laura1804
12. máj 2019
220 

Môj boj s problémovou pleťou a prvé testovanie.

Ahojte baby! Hoci som na koníku už pekných pár rokov, až teraz sa na mňa usmialo šťastie v podobe testovania. A hneď ako ušité na mňa. Hoci som dlhé roky pracovala v oblasti kozmetiky, stále som si nenašla vhodný krém na svoju citlivú a problémovú pleť. Od detstva som mala zdravotné ženské problémy (zápaly, nepriechodné vajcovody, hormonálne výkyvy) a to sa odzrkadľovalo na mojej pleti v podobe akné... Jednoducho povedané, môj cyklus sa dá čítať na mojej tvári. 

Po krém, ktorý kuriér priniesol, som si šla na starú adresu a už v aute som ho zo zvedavosti otvorila. Musím pochváliť šikovný flakón s pumpičkou. Toto balenie mi vyhovuje viac, ako bežné krémy, lebo si myslím ze je praktickejšie a hygienickejšie. 

Image title

Konzistencia krému ma milo prekvapila. Je skôr ako telové mlieko alebo emulzia, takže sa ľahko rozotiera, rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Predovšetkým teraz, keď je vonku teplejšie mi vyhovuje, že nevyzerám ako špekáčik. 😁

Ako som spomenula aj pri priebežných príspevkoch, vôňa krému ma veľmi prekvapila. Čakala som niečo nenápadné, možno kvetinové, no prvý dojem z vône bol, že je výrazne mentolová. Po nanesení krému sa však mentolový pocit postupne stráca a zostáva svieža pleť. 

Testovanie som začala práve v čase, keď je moja pleť najhoršia, čiže počas PMS. 

Po dvoch týždňoch používania krému som mala pleť na pocit jemnejšiu a hladšiu. Akné ma síce neobišlo, ale aspoň nešlo do "3D" a vyrážky sa rýchlo zasušili. 

Po 3 týždňoch som začala mať pocit suchej pokožky, preto som si čistiaci gél na tvár zamenila za čistiacu pleťovú vodu a použila viac krému. 

Musím povedať, že hoci tento krém s mojou pleťou žiadne výrazné zázraky neurobil, pleť mam hladšiu a tým pádom sa mi make up veľmi dobre a ľahko nanáša bez toho, aby sa mi vytvárali šupiny a "mapy" na tvári... 

Môj záver? Viem, že žiaden krém na svete neurobí zázrak, ak máte hlbší problém s pleťou, ale môže ju zlepšiť. Ja som spokojná a milo prekvapená. Určite si ho v lete nechám. U mňa je zázrak už len to, že som našla krém, ktorý má nedráždi a neštípe. (Dokonca ani keď som si ho v rýchlosti šucha do oka 😁😁🤦‍♀️). V zime budem hľadať krém s hustejšou štruktúrou a menej sviežou vôňou. 

V závere chcem poďakovať tímu Modrého koníka za túto milú príležitosť a skúsenosť. 😉

#test_normaderm #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli