Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lenadka
    26. júl 2019    Čítané 260x

    Prečo SURFovať?

    Väčšinou sa nezapájam o možnosť testovania produktov, ale toto ma zaujalo, lebo rada periem aj žehlím.

    Prečo? Lebo mi to vonia! A to je vážne jediný dôvod. Takže som chcela pocítiť, ako vonia nový kokosový Surf nature coconut splash.

    Balíček prišiel a hneď mi zavoňal. Kokosový Surf sa v balíčku čiastočne vylial, aj keď bol vrchnák prelepený aj páskou. Mal iný typ vrchnáka ako Surf color tropical lily. Takže pozor na to pri kúpe, ako ho uložíte do tašky. 

    Nebudem Vás napínať. Tieto pracie gély vyperú prádlo priemerne. Najhoršia skúška boli dcérine ponožky zo stajne, kde asi behala bosá. Čakala som horší výsledok. Škvrny od blata ostali takmer neviditeľné.

    S čím si však neporadil vôbec, je tráva.

    Škvrny od paradajkovej polievky ostali trochu viditeľné. Ostatné, bežne znečistenie od blata, piesku a jedla, opral spoľahlivo. 

    Vôňa!!! 

    To ma prekvapilo najviac. 🤩😍🤩 Voňajú naozaj krásne. Na prvý dojem voňal krajšie Surf nature coconut splas. No po opratí voňalo prádlo krajšie a oveľa dlhšie od Surf color tropical lily. Dlhšie ako naozaj dlho, aj viac ako týždeň. Ak by vyrábali aviváž, inú nekupujem! Ani prádlo vypraté s avivážou mi takto nevonia. 😲

    Takže keď to zhrniem. Prečo SURFovať? Aj keď prádlo vyperú priemerne - kvôli vôni sa oplatí. Posteľné prádlo, deky, svetríky, záclony, to je proste bomba. Veci s prímesou syntetiky voňajú neskutočne, výraznejšie ako bavlnené. Na odolné fľaky treba pomoc špeciálnych prostriedkov na škvrny. Používam obyčajnú soľ z dm drogérie, zatiaľ vyprala všetko. 

    Moje testovanie dopadlo tak, že som bola zvedavá, ako perie Surf prášok. Keďže mi viac voňal color tropical lily, kúpila som ho, lebo bol v akcii a vyskúšala. Perie rovnako priemerne a už tak výrazne nevonia. No pri žehlení vôňal úžasne. Takže u mňa tropical lily bude doma minimálne, kým sa neminie to veľké balenie, pomôžem mu prať s pridaním soli na fľaky a budem ňuchať... 

    #test_surf a #recenzia