klaudulienqa
2. jún 2018
603 

Linola - moja záchrana v tehotenstve

Keď som sa zapojila do konik_testuje, ani by mi nenapadlo, že práve mňa vyberú na toto testovanie. Veď predsa sa zapojilo toľko mamičiek, ktorých deti trpia atopickým ekzémom... Až mi prišla správa od konik_testuje 🙂. Pôvodne som chcela, aby so mnou skúšala aj dcérka, ktorá má atopický ekzém za uškami - 4 roky sme si mysleli, že to má len suchú pokožku, pravidelne natierali detskými krémami, ale bez účinku. Zhodou okolností nás však navštívili kiahne, takže som toto testovanie zahájila bez nej. Myslela som si, že testovať bude aj manžel, ktorý však odcestoval na služobnú cestu, takže som nakoniec zostala na skúšanie tohto krému sama.
Najprv by som vám chcela ozrejmiť dôvod mojho ekzému, ktorý sa rád zjavuje znenazdajky ako duch 🙂. Trpím histamínovou intoleranciou, ktorá u mňa prepukla po kojení dcérky. V tomto období ním trpím opäť, avšak ako tehotná sa chcem vyhnúť používaniu kortikoidových mastí, ktoré boli pred otehotnením mojou prvou pomocou.Skúsila som rôzne značky na suchú a atopickú pokožku (menovať nebudem samozrejme), ale žiadna mi vo väčšej miere nepomohla. 
Práve preto som sa potešila testovaniu Linoly 🙂


Na prvej fotke odfotený ekzém v predposlednej fáze - potom nasledujú už len krvavé miesta. Linolu som si počas dní testovania pravidelne potierala, 2-3 krát denne na tieto miesta s ekzémom a 1 - krát denne celé telo, keďže aj bruško rastie a snažím sa vyhnúť striam i keď je to genetická záležitosť, neznesiem pocit suchej pokožky. Prvých 5 dní nenastala žiadna zmena, veľké vrstvy krému sa okamžite vpili do pokožky. Po týžni testovania sa mi ekzém začal zlepšovať, bol menej začervenaný a šupinatý, plocha sa zmenšovala. Keďže, ako som spomínala, že trpím histamínovou intoleranciou, stačilo jedno sústo lososa a stav sa opäť zhoršil (pred tehotenstvo som bola na diéte, ale počas tehotenstva si to samozrejme nemôžem dovoliť). Takže opäť som vo veľkých vrstvách natierala a natierala. A aký bol výsledok? Na fotke môžete sami vidieť výsledok testovania Linoly 🙂 Ekzém na ústupe, šupinky žiadne, plocha zmenšená, bez výrazného začervenania.

Preto by som chcela Linolu odporučiť nie len nám matkám, ale predovšetkým vašim deťom, ktoré trpia tiež určitou potravinovou intoleranciou a máte problém s atopickým ekzémom. Viem sama, aké ťažké je bojovať s jedlom a hlavne malé deti. Vyskúšanie tohto pre mňa záchranného krému naozaj odporúčam a budem sa tešiť na ďalšie testovanie Linolou! 🙂

#test_linola2

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli