konik_testuje
27. feb 2023
1109 

Skúsenosti s HiPP 2 BIO Combiotik®

My rodičia často myslíme na budúcnosť našich detí. Každý náš krok a každé naše rozhodnutie robíme so snahou ovplyvniť ich život čo najlepším možným smerom. Kým prídu na rad veľké životné voľby, ako výber správnej školy, čaká nás množstvo menších, no tiež veľmi dôležitých rozhodnutí. Nič dôležitejšie, ako zdravý štart do života neexistuje. Ten ide ruka v ruke so správnou výživou. Dojčenie je tým najlepším spôsobom výživy dieťatka. No ak z nejakého dôvodu nie je možné a pediater vám odporučí podávať dieťatku následné mliečko, je fajn siahnuť po takom, ktorého zloženie je práve materským mliečkom inšpirované. A vy budete mať možnosť také následné mlieko testovať. 

Čo budeme testovať

HiPP 2 BIO Combiotik®21 je kvalitná mliečna výživa od nemeckej rodinnej spoločnosti Hipp s unikátnou kombináciou hodnotných zložiek inšpirovaných materským mliekom. Jej zloženie je prispôsobené výživovým požiadavkám vášho dieťaťa podľa najnovších odporúčaní výživových expertov pre jeho zdravý vývoj. Všetky suroviny na jeho výrobu sú starostlivo vybrané a v prísnej BIO kvalite, prevyšujúcej požiadavky EU na BIO produkty. Za kvalitu osobne ručí majiteľ spoločnosti, pán Stefan Hipp.

Materské mlieko je pre spoločnosť HiPP vzorom a inšpiráciou, preto obsahuje unikátnu kombináciu PROBIOTIK® ¹ a PRAEBIOTIK® ², ktorú nemá žiadne iné pokračovacie dojčenské mlieko a je preto vhodné aj pre bábätká narodené cisárskym rezom. Okrem toho obsahuje taktiež vitamíny C a D pre podporu správnej funkcie imunitného systému³ a ďalšie dôležité látky. 

HiPP BIO Combiotik® 2 je tiež jediné následné dojčenské mlieko s kyselinou listovou už v naštiepenej forme, v akej ju bábätko doteraz získavalo len z materského mlieka. Kyselina listová (vitamín B9) je účinná, len ak ju dokáže telo správne premeniť. Už naštiepenú kyselinu listovú dokáže každé bábätko ľahko využiť. Kyselina listová je dôležitá nielen v tehotenstve, ale aj v prvých rokoch vývoja bábätka. 

Mamičky si pochvaľujú, že vďaka tomuto zloženiu je HiPP 2 BIO Combiotik® bábätkami veľmi dobre prijímané. Detské bruško ho dobre toleruje, čo uľahčuje mamičke a bábätku prechod na umelé mlieko. 

Značka Hipp je známa svojim rešpektom prírode a trvalou udržateľnosťou. Mlieko sa vyrába v Nemecku v modernom CO2 neutrálnom závode. Na potlač dobre recyklovateľných kartónových obalov boli použité len farby na prírodnej báze a papier s FSC certifikátom, z ktorého sú vyrobené, pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov. 

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme 20 mamičiek a ich detičiek starších ako 6 mesiacov. Ak už nemôžeš z nejakého dôvodu svoje dieťatko dojčiť a pediater ti odporučil siahnuť po následnej mliečnej výžive, alebo nie si spokojná s aktuálne používaným dojčenským mliekom a chceš vyskúšať následné dojčenské mliečko HiPP, neváhaj a prihlás sa do tohto testovania. Zaujímaš sa o zdravý životný štýl a prírodu? Nie je ti ľahostajné zloženie a pôvod dojčenskej výživy, ktorú podávaš svojmu dieťatku? Preferuješ bio kvalitu produktov? Ak si na naše otázky odpovedala áno a dokážeš nám svoju skúsenosť odprezentovať nielen slovne, ale aj prostredníctvom fotografií, potom hľadáme práve teba. 

Ako sa zapojiť

Ak by si sa spolu so svojim dieťatkom rada zúčastnila testovania, stačí ak nám do komentára pod tento článok napíšeš, čím ťa následné dojčenské mlieko HiPP 2 BIO Combiotik®  oslovilo a čím ťa presvedčilo o svojej kvalite.  Nezabudni predstaviť aj malého testera a spomenúť jeho vek. 

Prihlásiť sa do testovania je možné do nedele 5. 3. 2023. V priebehu týždňa potom vyberieme 20 mamičiek, ktoré potešíme a o ďalších krokoch ich informujeme v internej pošte. 

Držíme vám palce 🙂

#test_hipp_bio_combiotik


Dôležité upozornenie: Dojčenie je najlepšie. Výživu konzultujte s lekárom, ďalšie info na obaloch a combiotik.sk. Dbajte na zdravý spôsob výživy dieťaťa. Potravina pre zvláštnu výživu. ³Ako všetky následné mlieka HiPP má vitamíny C a D, ktoré prispievajú k správnej funkcii imunitného systému. V súlade s požiadavkami platnej legislatívy HiPP obsahuje zinok, ktorý prispieva k normálnemu rastu, a vitamín D, ktorý prispieva k normálnemu vývoju kostí a zubov. Metafolin® je registrovanou ochrannou známkou spoločnosti Merck KGaA, Darmstadt, Nemecko. HiPP je jediné následné mlieko s bioaktívnym folátom Metafolin®.

¹PROBIOTIK®: Mliečne kultúry L.fermentum vyskytujúce sa v materskom mlieku. Materské mlieko prirodzene obsahuje probiotické kultúry – v individuálnej variabilite a množstve.

² PRAEBIOTIK®: Galaktooligosacharidy GOS z BIO laktózy. Laktóza je hlavným sacharidom materského mlieka. Zložky GOS sú tak prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku.

Lianka ma 9 mesiacov, radi by sme vyskúšali toto mliečko, veľa kamaratiek nam ho odporúčalo, chceme prejsť už na umelé mliečko, tak by nas testovanie veľmi potešilo.

27. feb 2023

Môj syn Samko má 11 mesiacov. Keďže sme mali problém s dojčením,hľadali sme vhodné mliečko. Mliečko HiPP 1 nás oslovilo hlavne svojim zložením. Je ľahko stráviteľné a náš synček bol spokojný. Keďže už máme 11 mesiacikov, chceli by sme pokračovať HiPP 2.

27. feb 2023

Mali sme raz toto mliečko a ma až prekvapilo, že malej chutilo. Dokázala zblajznúť aj 300ml čo sme boli prekvapení ☺️☺️ dorotka naša má síce 13 mesiacov ale stále sme na dvojkovom mliečku 🙂

27. feb 2023

Toto mliečko používame od narodenia, a sme s ním veľmi spokojny❤️ Môj synček Riško ma 6 mesiacov

27. feb 2023

Nám sa mliečko hipp combiotik osvedčilo pri predchádzajúcom dieťatku.
Teraz ma synček už vyše dvoch rokov a pije normálne mlieko ale dcérka Nela ma 9 mesiacov a dávame jej hipp combiotik od 5 mesiaca.
Bolo ťažké nájsť náhradu za materské mlieko pretože synčekovi robilo každé problémy. Mal bolesť bruška,zápchu. Keď som prestala kojiť dcérku prešla som na hipp combiotik a dcérke tiež sadlo.
Spokojné bruško,spokojné dieťa aj mamina🙂

27. feb 2023

Páči sa mi zloženie mlieka a chceli by sme ho vyskúšať, tak sa radi pridame testovať. Pri staršom synovi sme používali iné, radi by sme vyskúšali HiPP. Syn má teraz 6 a pol mesiaca. 🙂

27. feb 2023

Keďže som nemala dosť mlieka tak sme hneď siahli po HiPP, nakoľko sa svojim zložením najviac podobá materskemu.

27. feb 2023

Naša dcérka má 7 mesiacov a rada by som s ňou otestovala pokračovacie mliečko, nakoľko jednotka jej vôbec nesadla, avšak Hipp ako značku mám veľmi rada, aj používam pre dcérku rôzne produkty. Aktuálne pije iné a rada by som ich porovnala.

27. feb 2023

Mliečko je kvalitné deti by sa potešili

27. feb 2023

Mliečko je obsahom velmi bohate na vitamíny a dôležité živiny pre bábätko, je to jediné Mliečko ktoré sadlo môjmu syncekovi ❤️😊 ktorý má teraz 7 mesiacov 😊

27. feb 2023

Chceme sa zapojiť lebo sme ho používali pri prvej dcérke a boli sme max. spokojní. Hlavne je že obsahuje prebiotika a probiotika a je bohaté na ostatné živiny.

27. feb 2023

Môj synček ma 8mesiacov ,radi by sme testovali mliečko Hipp ,pretože nám je táto značka veľmi sympatická a vyhovujúca aj čo sa kozmetiky týka 😉😀
Mliečko je podobné tomu materskemu s vitamínmi 😉
Testovanie by nás veľmi potešilo 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

28. feb 2023

Naša Viki bude mat o pár dní 6 mesiacov. Nemá problém s novými chuťami, je veľký jedák. Pri tomto mlieku ma zaujala prezentovaná kyselina listová v prisposobenej forme, čo znie ako pozitívna odlišnosť od ostatných. Rady by sme teda vyskušali aj toto mliečko. V&V

28. feb 2023

Malička je od malička n umelom mliecku Beba Supreme pro 1. Keďže uz mala 6 mesiacov (aktuálne máme 7 mesiacov) prešli sme na mliečko 2 avšak absolutne ho odmietala. Preto sme sa vratili k jednotke a ak by sme vyhrali testovanie veľmi by som bola rada - ak by jej chutilo boli by sme veľmi radi, že sme si našli mliečko, ktoré miluje a chutí nám🙂

28. feb 2023

Veľmi radi by sme vyskúšali mliečko od značky HIPP, oslovilo nás zložením, náš 12 mesačný sa vždy teší na mliečko pred spánkom a práve by sme radi vyskúsali značku, ktorú sme ešte neskúšali 😊

28. feb 2023

Tu je máš malý tester čochvíľa bude mať 6mes a dr nám odporúča HiPP 2 , doteraz dávame HiPP antirefluxove keď náš malý má problémy so zvrackanim. Veľmi by nás potešilo ak by sme sa mohli zúčastniť prieskumu a vyskúšať hipp 2 nakoľko chceme ostať verní hippku. Je to náš malý hladoš, a hippko mu ulahodilo tesi sa len fľašku vidí 💙 je to náš anjelik a keďže nevieme či mu bude robiť dobre tak by sme chceli skúsiť pomocou tohoto výskumu mlieko HiPP 2 aby mal náš maličký spokojné bruško a kvalitnú mliečnu stravu 💙💙💙💙

28. feb 2023
Autor komentár zmazal

🫧🫧⭐️Padna testovačka⭐️🫧🫧
Keď som mala možnosť v pôrodnici volila som 🪷❤️💜💜hipp💜💜❤️🪷 za mňa top kojim ale treba aj doplniť a toto mliecko je za mňa top rada sa zúčastním 9m ma Mirka 🫶💫🫶

1. mar 2023

Naša malá bude mať 6 mesiacov....a už dlho sme rozmýšlali, že vyskúšame Hipp. Hlavný dôvod je žloženie, ktoré sa nám zdá byť oveľa lepšie ako pri iných UM, napr. Beba comfort

1. mar 2023

Náš Gabriel má 6 mesiacov a 1 týždeň a aktuálne chceme zaviesť pokračovacie mliečko Hipp 2 bio combiotik. Už v pôrodnici mu zachutilo mliečko Hipp HA 1, papal ho aj popri dojčeniu. Vyskúšali sme aj Antirefluxné mliečko Hipp AR - to sme potrebovali len do 3. mesiaca. Chvalabohu nám každé mliečko od Hippu sadlo a chutí, má vyhovujúce zloženie a nemuseli sme ho meniť za iné, nebolelo ho bruško a črievka poslúchali. Nakoľko nám je Hipp značka sympatická, zostali sme jej verní aj pri zavádzaní prvého prikrmu - prvá mrkva a tekvica. Taktiež už testujeme aj ryžovú kašu od Hippu.

1. mar 2023

Naša Tamia bude mať o dva týždne 7 mesiacov. Do teraz bola kojena a pediatricka už odporúča vyskúšať umelé mlieko nakoľko MM je už nedostačujúce. Radi by sme vyskúšali HiPP nakoľko nám ho veľa mamičiek odporúča, že a ním boli spokojné a kvalitovo zložením je lepšie ako iné mliečka. Tamia už pre koník testovala ine výrobky a mliečko od HiPP by nás veľmi potešilo 🙏❤️ budeme radi keby sme dostali tu to možnosť 🙏

1. mar 2023

Syn má 10 mesiacov a síce momentálne pijeme hypoalergénne mlieko inej značky, ale radi by sme uz vyskúšali mliečko od HiPP 🙏

1. mar 2023

Pekný deň. Dcérka Patrícia má síce už rok ale doteraz sme mali Hipp Ar proti refluxu (dcérka ho mala hrozný). Teraz nám bolo odporučené po dokončení mlieka začať dvojkovym, nakoľko AR nemá číslovanie. Preto by sme radi vyskúšali mlieko c.2 HiPP aj na základe predchádzajúcej výbornej skúsenosti a aj na základe skúseností s refluxom.

1. mar 2023

Môj 9mesačný syn pije od narodenia Hipp najlepšie nám sadlo. Má vyhovujúce zloženie, je lepšie ako iné mlieka.🙂

1. mar 2023

Dorotka - 11 mesiacov. Veľmi by sme sa potešili testovaniu mliečka, nakoľko ma veľmi milo prekvapilo jeho zloženie 🍀😊

1. mar 2023

Mliečko ma zaujalo hlavne svojim zložením a spokojným bruškom 😊. Natália 9 mesiacov🍀🍀🍀

1. mar 2023

Dcera má 9 mesiacov. Mám rada mlieko HiPP,lebo nie je tak sladké a neboli z neho brusko

2. mar 2023

Dobrý deň,chcem vyskúšať mliečko pre syna síce má rok a stále kojim 😍 vyskúšala by som či by zvikol aj na iné mliečko 💖

2. mar 2023

Radi by sme toto mliečko vyskúšali. Zatial sa kojime ale uz doteraz to bol velky boj, takze by som uz rada zacala s tymto nasledny mlieckom. Odporucalo mi ho aj vela kamaratiek - mamičiek. Velmi ma zaujala zložka kyselina listová v už naštiepenej forme, nakoľko pri iných mliekach som sa s tym nestretla. Naša mala princezná budem mať tento tyžden 6 mesiačikov a určite by ju tiež taketo testovanie potešilo 😊

2. mar 2023

Mliečko ma zaujalo zložením a tým že ho deti dobre príjimajú, preto by sme ho radi vyskúšali. Synček sa z ničoho nič odstavil a hľadám pre neho pokračovacie mlieko ktoré bude chutiť, má 8 mesiacov.

2. mar 2023

Radi by sme vyskusali a porovnali s tym ktore momentalne pijeme 🙂

2. mar 2023

Nasa Miuška ma 11 mesiacov a od narodenia sme skúšali všetko možné aj nemožné ako dojčiť. Žiaľ po polroku namáhavého odsávania sme museli prejsť na umelé mliečko. Skúšali sme rôzne značky ale jediné, ktoré jej zachutilo bolo práve Hipp-ko. Pijeme ho s radosťou na raňajky aj olovrant a je úžasné v tom aké má zloženie a tiež, že v porovnaní s inými tak nepení. Pre nás uplná topka. Spokojná som ja spokojná je aj dcerka ❤️.

2. mar 2023

Moja dcérka nevypije len tak hocičo, takže radi vyskúšame toto mliečko a potom dáme vedieť, či je naozaj také dobré. Pre mňa je dôležité zloženie, pre ňu chuť. 🤗

3. mar 2023

Synček má 10mesiacov, momentálne pijeme iný druh mliečka, ale radi by sme vyskúšali a porovnali s terajším. 😊
Zaujalo ma hlavne zložením, nakoľko sa najviac podobá k materskému mlieku.

4. mar 2023

Vilko má 6 mesiacov...Už budeme pomaly prechádzať na umelé mliečko 2. Od narodenia sme pili Nutrilon ale odkedy sme začali s prikrmami tak toho mliečka nevypije skoro vôbec nič,pediatrička nám poradila zmenu mliečka,preto by sme chceli 2 mliečko vyskúšať už od Vás...snáď mu zachutí a znova mi môj chlapček začne piť mliečko normálne.🙂

4. mar 2023

Od narodenia pijeme Nutrilon colics ale keď sme prešli na tuhú stravu tak mliečko nás začala zapekať. Skúšame Bebu a ta nám tiež veľmi nevyhovuje. Tak chcem vyskúšať HiPP aby sa mi mala už netrápia. A toto by bola skvelá príležitosť. Má skvelé zloženie tak by nám aj vyhovovalo. Eliška má 6 mesiace

4. mar 2023

Dobrý deň môj synček Samko trpel odmalička kolikami, až mliečko HIPP 1Bio Combiotik nám pomohlo. Preto pomaly prejdeme za chvíľku na HIPP 2Bio Combiotik. Radi by sme sa zapojil do testovania. 🙂

4. mar 2023
Autor komentár zmazal

Radi by sme otestovali toto mliečko. Keďže by sme potrebovali zmeniť mliečko, pretože aktuálne dcérke veľmi nepasuje. Navyše máme na túto značku veľa odporúčaní. Oslovilo ma aj svojím zložením. Budeme vďační za príležitosť vyskúšať.

4. mar 2023

Ahojte naša malá Zoe by sa rada zapojila do testovania má 10 mesiacov momentálne máme Bebu ale premýšľame o zmene. Zaujala ma naštiepena kyselina listová ako pri materskom mlieku. Ďakujeme

4. mar 2023

Benjamínko 5.5m - chceme vyskúšať HIPP pokračovacie mliečko, nakoľko tie, čo sme mali, nechutili a MM už nepostačuje. Radi by sme pili kvalitné mliečko čo najpodobnejšie materskému 🙂

4. mar 2023

Pri synovi sme mali konkurenčné mlieko a mal veľké problémy s bruškom tak som pri dcére neriskovala a hneď kúpila HiPP aby sa história znova neopakovala 🤷

4. mar 2023

Dcérka bude mať 6 mesiacov a síce je kojená, no chcela by som začať pomaly nech si zvyká aj na um a mám v pláne začať presne týmto mliečkom

4. mar 2023

Mliečko Hipp používame už skoro od narodenia. Začali sme ho používať na základe odporúčani, ktorí ho používali, ale hlavne aj ķvôli tomu, že je dosť podobné materskému mlieku čo sa týka jeho zloženia. Používali sme aj mliečko Hipp comfort na bruško, neskôr sme opäť prešli na hipp combiotik 1. Keďže malinký Matiasko má už 8 mesiacov, tak by sme radi vyskúšali aj ďalšiu verziu
mliečka hipp combiotik 2, aby aj naďalej mohol dostávať potrebné vitamíny z mliečka. 🙂

4. mar 2023

Syn bude mať 4 mesiace a radi by sme vyskúšali Hipp.hlavne kôli tomu že je stále hladný nesadne nám hociaké mlieko.

4. mar 2023

Viacere mamicky chvalia mliecko, nasa mala ma 9 mesiacov je dojcena ake postupne chcem odstavit tak by sme vyskusali Hipp.

4. mar 2023

Ahojte, moja dcérka Lienka mala nedávno 1 rôčik. Už ju od 4 a pol mesiaca nekojim, pretože som bohužiaľ nemala mliečko. Momentálne Lienka pije mliečko Nutrilon, ale premýšľame o zmene mliečka. Hlavným dôvodom, prečo by sme chceli vyskúšať mliečko Hipp 2 Bio Combiotik je naštiepená kyselina listová. Veľmi by sme sa potešili, keby ste nás vybrali do testovania. Ďakujeme ❤️

5. mar 2023

Ahojte, nasa mala princezna ma 1rok a od malicka papala hipp mliecko. Momentalne ho nepouzivame ale radi by sme ho vyskusaly kedze s hipp1 sme boly velmi spokojni pre jeho kvalitne zlozenie.

5. mar 2023

Ahojte môj malinky sa volá Matteo a má rok aj 2 mesiace a od narodenia pije iba Hipp bio combiotik skúšali sme raz lacnejšiu variantu ale hneď po prvej dávke malému nebolo dobre, čiže sme sa vrátili k hippku a nikdy nemal problém s papkanim. Preto by sme radi vyskúšali a odporučili aj ostatným mlieko Hipp❤️

5. mar 2023

Náš malinky ma 7mesiacov a mliečko Hipp combiotik pije od svojich 3 mesiačikov, keďže sme vyskúšali predtým rôzne mlieka ako beba, nutrilon, sunar a žiadne s týchto mu nesadlo.. Keďže bud mliečko odmietal alebo mal s neho zápchu a v poslednom rade sme zistili ze ma alergiu na také mliečka tak sme skúsili Hipp combiotik 1 a to mu sadlo krásne, pije nemá s neho žiadne vyrážky.. Ma ukážkovu stolicu, za čo ďakujeme Hippku combiotik.. Keďže sme už boli zúfalý aké mliečko mu sadne.. Preto by sme radi vyskúšali Hipp combiotik 2 lebo veríme že aj toto mliečko mu sadne a malinky bude spokojný. Pretože keď je spokojné babätko tak je spokojná celá rodina. Mliečko Hipp combiotik môžem len odporučiť, keďže ho nevyužívame v rodine len my, ale taktiež ešte jeden rodinný poklad.

5. mar 2023

Som mamička 7mes. dvojičiek. S kvalitou značky som sa stretla len nedávno, keďže moja dcéra trpela od narodenia s refluxom. Po niekoľkých nešťastných mesiacoch som sa rozhodla vyskúšať AR mliečko od značky Hipp. V porovnaní s inými značkami mňa presvedčilo, že toto mliečko bolo jednoduchšie na prípravu, upravila sa dcérina stolica a hlavná vec -jej ťažkosti s grckaním boli po nejakej dobe preč. Keďže náš syn problémy takéhoto typu nemal, uňho ešte míňame zásoby, ale plánujeme prejsť práve na spomínaný Hipp Bio Combiotik 2. Ak je to možné, tak by som chcela zabezpečiť aj preňho to najlepšie, čo len môžeme. Preto by som sa veľmi zúčastnila na spoločnom testovaní tohoto mliečka 🙂

5. mar 2023

Pozdravujeme Vás v posledný deň tejto výzvy aj s Alešom, 6m profesionálnym ochutnávačom ovocia, zeleniny, prstov, hračiek a všetkého, čo pred ním neujde.

Je to veľmi aktívne dieťatko a nevieme sa dočkať, kedy začne spoznávať svet zo 4 končatín ☺️ je to však aj mamin maznák a materské mliečko hrá stále prím. Avšak vďaka jeho aktivite a pohyblivosti rýchlo vyhladne a ako všetky vieme, hlad mení charakter 😀 stále hľadám mlieko, ktoré by mu zachutilo, nakoľko z fľašky mi všetko mlieko odmieta, prešli sme si viacerými značkami a stále to nie je ono.

Hipp 2 pôsobí zložením naozaj luxusne a práve preto doň vkladám nádej a veľmi radi Vám ho pomôžeme otestovať ☺️

Prajeme pekný deň.

5. mar 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme,
konik_testuje

@17alexis, @1ivka12, @1mimka18, @24veronika24, @aaa888, @adinaty, @amandee, @andrejka_oo, @anezkagun, @annellie, @bobi23, @dagi12, @daniela590, @devilana, @dorah1507, @eternityz, @eveelina555, @ivushik_anavi, @jaroslava15, @kantruska, @kwetocek1111, @laura170, @lenkabaksiova, @maalina, @marikapt, @maruska2269, @maslicka1, @mata248, @mercivka, @mmagdula, @monush19, @mudrmp, @myvalik96, @natalll, @nikasv29, @nikusiknika, @romi1106, @roxana123, @salome15, @szjuzi, @therealveronica, @tosomja, @user12341, @viavita, @vivienne2011, @weronikask123, @weronitae, @zirafkadominicka, @zuzana17, @zuzanaduchonova

6. mar 2023

Môj vnuk má už 7 mesiacov dávame mu HiPP 2 a sme veľmi spokojný HiPP 1 sme mu začali dávať od 3 mesiacov pretože mal kolíku od Beba mlieka a od hippu je spokojný ,vykakať sa nám,aj priberá nám ja ho odporúčam

7. dec 2023

Začni písať komentár...

Odošli