konik_testuje
11. jan 2022
5762 

Spokojné dieťa, spokojná celá rodina

Hovorí sa, že za každým spokojným mužom, stojí žena. Rovnako je tomu však i v prípade našich detí. 🙂 Veľa lásky, dostatok spánku, suchá plienka a plné bruško - to je combo spokojného dieťaťa.  V redakcii sme si posvietili tentokrát na náhradné dojčenské mlieko HiPP 2 BIO Combiotik®. 

Keď sa mi narodil prvý syn, mala som, možno ako každá budúca mama, veľké plány s dojčením. “Budem dojčiť, aspoň do dvoch rokov!”, zvykla som ako tehotná hovoriť. Tieto plány sa však, bohužiaľ, zo zdravotných dôvodov neuskutočnili a syn bol od prvého momentu odkázaný na umelé mlieko. Hoci sa mi neskôr moje materské mlieko aspoň čiastočne spustilo, to umelé už s nami zostalo. Rovnaký scénar sa opakoval o dva roky pri dcére, no s tým rozdielom, že sme sa k umelému mlieku dostali až v polroku.

Asi každá matka, ktorá túži svoje dieťatko dojčiť, príjma fakt, že im to nebude dopriate, s ťažkým srdcom. Nebolo to inak ani u nás. Priznávam sa. Vyskúšala som všetko, čo bolo v mojich silách. Od laktačnej poradkyne až po bylinky. Na nálade nepridá ani fakt, že niekedy je vyberanie toho najlepšieho náhradného dojčenského mlieka hotové hľadanie ihly v kope sena. Z tohto nadúva, z tamtoho bolí bruško, z toho zapeká, z tamtoho má koliky… A preto som rada, že sa mi, vďaka redakčnému testovaniu, dostalo do ruky práve náhradné dojčenské mlieko HiPP 2 BIO Combiotik® s novou vylepšenou receptúrou.

Vyrobené podľa vzoru materského mlieka

Dojčenské mlieko 2 BIO Combiotik21® je od firmy HiPP, ktorú vo svete mamičiek a detí netreba predstavovať. Snaha inšpirovať sa zložením materského mlieka sa im skutočne darí. Vyniká unikátnou kombináciou látok a vysokou kvalitou.

V čom je teda dojčenské mlieko HiPP 2 BIO Combiotik® také unikátne? Mlieko je vyvážené a obsahuje všetko, čo dieťa potrebuje. Koniec koncov, najväčším dôkazom je pre mňa aj konečne plnohodnotný nočný spánok len s jedným zobudením na kŕmenie.

Rozpustnosť mlieka je veľmi dobrá, netvoria sa žiadne hrudky, je jemne sladkasté a navyše príjemne vonia. Dcére naozaj chutí a upravili sa aj boelsti bruška, vďaka čomu sa zlepšila celková nálada a spánok nielen jej, ale aj zvyšku rodiny.  

Dojčenské mlieko HiPP 2 BIO Combiotik® obsahuje nielen probiotiká , ale aj praebiotiká. HiPP 2 BIO Combiotik® s novou vylepšenou receptúrou je zároveň jediné pokračovacie mlieko s kyselinou listovou v naštiepenej forme, v akej ju bábätko doteraz získavalo len z materského mlieka.

Určite ste už počuli, že kyselina listová je dôležitá nielen pri snahe o počatie, či v tehotenstve, ale aj v prvých rokoch vývoja dieťaťa. Málokto však vie, že pre ľudské telo je účinná len pokiaľ ju vie správne premeniť. Preto oceňujem, že toto mlieko obsahuje kyselinu listovú v už naštiepenej forme, ktorú dokáže každé bábätko využiť.

Ohľaduplné k prírode

Keďže dnešná konzumná spoločnosť začala brať konečne ohľad aj na prírodu, v redakcii nás potešilo, že mlieko je vyrobené práve v súlade s prírodou. Vysoká BIO kvalita prevyšuje požiadavky, ktoré kladie EÚ na BIO produkty. Navyše kartónový obal týchto mliek je vyrobené z dreva, ktoré pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov.

Aby toho nebolo málo, k potlači sú použité iba ekologické farby na báze rastlinných olejov bez prítomnosti minerálnych olejov pochádzajúcich z ropy. 

Za redakciu Modrého koníka môžeme mliečko odporučiť. Presvedčilo, nielen nás, svojim zložením, ale aj malú testerku svojou chuťou. Spokojné bruško a pokojný spánok sú veľmi príjemným výsledkom tohto testovania.

#test_hipp_combiotik