kuko
24. jún 2015

Prezident Kiska pozdravuje mamičky z Modrého koníka

Včera som sa vrátil z dvojdňovej návštevy Londýna, na ktorú nás pozval sám pán prezident Andrej Kiska a zviezol nás tam jeho lietadlom - prezidentským špeciálom.

Keď som mal možnosť predstaviť sa mu a začal som tým, že som spoluzakladateľ Modrého koníka, tak sa usmial a povedal, že Modrý koník dobre pozná a že je to super vec. Moje srdce poskočilo od radosti. Ak sa nášmu prezidentovi naša stránka páči, asi robíme niečo správne 😉

Keď sme včera leteli z Londýna domov, mal som ešte jednu príležitosť porozprávať sa s nim trošku viac. Spýtal som sa ho, či by chcel našim mamičkám z Modrého koníka niečo odkázať. Že ja im ten pozdrav na stránke odovzdám.

Povedal:
"Pozdravte ich odo mňa a odkážte im, že si ich všetky veľmi vážim za to akú náročnú a dôležitú prácu odvádzajú. Deti sú naša budúcnosť a byť matkou je to najdôležitejšie poslanie v živote ženy. Prajem im veľa síl, radosti a lásky."

Veľmi ma teší, že o Modrom koníku vie aj náš prezident a verím, že o nás bude do budúcna ešte počuť. Stali sme sa totiž členom Slovenskej aliancie pre podporu internetovej ekonomiky (SAPIE), ktorej cieľom je rozvíjať podnikanie v oblasti internetu a ktorá pracovnú cestu spolu s kanceláriou prezidenta organizovala.

Do Londýna sme leteli na stretnutia s miestnymi podnikateľmi, boli sme tiež pozrieť a inšpirovať sa v Google Campuse a na ďalších, pre nás podnikateľov, veľmi inšpiratívnych miestach. Tiež sme boli sme pozvaní na galavečer na slovenskej ambasáde za účasti pána prezidenta, kde sme mali možnosť stretnúť sa a porozprávať sa s úspešnými Slovákmi žijúcimi v UK. Išli sme tam skutočne veľká posádka, bolo nás takmer 50. Išli ľudia z AeroMobilu, Martinusu, Websupportu, Esetu, Zľavy dňa a mnoho ďalších veľmi šikovných, nadšených a správnych ľudí.

Je super, že aj vďaka nášmu prezidentovi sa spojili viaceré významné slovenské firmy a že medzi ne patríme aj my. Je to pre nás znamením, že našu prácu robíme dobre a že Modrý koník naozaj pomáha 🙂 Keď sme ho pred 9 rokmi zakladali, tak sme predovšetkým chceli, aby si mamičky navzájom pomáhali a podporovali sa. Budeme robiť všetko pre to, aby vám stránka pomáhala aj naďalej a snáď ešte viac, ako je tomu dnes. Verím, že to potiahneme ešte ďalších 9 rokov a potom ďalších a ďalších.

Ďakujeme vám, že ste v tom s nami. Bez vás by nebol žiaden Modrý koník.

Kuko (Peter Vidovič)
Modrý koník Team

Tak neviem ci plakat alebo sa smiat.

24. jún 2015

omg 😀

24. jún 2015

Trebalo odkazat naj dvyhne Rodicak !!!!!!!!!

24. jún 2015

😀 má tu aj blog, či? 😀

24. jún 2015

jasne že sa mu páči ma tu veľa,,anjelov,,....

24. jún 2015
24. jún 2015
kuko
autor

@zusaninka nemá. Len pozdravoval, tak som pozdrav odovzdal 😉

24. jún 2015

@kuko to je skoda ale mile od neho 😉 tak ak nahodou bude citat ze aj ja pozdravujem 🙂

24. jún 2015
kuko
autor

@zusaninka Ak budem mat este niekedy tu cest sa s nim stretnut, tak odovzdam 😉 Je to hrozne mily a rozumny chlap.

24. jún 2015

@kuko uvidíme o pár dní, aký je rozumný, potom dám vedieť 😉

24. jún 2015

Tak teraz mám dosť- Len aká budúcnosť bude jeho zásluhou..v ktorej tie deti budú vyrastať..

24. jún 2015

@kuko presne tak ako pises,tak na mna posobi - milo a rozumne 😉

24. jún 2015

Náhodou je to milé.. a nezabúdajte, že väčšie slovo má abtan premiér, takže so žiadosťou o vyšší rodičák sa treba obrátiť na neho a nie na prezidenta..

24. jún 2015

*Aj tak tam malo byť, nie abtan 😀

24. jún 2015

Tiez sa mi to paci, je to mile,na fotkach aky fesi 😉

24. jún 2015

Škoda že koník nie je to, čo býval pred ôsmimi rokmi....ale aj tak tu je fajn

24. jún 2015

to preto bolo to ticho pred burkou😀 Som rada ze o MK vie stale viac a viac ludi🙂

24. jún 2015
24. jún 2015

@1mirka1 to teda je.Lenka si s nim pokecala ked zavital do BB 😀

24. jún 2015

sa tvarite, jakeby mohol prezident zmenit svet:P nahodou, mne je sympaticke, ze sa snazi priblizit ludom...a svoj plat dava chudobnym...kto pred nim toto urobil? nikto...a teraz ocakavat, ze zmeni cely dodzubany system na Slovensku, je kus naivne

25. jún 2015

Jednym kamienkom zacina lavima, mozne je vsetko 🙂

25. jún 2015

lavina 🙂

25. jún 2015

tiež neviem, ci plakat alebo smiat sa... podnikatelia vládnym speciálom, kedy zoberú deti na výlet vládnym speciálom? Tu sa robia zbierky, prispievame do nadácii /aj prezidentovej/ .. viem, ze prezident svet nezmení, ani lusknutím prsta tento systém. Len teraz sa nikto nepozastaví nad tým, naco sa vyuzíva vladny speciál?? a kludne mi teraz NALOZTE...

2. jún 2016

@slavka128 aj deti sa vozia specialom...ver mi 😉

14. júl 2016

Začni písať komentár...

Odošli