Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lauri00
    8. júl 2019    Čítané 276x

    Otestovali sme podložku Lalalu

    Každé testovanie poteší, ale toto mi padlo viac než vhod, keďže som sa už pár dní rozhodovala o osude koberca v Larkinej izbe, ktorý bol po troch cikacích nehodách súci tak ku kontajneru. Mali sme ho asi týždeň, čiže cca každý druhý deň som ho prala a po týchto čistiacich akciách už veru nevyzeral na "svoj vek", ale skôr ako zdedený po troch deťoch. 😅

    A voilà, podložka Lalalu. Prišla práve vhod. Tak veľmi som dúfala, že budem môcť napísať pozitívnu recenziu, aj keď som bola mierne znechutená z predošlého "veľmi ľahko udržiavateľného" prateľného koberca. A tak sme vybalili zrolovanú starostlivo zabelenú podložku do izby a prvé, čo ma prekvapilo, bol mierny zápach. Podložka je z PVC, takže je to pochopiteľné, ale popravde som to nečakala. Mne osobne to síce skôr voňalo, ale musím uznať, že do detskej sa to veľmi nehodí. Napokon to po jedom dni v rozloženom stave úplne prešlo. 

    Skvele zapasovala Lare do izbyčky. Je obojstranná, z oboch strán velmi pekná  v neutrálnej sivo-bielej kombinácií. Super sa hodí či už do chlapčenskej, alebo dievčenskej izby. Myslím, že aj pri menších detičkách, pri ktorých používame podložku najmä v obývačke, by bola aj tam pekným doplnkom. Dizajn nie je určite to najdôležitejšie, ale keď sa spojí užitočné s pekným, nie je tomu čo vytknúť.

    Na Larinej narodeninovej oslave vyskúšala podložku celá rodina a všetci si pochvaľovali. Je mäkkučká, dostatočne hrubá, príjemná aj na ležanie, sedenie pri hraní. Počas testovania sa nám na nej podarilo s malou aj zaspať, je skutočne pohodlná. Máme v izbe aj šmýkačku a slúži nám zároveň na brzdenie nárazu.

    Udržiavanie je veľmi jednoduché, pri upratovaní ju povysávam a umyjem súčasne s podlahou. Keď sa niekde zašpiní, stačí ju len utrieť vlhkou handričkou. Jednoduchšie udržiavanie si ani neviem predstaviť.

    Od kúpy môže odradiť určite cena, ktorá je necelych 130 eur. Keby som nemala možnosť testovať, s najväčšou pravdepodobnosťou by som ju nekúpila. Po tomto testovaní by som ju ale určite kúpila zas a dokonca aj môj muž, ktorý dokáže ofrflať asi všetko, čo si viete predstaviť, povedal, že je super. 😀 Je to dlhodobá investícia, ktorá stojí za to. 😊 

    lauri00
    9. sep 2017    Čítané 512x

    Dm trend IT UP? Za málo peňazí, celkom slušná muzika!

    >Počas uplynulého týždňa som mala možnosť testovať rôzne produkty dekoratívnej kozmetiky dm-kárskej značky  - trend it UP. V nasledujúcej recenzii sa vám pokúsim čo najlepšie priblížiť jednotlivé produkty a opísať vám moje dojmy z nich. 

    2IN1 Camou make-up & concealer 

    Musím sa priznať, make-up tohoto typu vôbec nepoužívam. Neznesiesiem na tvári hrubšiu vrstvu make-upu, preto používam len bb-krémy a ľahké makeupy. Nesadol mi ani odtieň 020, pretože mám veľmi svetlý typ pleti. Keďže sa necítim ako vhodný človek na testovanie práve takéhoto make-upu, dala som ho testovať mojej sestre. Odtieň jej sadol perfektne, má problematickejšiu, aknóznu pleť a tú krásne zjednotil a prekryl nedokonalosti. Navyše po zaschnutí zmatnie a pôsobí, akoby bol už prepúdrovaný. Takže za moju sestru áno, a za mňa teda tiež, len nie pre každý typ pleti.  Cena: 5,45 €

    2. Paletka očných tieňov - The nudes 

     Nie som si istá či sú na fotke úplne viditeľné farby, takže zľava - biely a svetloružový tieň so shimmerom, matný svetlo hnedý, trblietkavý čierny, matný tmavo-hnedý a matný čierny. Pigmentáciu by som zhodnotila ako priemer. Videla som už aj horšie, ale aj veľa lepších. Myslím, že čo sa farebnosti týka, na denné alebo jemnejšie večerné líčenie, by boli tieto tiene použiteľné. Problém však nastáva pri aplikácií. Veľmi sa drolia, opadávajú a zanechávajú nepekné mapy, takže výsledkom je "špinavé" líčenie. Zaberie to dosť námahy keď ho chcete mať naozaj pekné, takže ich hodnotím ako podpriemer až priemer, vrámci drogériovej kozmetiky.

    Cena: 4,95 €

    3. Kontúrovacia paletka, Face contouring set

    Čo dodať, myslím, že už fotografie hovoria za veľa. Dva krásne rozjasňovače (resp. highlighter a glow), jeden veľmi výrazný biely, druhý do zlatista. Zvykla som si použiť ten glow nad lícne kosti a highlight pod obočie, do kútika oka a nad peru, a krásne mi rozjasnili tvár. Tretí v paletke sa nachádza konrúrovací tieň, ktorý má ale trošku oranžový nádych, čo by mne až tak nevadilo, pretože k mojej svetlej pleti to celkom pasuje ale(!) je tiež trblietkavý a to mi na zvýraznenie lícnych kostí až vadilo, lebo pri použití rozjasňovačov sa mi už leskla celá tvár.  Na druhej strane paletky je znázornená tvár s inštruktážou, ktorý tieň kam dať ale samozrejme je to na vás. Každopádne je tento produkt skvelý a rada si ho kúpim opäť.

    Cena: 5,95 €.

    4. Maskara, Multiplying eyettention

    Väčší objem, jemne ohnutá kefka a pekná, dobre pigmentovaná, čierna farba - tak by som v skratke charakterizovala túto masakru. Jediná "vada" je, že na seba naberie väčšie množstvo farby, takže ju treba dobre poobtierať. Pracuje sa s ňou celkom dobre, len si treba naozaj dať pozor na množstvo farby na riasenke, aby sa mihalnice nezlepili. Moje jemné, mierne zatočené riasy krásne predĺžila, vytočila a rozdelila. Bola som naozaj veľmi spokojná, prvý dojem z nej som mala naozaj že "wow". Určite vám odporúčam ale pred kúpou vyskúšať tester v dm, pretože je jasné, že nevyhovie každému typu mihalníc. Cena: 4,25 €.

    5. Vysúvacia ceruzka, Metalic kajal

    Táto ceruzka ma so všetkých produktov oslovila najmenej. Veľa žien sa sťažovalo na konzistenciu, mne síce po pár dňoch v izbovej teplote trošku zmäkla a kreslilo sa mi s ňou relatívne dobre, dojem na mňa však aj tak nespravila, nakoľko na oku je veľmi nevýrazná a podľa mňa nespraví skoro žiaden efekt. Možno by to chcelo len vyskúšať inú farbu, no bohužiaľ, na testovanie som mala práve túto. Cena: 2,95 €.

    6. Rúž, Velvet sense lipstik pen

    S týmto rúžom som nadmerne spokojná. Je to presne ten typ rúžu, aký mám rada. Nie je ťažký, mastný, nevysúša pery a odchádza z nich postupne. Výdrž nemá síce nejakú extra dlhú, ale zväčša rúže, čo držia na perách ako lepidlo veľmi vysúšajú alebo sa šupinkujú. Vďaka jeho pozitívnym vlastnostiam, mi vôbec neprekáža, že si ho párkrát za deň musím pretrieť. Čo sa týka farby, je krásna, na jeseň ideálna. Cena: 3,25 €.

    7. Lak na nechty, Double volume and shine

    Lak na nechty dokonale ladiaci s rúžom, no pecka! Trošku som sa ho obávala, totiž na mojich páperkových nechtoch nevydrží nič veľmi dlho (laky, gellaky, gél, akryl...). Musím ale povedať, že som veľmi spokojná. Dala som si dve vrstvy, aj keď by stačila možno aj jedna, keďže je dobre pigmentovaný, myslím, že dve vyzerajú vždy krajšie. Vydržal mi pekný cca 3 dni a potom sa začal lúpať. Pre mňa je toto veľmi dobrá výdrž. Cena: 2,25€

    Moje celkové dojmy zo značky trend it up sú maximálne potitívne a pomer cena-kvalita je takisto veľmi dobrý. Určite odporúčam vyskúšať! 🙂

    zdroj cien: dm.de