kvadrinkaaa
26. mar 2018
306 

Nočný Vichy

Ahojte. 

Tak aj ja som testovala nočný krém Vichy Slow Age. Potešilo ma, že som bola vybratá, lebo ma baví  skúšať nové veci. Krém som testovala 2 týždne resp. 3, keďže tento týždeň sme mali čas na napísanie recenzie a používala som ho naďalej. A tak by som vám chcela napísať, aké sú moje pocity. 

Balenie krému ma 50 ml, pohárik je sklenený, tmavozelenej farby - podľa mňa originálne balenie vložené do papierovej krabičky. Krém má gélovu konzistenciu, je nezvyčajnej karamelovej farby a jeho vôňa je dosť výrazná.

Samozrejme hneď prvý deň som začala krém používať. Každý večer po vyčistení pleti čistiacim mliekom alebo pílingom som si naniesla malé množstvo na bradu, nos, líca a čelo. Naozaj stačili len malé bodky na miesta, ktoré som už napísala.  Jemne som si ho vmasírovala do pokožky tváre a pod bradou. V letáčiku je písané, že sa používa aj na krk, ale ja som ho na krk nepoužívala, keďže mi to je neprijemné pri akomkoľvek výrobku. 

Aj keď krém nie je hútny a mastný, pokožka bola po vmasírovaní krému lesklá. Tvár pokrýval mastný film a na dotyk bola lepkavá. Pocit lepkavosti mi nevyhovoval, nemám to rada. Snažím sa vyhýbať takým krémom. Milujem krémy, ktoré sa hneď vstrebú a človek má pocit, že nič nepoužil a na tvári sa cíti sviežo, no tento krém mi tento pocit nepriniesol. Možno to tak má byť pri nočnom kréme, ale nemám poznatky, pretože toto je môj prvý nočný krém. 

V noci väčšinou ešte raz vstávam k môjmu ročnému synovi okolo 2. a 3. hodiny. Krém som už v týchto hodinách na tvári necítila, bol úplne vstrebaný. Po prebudení a umytí tváre, tvár hneď po prvých dňoch bola hladká, hydratovaná a napnutá. Informácia, že by mala byť pleť vyhladená sa u mňa nenaplnila, nevšimla som si. Za 2 týždne používania už žiadnu zmenu nebadám. 

Veľké plus je ale pre mňa to, že Vichy Slow Age mi neupchal póry! 

Krém sa používa aj ako maska raz za týždeň. Naniesla som si hrubšiu vrstvu, nechala pôsobiť 15 minút, následne som si krém krúživými pohybmi vmasírovala do pokožky a zbytok utrela vatovým tampónom, inak by som sa leskla pol dňa ☺️. Zopakujem sa, ale pleť bola hladká a napnutá ako po rôznych maskách , ktoré som už skúšala. Ja osobne si myslím, že používať Vichy Slow Age ako masku je plytvanie krémom 🙂, keďže treba toho naniesť viac, aby to malo efekt. Verím, že každá z vás má mnoho obľúbeným masiek doma a svoj nočný krém používa výlučne len na noc. 

Ešte by som chcela napísať niečo k vôni tohto výrobku. Ako som už spomínala, vôňa je výrazná. Od prvého dňa som bola z tej vône očarená, večer som si užívala tú voňavú atmosféru. Škoda, že tu vôňu neviem špecifikovať, tým pádom vám ju nemôžem priblížiť. Ako som čítala v iných recenziách, tiež v nej cítim niečo "medicínske", ale to je len zlomok toho, čo všetko ta vôňa obsahuje. Vyvoláva vo mne príjemné pocity.

Krém používam aj naďalej, určite ho chcem minút celý, aj keď mi určité veci vadia. Som zvedavá, či sa ešte niečo zmení na pleti k lepšiemu, keďže si myslím, že 2 až 3 týždne je málo k tomu, aby som krém mohla ohodnotiť nadpriemerne alebo ho úplne odvrhnúť. 

Ďakujem

#test_slowage2  

Mne sa páčilo, ako si to nafotila a pekne svoje testovanie opísala. 🙂

25. mar 2018

@mam1na ďakujem pekne ♥️ 👍👍👍☺️

25. mar 2018

@kvadrinkaaa 😘 fakt, dobre sa mi to čítalo. Pekný večer. ❤🍀🌷

25. mar 2018

@mam1na pekný večer aj tebe ♥️

25. mar 2018

Začni písať komentár...

Odošli