klauriss
3. júl 2018
473 

Skúška "ohňom" s trend IT UP

Dnes si otestujeme túto pomerne novú značku, ktorú nájdme v dm drogériách.Vďaka  portálu Modrý koník som dostala jedinečnú možnosť otestovať 10 produktov. Kedže túto kozmetiku aktívne využívam a mám doma aj dosť produktov tejto značky s ktorými som spokojná bola som potešená, že mi pribudnú aj ďalšie. Poďme sa teda pozrieť ako dopadlo moje hodnotenie. 

Expert fixačný sprej, 60 ml

Ako prvý som si vybrala fixačný sprej. Je neoddeliteľnou súčasťou môjho make-upu.  Ja osobne ním vždy začínam pri líčení, lebo mám pocit že mi make-up po ňom viac drží a lepšie sa nanáša.  Pri testovaní to nebolo inak. Môj prvý pokus prebiehal nasledovne. Zastriasla som, dala ďalej od tváre, strekla a ostala prekvapená.  Tento sprej má veľmi širokú plochu  rozprašenia. Mala som pocit ako keby som si tvár namočila do vody. Na druhý pokus som ho vyskúšala aplikovať z čo najväčšej vzdialenosti (pri vystretej ruke) a bolo to v poriadku. Funguje  ako podkladová báza pod make-up,  opticky zjemňuje póry a začervenanie pleti. Po záverečnom aplikovaní pleť naozaj pekne zafixuje a dokáže predĺžiť dobu trvania make-upu aj na niekoľko hodín. Nie je vyslovene najlepší, ale mne postačí a určite keď sa mi minie opäť si ho kúpim. Čo ma na ňom ešte zaujalo je, že veľmi pekne vonia. 

Hodnotenie: 8/10 

Korekčná sada Color, 7,5 g

Podobnú sadu som kedysi používala a musím  povedať,  že som s ňou celkom spokojná. Naozaj spľňa to, čo sa o nej píše o  prekrytí kruhov pod očami, začervenaní a iných nedokonalostiach pleti. Marhuľová, lila a zelená dokonale kryjú, neutralizujú a  zjednotia pleť. Návod je na zadnej strane obalu, takže aplikácia je veľmi jednoduchá. Jediné čo mi tu chýba je ešte nejaký bledší korektor pre "bledule"  ako som ja. 

Hodnotenie: 9/10

Kompaktný púder Skin Supreme, 020, 9 g

Začnem tým, že po  otvorení púdru vás milo prekvapí krásna textúra. Tento púder má veľmi praktický obal so zrkadielkom a labutienkou (ktorú nikdy nepoužívam, lebo mi je ľúto čistej labutienky a aj tak si nanášam každý púder štetcom). Stačí jemná vrstva a dosiahnete ním vzhľad bez lesku, jemný, zamatový pocit a  zjednotený vzhľad pokožky. Dobre drží a nesuší pokožku. Nevyhovuje mi však odtieň... Ako vždy by sa mi zišiel bledší.  Inak mu nie je čo vytknúť. Na bežné nosenie  je Top. 

PS: Tento kompaktný púder obsahuje kukuričný škrob, vďaka ktorému docielite matný vzhľad.

Hodnotenie: 10/10

Kajalová ceruzka na oči Contour & Glide 081, 0,3 g

Krásna farba. No jednoducho láska na prvý pohľad. Po nanesení do vnútorného viečka ním vykúzlite priam magický pohľad avšak nemilo ma prekvapilo, že keď som ju chcela použiť ako linku dosť sa rozmazávala a to má byť vraj vodeodolná a nemá sa rozmazávať. Zrejme som výnimka, lebo ja som nemala pocit,  že by bola vodeodolná. Plusom však tejto ceruzky je strúhatko na jej konci, čo ocení nejedna z nás.

Hodnotenie: 5/10

 

 METAL & SPARKLE GLOW eye shadow pen, odtieň 030

Očný tieň v pere. No ďakujem pekne. Takýmto produktom som nikdy nevedela prísť na chuť.  Tak ako aj tento "tieň" nedržia, otláčajú sa, majú mokrý vzhľad, čo by ani tak neprekážalo ako to, že zaliezajú hneď do vrások a robia nepekné línie. Dá sa však použiť do kútika oka pre rozjasnenie, alebo ako rúž na pery. 

Hodnotenie: 1/10

Krémový lesk na pery Ultra Matte, 016, 5 ml

Pre mňa asi najzaujímavejší produkt tohoto balíka. Ani lesk, ani matný ruž. Niečo medzi. Má jemnú krémovú konzistenciu, super pigmentáciu (najmä u výraznejších odtieňov napr. 038) nedrolí sa, nevysúša pery, má matný efekt a krásne vonia po vanilke a karamelu. V popise o tomto produkte som našla, že má vydržať neuveriteľných 12 hodín, čo však nie je pravda. Mne vydržal asi cca 4 až 5 hodín a aj to som si dávala pozor.  Pri pití nápojov ako tak vydrží, no akonáhle sa pustíte do jedenia nezostane vám na perách skoro nič. Ale čo sa týka ceny a kvality stojí za kúpu. Určite sa oplatí. 

Hodnotenie : 8/10

Maskara Endless Effect Extension & Curl, 10 ml

Na túto špirálu som bola zvedavá. Mám len pár obľubených, ktoré si kupujem dookola  a to som ich už vyskúšala niekoľko. Táto ma však až tak nezaujala. Ťažko sa vyťahuje z obalu a na mňa je trošku suchá. Síce riasy vytočí, ale je jej treba naniesť väčšie množstvo, aby ste dosiahli pekný vzhľad. Prikladám fotky pred a po nanesení, tak posúďte sami. 

( táto špirála je obohatená o extrakt z vlašských orechov, ktorý riasy vyživuje tak ju skúsim používať dlhšie ako týždeň a dám vám vedieť )

Hodnotenie: 5/10

SOFT CRYSTAL eye shadow, odtieň 030

Fúúh tak tento tieň bol pre mňa výzvou. Má síce krásny, metalický odtieň, ale pracovanie s ním bolo o to ťažšie. Skúsila som ho naniesť na viečko štetcom, no farba nebola taká intezívna ako ked som ho naniesla/ vklepala prstom. Tažko sa blenduje a trblietky dosť opadávajú. No myslím,  že skúsené vizážistky ( čo nie je môj prípad) si s ním hravo poradia. 

Hodnotenie: 6/10

 Lak na nechty Foundation, 040

Vyskúšala som aj tento jemný lak . Veľmi pekný odtieň aj keď ja preferujem výraznejšie farby. Je dobre pigmentovaný,  jeden náter mne osobne úplne postačil. No na druhý deň bohužiaľ už nechty nevyzerali tak pekne ako v predošlí deň. Rýchlo sa lúpe. Je síce pravda, že som pravidelne umývala riad, ale snažila som si dávať pozor. Ako som neskôr zistila to bude možno aj kvalitou mojich nechtov, ktorá sa mi po pôrode zhoršila. 

                                                               foto deň po nalakovaní

Make-up Matte Beauty Perfection 020, 30 ml

Ach ten make-up. Tešila som sa naň, ale mne vôbec nesadol. Hlavne ten oranžový odtieň ( ja musím mať ozaj nabledší, aby mi sedel).  Najskôr napíšem jeho plusy.  Po nanesení som sa najskôr zdesila, ale potom mi vytvoril zamatovo hebký, matný vzhľad pleti. Povedala som si celkom OK, ešte aj kryciu schopnosť mal strednú, takže mi aj pehy bolo vidieť, čo sa mi páčilo. Mám zmiešanú pleť. No keďže som ho používala skoro celý týždeň, neskutočne mi vysušil pokožku  a to som používala ako podklad hydratačný krém. Ani nebudem hovoriť ako som sa vyhádzala. :D Nehovorím, niektorím ženám môže vyhovovať, najmä tím, čo majú mastnejšiu a tmavšiu pleť no mne určite nie. 

Hodnotenie: 2/10

Kozmetiku trend IT UP  celkovo hodnotím pozitívne a podľa môjho názoru dm nastúpila cestu kvality a prijatelnej ceny pre ženy  rôznych vekových kategorií, ktoré sa neboja siahnuť  po širokej škále produktov a hlavne farebných kombinácií  výrobkov trend IT UP. 

Na záver prikladám fotky môjho letného líčenia pomocou kozmetiky tred IT UP a rozbaľovanie balíčka.

Pri tomto líčení som okrem tred IT UP využila aj iné produkty ak vás zaujíma aké, stačí napísať. Prosím túto recenziu berte to ako môj subjetívny názor, ktorý sa môže diametrálne líšiť od ostatných. 🙂 Páčila sa vám tato recenzia ? 

#test_dm16 a #recenzia

#test_dm22

Začni písať komentár...

Odošli