konik_testuje
9. dec 2021
255 

Nové Fred & Flo Premium udržia spokojné dieťa, aj vás

Výber plienok pre dieťa je hotová veda. Na trhu je k dispozícii obrovské množstvo rôznych druhov. Sľubujú nám jemný materiál, dlhé hodiny v suchu, super absorpčné jadro a mnohé ďalšie „supervlastnosti". V princípe je to však vždy o tom istom. Keď sa opýtame známych, ktorí už majú deti, je to, naopak, rôzne. Jedna kamoška má klasické plienky, druhá nohavičkové, tretia má moderné látkové plienky a stará mama ti povie, že najlepšie sú tie klasické biele bavlnené, lebo to sa za jej doby používalo a tvoja mama to úplne v pohode zvládla. 

Aj v tomto prípade platí, radšej raz skúsiť, ako stokrát počuť. O nových plienkach Fred & Flo Premium, s vylepšenou technológiou, sme už počuli. Teraz sme sa ich rozhodli v redakcii Modrého koníka aj vyskúšať. 

Od kvalitnej plienky očakáva každá z nás, okrem pár odlišností, v zásade to isté. Aby bolo dieťa spokojné, plienka mu sedela a hlavne, aby všetko, čo patrí do plienky, aj vo vnútri zostalo. Ako obstáli vylepšené plienky Fred & Flo Premium s novou technológiou4?

Trojkanálová technológia odvádzania tekutín

Prvá vec, ktorá na plienkach zaujala, je spôsob, ako sú odvzádzané tekutiny z povrchu plienky. Trojkanálová technológia odvádzania tekutín je novinkou. Keď si pozriete plienku podrobnejšie, skutočne vidieť tri časti, vďaka ktorým sa tekutiny rozložia rovnomerne.

Počas testovania sa ani raz nestalo, že by obsah, ktorý patrí do plienky, z nej vykĺzol. Verte, že náš testovací subjekt sa o to poctivo pokúšal. ☺ Prísľub odolnejších plienok proti pretekaniu je teda naplnený. Plienka obstála výborne.  

Veľmi dobre sedia

Plienky Fred & Flo Premium super sadli. Náš malý tester má pomerne „športovú postavu“ a nie je až tak bacuľatý, ako bábätká zvyknú byť. Plienky sa pekne prispôsobili jeho postave. Napriek množstvu pohybu, sa medzi nohami ani raz nezošmykli a vždy zostali na správnom mieste. Elastické volániky po bokoch sú dokonale prispôsobivé. Uchytenie plienky nebol problém ani pre manžela. Ak sa ten váš vyhovára, že to nevie, tak je to vážne len výhovorka. 

12-hodinová ochrana? Je to tak!

Všetky dostupné plienky sľubujú dlhodobú ochranu. Niekedy s nedôverou krútime hlavou a pochybujeme, že by to bolo reálne. S rovnakým skepticizmom sme pristupovali aj k sľubovanej 12-hodinovej ochrane od Fred & Flo Premium... Potom sa ale stalo niečo úžasné. Náš mini človek od druhého dňa testovania prespí celú noc. Sen každého rodiča! Momentálne ťahá už sériu 6 nocí bez toho, aby bolo potrebné k nemu vstávať. Prespal či preležal v postieľke už aj viac ako 12 hodín. Plienka je aj po tak dlhom čase na svojom mieste, zvnútra suchá a dieťatku vôbec neprekáža.

Priznám sa, že plienky Fred & Flo sme doteraz neskúšali. Ani tie pôvodné, ani tie nové, s vylepšenou technológiou. A ak by sme sa nepodujali na redakčné testovanie, asi by to tak aj zostalo. Na zmenu plienok sme jednoducho nemali dôvod. Teraz ich máme hneď niekoľko. Teraz, keď už vieme, o čo sme prichádzali, môžeme skonštatovať, že nedať plienkam Fred & Flo Pemium šancu, by bola naozaj veľká chyba. 

Fred & Flo Pemium výborne sedia a pohyb dieťaťa nijak neobmedzujú. Pri zmene plienok sme nepostrehli žiadne nežiaduce zmeny na pokožke v podobe vyrážok, zaparenín či začervenania. Dieťatko je v suchu aj viac ako 12 hodín a vďaka tomu si môže dieťa, ale hlavne aj vy, dopriať dlhý spánok. Plienku dieťa nepreciká, čo znamená menej starostí s prezliekaním či praním detského oblečania. Fred & Flo Premium s novou technológiou nás presvedčili o svojej kvalite.

#test_fredandflo2

Začni písať komentár...

Odošli