiku??

    10. apr 2024

    @namina tak verim ako ked vsetci uverili Matovicovi o vile Pociatka 😂 tiez mu naletelo tolko ludi a bol tam kde bol 3,5 roka a kde sme doslu??,,na rozhadzovanie kade tade a hanbu celemu svetu

    10. apr 2024

    @kiwi3 pravdu vraviš, že slovači nevadia mafiáni a zlodeji, nuž......, ale , že si "hrdé katolícke" slovensko zvolí inak orientovaného prezidenta, toto uz je fakt silne kafe, ale čo keď má pekné jamky a babkám sa páči......

    10. apr 2024

    Ešte vás to baví?

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @gabika252 nikdy ma to nebavilo

    10. apr 2024

    @luba28 lebo teraz nie sme 😂😂

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @luba28 cize ty ani neveris vile pociatka? ani neexistuje, ci ako to je? to by ma naozaj zaujimalo

    10. apr 2024

    no mna by osobne zaujimalo kolko z tych volicov by mu zostalo ak by vysiel s pravdou von.... sak by niektori zinfarktovali alebo dobrovolne odisli na ukrajinský front 😅 toto by 90% jeho volicov nedalo! preto sa pekne bude drzat toho co mu ide najlepsie - klamat, klamat, klamat!

    10. apr 2024

    Ak by podporil zasa by ste ho grilovali ze to koli sebe. Vám normálne vadí jeho orientácia...
    Ak nám nevadil uchylny kolar, so svojím haremom, a jeho sexuálne avantgardy tak ak chceme byť PRO Európsky rešpektujeme to.
    A proti registrovaným partnerstvam bol aj Korcok

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @daren1 1. korcok bol za registrovane partnerstva, neviem, kde si to vzala. 2. bola by som rada, ak by bol pelllegrini uprimny a tiez by to podporil. to znamena, ze jeho orientacia mi absolutne nevadi. 3. vadi mi uchylny kollar, aj zenaty fico s milenkami. 4. pellegrini nie je pro europsky, kedze smerohlas je prorusky.

    10. apr 2024

    @daren1 Si zle pozerala debaty,alebo si sa len na jamky v licach pozerala. Lebo presne na tuto otazku povedal Pelle,ze je proti registrovanym partnerstvam,pricom Korcok bol za. Vy ho tak nenavidite,uz len z principu,ze absolutne vypinate sluch,ked cokolvek hovori a potom vznikaju tie bludy,co len dalsie ovecky kopiruju.

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @iwesska podla mna nic nepozerala, len sleduje socialne siete. kolko ludi na to vobec nema kapacitu, aby sto sledovali. horsie, ze volit mozu...

    10. apr 2024

    @daren1 vačšine ludí nevadí jeho orientácia, ale jeho pokrytectvo a jeho štýl "kade vietor, tade plášť" a to je rozdiel

    10. apr 2024

    Dievcata, uderka v akcii. Vsetko je pre nich loz, ale tie ich lzi a nicim nepodlozene vylozene klamstva su podavane arogantne, nasilne ako fakt. Nemali na I.K. absolutne NIC a ani nemaju, nebudu mat - ved vlastnia SIS, policiu a ak sudy. Nerozmyslaju nad tym, co vlastne siria - len klamstva, hluposti a sucasne vylozeneho milionkrat pristihnuteho klamara a zlodeja (a aj gaya, ziadne ze JPP) brania vlastnym telom. Chore a zvratene.
    Najlepsie je na uderku nereagovat. Vzdy sa bufu snazit provokovat a dosiahnut vymazanie statusov, ktore im.kolu oci lebo su pravdive

    10. apr 2024

    @yanielka nie, ludom fakt nevadi, ze je gay, ale ze to neprizna a popiera sam seba, ako vzdy, lebo je to had - kam vietor, tam plast alebo chameleon?

    10. apr 2024

    @kiwi3 v poslednej diskusii sa vyjadrili ze v určitých životných situáciách je potrebné to právne ošetriť. Zhodne.
    Proeuropsky v zmysle maximálnej tolerancie

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @ddaassuullaa pre mna su hlavne zaujimave tie rozne teorie. jedna, ze je gay, ale neukazuje to, tak je to v poriadku. druha, ze urcite nie a nie su dokazy. tretia z kazdeho trosku... este do toho polopravdy, lzi a poprekrucane fakty o hocicom okolo. ma zaujima, ze preco to aspon nie je jednotne. vlastne asi viem, lebo smer nedal oficialne stanovisko.

    10. apr 2024

    @ddaassuullaa
    @kiwi3 aaaa staré známe slepé, hluché..... Už to zasa niekam sklzava
    S vami nechcem byť v spoločnej diskusii

    10. apr 2024

    @freepalestine presne. Nechapem co tu pise ze ktovie kedy sa prizna. Akoze co sa ma co priznavat? Nechapem. Je to kazdeho sukromna vc a nie kazdy sa chce pretrcat na pochodoch. Aj kamoskin brat je gay, zije s muzom a nikoho tym neotravuju, kazdy ich respektuje. Este on gulal ocami nad tymi pochodmi.

    10. apr 2024

    @kiwi3 nie je ti to uz otrepane?🤣 su ako pokazene platne. Teraz citam nizsie:

    daren1
    @ddaassuullaa
    @kiwi3 aaaa staré známe slepé, hluché..... Už to zasa niekam sklzava
    S vami nechcem byť v spoločnej diskusii

    🫣🙈 to je nejaky druh schizy ci co?🤫 namontovala sa TEBE do tvojho prispevku a da toto? To vela vysvetluje🙈

    Ale tie chronicky opakovane lzi - same im uverili🤫

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @11bodka11 kamoskin brat asi nezapiera frajera len pre nejake svoje osobne vyhody, nie? ked to vies ty aj cele okolie. a pise niekto, ze ma ist na nejaky pochod ci co? co to pises?

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @ddaassuullaa tak je to velmi tazke dostat sa z niecoho, v com zije cele tvoje okolie a aj ty tomu uprimne veris. to su sektarske principy. ked ti to niekto bude vyvracat, tak budes volit unik miesto rozmyslania a dalsieho argumentovania. je to smutne, kam sme sa az dostali a ze momentalne nevidno svetlo na konci tunela. podcenene hned na zaciatku s tymi "cudzokrajnymi" vplyvmi. nechcem radsej ani konkretizovat.

    10. apr 2024

    @kiwi3 presne tak, sekta. Dalej to netreba analyzovat, ale hladat riesenie, ako sa novodobeho tmarstva zbavit🙏

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @ddaassuullaa tak u nas je vyborna poda, nizka vzdelanost, niekedy priam az zaostalost (historicky vyvoj). ved tu je stale brutalny sklon k poveram, co teraz ludia z velkej casti vymenili za hoaxy a dezinformacie. akurat citam knihu o stredoveku v uhorsku a tu sa vtedy este natieralo trusom a jedlo zvieracie vykaly proti roznym chorobam. kym na zapade uz boli zalozene relevantne univerzity.

    10. apr 2024

    @kiwi3 v podstate to je stale to iste - zastravanie a neskutocne lahka manipulovatelnost. Bez namahy. Trosku bububu, niekolko mesiacov opakovania rovnakych fraz a ak to 💩 sa bude este na natieranie pouzivat🫣 mudrych ludi je dost, ale nikdy sa neznizia k takym spinavostiam a jednoduchemu ludu nestaci....

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @ddaassuullaa tak aj sa obavam, ze prichadza nova totalita, ked to vzdelanie nebude nic znamenat, ved uz ani fakty nic neznamenaju. novy stredovek. a to si naozaj asi budeme miesto operacie u neurochirurga natierat hlavy... niecim. uz som to tu pisala, ze ako znamej historicke taxikar vysvetloval, ze on vie lepsie, ako to bolo, ze v skole im len mozgy vymyvaju. to iste lekari cez kovid vs vseliaki trojzubi mudrlanti. ja sa fakt bojim, co tu este bude.

    10. apr 2024

    @kiwi3 urcite ano. Oklamani mi tvrdia "vidis to prilis cierne, to sa nikdy nemoze vratit". Fakt? Ved uz je to tu

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @ddaassuullaa presne. najhorsie, ze uz vedia, ze si mozu dovolit vsetko, ze im prejde vsetko, ved teraz sa to v prezidentskych volbach povrdilo, ze ich volici to vsetko chcu... kedysi aspon nesli volit, lebo "vsetci kradnu". dnes idu volit, lebo "vsetci kradnu", normalne ich vmanipulovali do toho, ze toto je norma a ze to vlastne kludne budu robit s ich pozehnanim dalej. ty to chapes?

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    a to som este zabudla napisat, ze aJ "vsetci klamu". cize aj oklamat, aj okradnut sa chcu dat dobrovolne. maju to asi radi.

    10. apr 2024

    @kiwi3 vies, co mi pripada ako mega paradox?🤣 nekonecne opakovanie "my sme vyhrali, mame vsetko" (ok, je tu par osob priamo napojenych na politicke strany a masiruju dutiny tym lahko manipulovatelnym pekne mimo dohlad), ale sucasne priam hystericky v kazdom statuse vrieskaju, hadaju sa...akoby tome neverili, zacinali pochybovat, pochopili ze "my" je len Hranol a jeho druzina...och, ta prizemnost a schiza

    10. apr 2024

    @11bodka11 kamoskin brat asi nekandidoval v prezidentskych volbach, ci? opakujem sa, ludom nevadi, ze je teply, ale jeho pokrytectvo! Ruku si daval na srdce, dakoval, dusoval sa ako ide do vsetkeho uprimne a s uctou k tradicnej rodine, hrdemu slovensku, no jeden by sa aj pogrcal z neho

    10. apr 2024

    @freepalestine preco je dolezity jeho intimny zivot? Nie je dolezity. Tu sa poukazuje na jeho pokrytectvo a pokrytectvo jeho volicov, ktori su proti Lgbti. Musia byt jednobunkovce riadne zmatene. Teraz maju filemu, co si maju mysliet.😂

    10. apr 2024

    @monnci2226 jeho volici by mu neverili, keby sa priznal.😂 Povedali by mu, ze klame. Proste oni nechcu vediet-nic.

    10. apr 2024

    Poznám desiatky voličov PP a všetci majú absolútne u riti jeho orientáciu.

    10. apr 2024

    @koniarova ale vsetci nadavaju na " buzerantov". Hovorim-rozpoltene osobnosti.😂

    10. apr 2024

    @stanulienkat nenadavajú. Sú im ukradnutí. Nikto ich nerieši a nikoho nezaujímajú. To je len potrebné umelo nafúknuť.

    10. apr 2024

    @koniarova ale ano. Skus citat Fb. Nenavist voci lgbti a nadavky na "buzerantov".

    10. apr 2024

    @koniarova a ja poznam 6tich a vsetci svorne tvrdia, ze "paktuje" s Dolinkovou. Vsak to bola aj jej uloha, Sakovu by mu neuverili.

    10. apr 2024

    @lucyliu to naozaj niekto zozerie?🫣🙈🤣🤣👀
    ....uups, 6.4. a zmrtvychvstanie Woldemorta potvrdilo, ze ano🤮

    10. apr 2024

    @lucyliu neeee,,,😂😂😂😂😂

    10. apr 2024

    Baby, smrtelne vazne🤚 uz to slovo paktuje ma dalo na zem.

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @lucyliu tak to musí byť riadny kanec, keď paktuje s vydatou dolinkovou. Toto sa im páči, hej? to je teda úroveň...

    10. apr 2024

    @kiwi3 rozvedena je, krasne im to vsetko do seba zapada praveze💗

    10. apr 2024

    @lucyliu s Nahlikom čo bude 🤔

    10. apr 2024

    @namina ale no, vari by si neverila klebetam. A sialenemu Matovicovi. A cele to bola antikampan vlastne od Korcoka.

    10. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @lucyliu asi nevedia, že sa to hovorí, inak by to podľa mňa podporili už pred voľbami. Nejaky spriateleny bulvar by napisal... ci uz moc radim? Alebo teda nechodím na správne stránky...
    @namina s nahlikom? A ty nemáš obyčajného kamoša, co ti pozicia vilu a lietadlo? Ts...

    10. apr 2024

    @kiwi3 bulvar dolinkovu nafotil so svojim tajomnikom po nociach, s nim realne "paktuje", tak asi z nej zas nechceli spravit uplnu...😁

    10. apr 2024

    pocula si co dnes povedala prezidentka? tak presne to som sa snazila vysvetlit. utocit na ineho cez ludsku dostojnost nie je v poriadku. a je to len znizenie na uroven tych co siria nenavist🤷‍♀️

    11. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @amonet nepocula. ale je mi to luto, k ludom, co klamu a kradnu necitim lutost a potrebu ochranovat ich dostojnost. ziadnu nemaju vlastnym pricinenim.

    11. apr 2024

    @kiwi3 a kto sme my aby sme sudili ci maju alebo nemaju nato pravo? nema sudit iba Boh? ci aj nato sme zabudli? ludskost nie je o tom ze si vyberam ku komu som alebo niesom ludsky, respektujuci, co naucime nase deti? ze je v poriadku sikanovat niekoho pre inakost? lebo ma iny nazor, to je odkaz ktory chceme zanechat?

    12. apr 2024
    kiwi3
    autor

    @amonet ja nie som veriaca. A nie je to o nazore, ale o klamstve a podlosti, co mi na nom vadi

    12. apr 2024