Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kuratko83
    10. máj 2017    Čítané 211x

    Testovanie Sedmokrásky

    Ahojte dievčatá, mamičky, žienky vlastne všetky ktoré ste netestovali s Manufakturou. Napísala som pre Vás dlho očakávanú recenziu na Anti-aging sérum na okolie očí a pier. Modrý koník vyhlásil, že hľadá 10 žien vo veku od 25 rokov, ktoré trápia vrásky okolo očí a pier. Nakoľko mám 32rokov a aj mňa už život poznačil prvými vráskami (hlavne okolo očí) tak som neváhala a prihlásila som sa. Aj tak som si povedala, že pravdepodobnosť, že ma vyberú je veľmi malá... Ale nebola. 

    Týmto chcem poďakovať MK, že ma vybrali na testovanie s Manufakturou.

    Od puberty mám veľký problém s pleťou. Akné ma trápilo polovicu môjho života, preto som používala rôzne kozmetiky ako Bioderma, Alcina, Mary Kay. Pleť sa stabilizovala asi až po druhom pôrode, ale začali sa pridružovať moje prvé vrásky okolo očí ale aj pier. Anti-aging je môje prvé sérum na vrásky. 

    Keď mi ho kuriér priniesol bola som veľmi zvedavá a nedočkavá. A týmto dňom sa začalo moje testovanie s Manufakturou.


    Keď som ho vybalila z krabičky očaril ma krásny dizajn balenia. Niečo nové, neobvyklé, originálne, ale hlavne hygienické. Sérum sa nanáša priamo cez aplikátor s kovovým zakončením. Vďaka kovovému zakončeniu, ktoré mierne chladí, sa sérum dostatočne v masíruje do pokožky.

    Neváhala som a začala som študovať zloženie séra. Je to jedinečné omladzujúce, hydratačné, zpevňujúce a revitalizačné sérum na okolie očí a pier s výťažkom sedmokrásky, kyseliny hyaluronovej a koenzymu Q10. Sérum má príjemnú jemnú vôňu. Mám rada ak výrobky nie sú veľmi parfumované a toto mi ozaj vyhovovalo. Konzistencia je jemná krémová, ľahko roztierateľná. Nelepí sa, ale pekne sa vsaje do pokožky a zanechá na pokožke jemný film. Mala som pocit, že po každom nanesení je moja pokožka napnutá a spevnená. 

    Anti-aging sérum pochádza z radu Sedmokráska, ktorý sľubuje 7 sedmokráskových špecialít:

    • hydratáciu
    • omladenie
    • spevnenie
    • regeneráciu
    • upokojenie
    • výživu
    • rozjasnenie

    Po dvoch týždňoch môjho testovania môžem len povedať, že som na vlastnej koži zažila 7 divov sveta, teda 7 sedmokráskových špecialít. Moja pokožka okolo očí a pier je hydratovaná, vyživená, spevnená, zregenerovaná a tým pádom aj viditeľne omladená. Vrásky sa zjemnili a sú menej viditeľné. Pokožka okolo očí a úst pôsobí upokojene a rozjasnene. Som nad mieru spokojná čo toto sérum dokázalo za 14 dní. Určite budem používať aj naďalej.

    Anti-aging sérum odporúčam vyskúšať všetkým, ktorí majú vrásky okolo očí a pier.

    Nadišiel krásny Vianočný čas, chceli by sme vám k nemu zaželať:
    Nech peniaze Vám dajú slobodu, láska domácu pohodu, zdravie radosť zo života a šťastie nech sa pri Vás denne motá.

    Je tu nejaká mamička čo študuje alebo študovala ( teda minulý rok končila Mgr.) na VŠ sv. Alžbety priamo v Bratislave?

    Mamičky zo Skalice poradte mi! Je v Skalici nejaká galntéria, kde sa dajú kúpiť priadze na háčkovanie, gombíky, prípadne iný krajčírsky tovar?

    Mamičky ktoré máte doma kočík baby jogger city mini nehrkocú tam kolieska? ste s ním spokojné?

    Dnes je týždeň čo sme po očkovaní MMR a od piatka máme podozrenie na laryngitídu. Dostavil sa silný kašel, soplíky a od soboty aj teplota...máte niekto podobnú skúsenosť? ako mám znížiť tú teplotu? stále máme okolo 38,5 :(

    Od pani doktorky sme dostali sirup PEDIAKID, aby nám viac chutilo jesť a aby sme aj pribrali. Máte s tým niektorá skúsenosti? Pribrali vám po ňom detičky?

    Mamičky môj syn v 13mes. váži iba 8,5kg. Myslíte že je to normálne? Keď to hovorím lekárovi, že sa mi to zdá strašne málo ( v podstate od decembra nepribral nič) tak to vôbec nerieši. Myslíte, že mám zmeniť lekára?

    baby ktorá ste rodili v skalici čo ste si všetko balili do pôrodnice? ja som dostala taký zoznam a zdá sa mi to že je tam dosť zbytočných vecí. naozaj sa potrebuje 15 bavlnených plienok a aj oblečenie pre bábetko? to mu nemocnica nedáva erárne?