14 / 78
    Potom vyvaľkanú hmotu vezmem do dlaní a capnem na tortu, je vraj na to nejaký špeci gríf, ale ešte o ňom neviem, keď sa dozviem pridám. Našla som toto video http://tortyodmamy.sme.sk/fotopostupy-torty-od-mamy/videopostupy-pre-zaciatocnikov

    no a tu pri tomto kroku končí moja trpezlivosť a všetko - nikdy nepochopím, ako to viete, všetky baby, vyhladiť tie boky tak krásne, že sa vám to potom nevlní a nič nevidno :(

    14. feb 2013

    @womanwoman26 mozme si podat ruky 😀 ja to tiez nechapem

    14. feb 2013
    lenadka
    autor

    @womanwoman26 @pickwick nebojte sa vidno aj mne, ale to sa potom nejako zamaskuje kvietkami 😉 a fotky sú milosrdné na nich to tak nie je vidieť 😉

    14. feb 2013

    @womanwoman26
    @pickwick
    tretia do klubu !!!! NIKDY sa mi nepodarilo!!! vzdy vyzeralo ako H... :((((

    14. feb 2013
    lenadka
    autor

    @monika15 robila si to z kúpenou hmotou? mne poradili, že práve táto White Icing je pre začiatočníkov, dobre sa s ňou robí, je dosť pružná, netrhá sa ke´d ju prenášam 😉

    15. feb 2013

    @lenadka hej hej... vrrr vzdy sa trhala, proste sa nikdy nedalo tak krasne vyhladit ako to tvoje... :(((((

    15. feb 2013
    lenadka
    autor

    @monika15 tak to fakt neviem kde si urobila chybu, ja ju dobre premiesim v rukách ona potom ostane taká mäkká, síce sa viac lepí potom ale je pružnejšia a vyvyľkala by som to potom na hrubšie ak sa ti to trhá. Uskladňovať sa má uzavretá vo fólii, kýbliku alebo v hocičom, lebo na vzduchu tvrdne, vysychá a potom sa môže trhať.

    15. feb 2013

    @lenadka diki... 🙂 skusim este raz 🙂))

    15. feb 2013
    lenadka
    autor

    skúste to takto podľa videa, tiež to tak robím http://tortyodmamy.sme.sk/fotopostupy-torty-od-...

    16. feb 2013
    16. feb 2013

    @lenadka wow DIKI moc...🙂))

    16. feb 2013

    uhladza sa zehlickou na marcipan..........pokial nemate, kludne sa da pouzit napriklad vicko ad zavaraniny........🙂

    9. mar 2013
    lenadka
    autor

    @aduskatt to by ma nenapadlo, dík, vyskúšam 🙂

    9. mar 2013

    @lenadka tak lepsie ako rukami🙂 resp, ja pouzivam Smartflex pri potahovani a tam ostavaju obcas take leskle plosky, ked sa toho dotknem rukou, nehovoriac o tom, ze rukami to nikdy neuhladim tak ako zehlickou🙂) ale zasa uznavam, ze na domacu troticku pre vas na maskrtenie su ja tie ruky v pohode🙂

    9. mar 2013
    lenadka
    autor

    @aduskatt veď to, ja pečiem len pre nás doma, aj to len občas, lebo však to by sme vyzerali 😀 vieš mi porovnať smartlflex a tu vhite icing? či sa s ňou robí o moc ťažšie ako s icingom?

    9. mar 2013

    s WI som nerobila, ale podla bab viem, ze Smartflex mame hromadne radsej🙂) netrha sa, nelepi, netaha, je kvalitna, dobre sa s nou potahuje

    9. mar 2013
    lenadka
    autor

    @aduskatt 😀 pekné, že hŕomadne radšej 😀 tak ho niekedy vyskúšam, dík -)

    9. mar 2013

    no, chcela som tym povedat, ze vacsine bab, ktore poznam sa najlepsie pracuje so Smarflexom🙂 kedysi sim si zarabala aj MMF, ale uz som na to leniva🙂

    9. mar 2013

    @lenadka vyssie je pre Teba🙂

    9. mar 2013
    lenadka
    autor

    @aduskatt MMF som skúšala nedávno na také mini srdiečkové tortičky a asi som to urobila zle, bol nejaký málo pružný, asi som dala málo cukru, alebo veľa, netuším 😅

    9. mar 2013

    @lenadka ak bol malo pruzny, tak vela🙂)

    9. mar 2013
    lenadka
    autor

    @aduskatt ani mi to moc nechutilo, nakoniec som to nejak vyvaľkala-dala som to na 20 sekund do mikrovlnky a na naolejovanej doske vyvaľkala, nevyzeralo to najhoršie, ale na ďalší pokus sa nodvážim, radšej kúpim hotovú mňam hmotu

    9. mar 2013

    @lenadka ja som mala raz zlu varku cukrikov a zrovna na trojposchodku, tak miesto hodinky som potahovala 6 hodin.....nehovorim o dalsom zdobeni...odvtedy som povedala, ze stacilo.a pouzivam Smartflex

    9. mar 2013

    @lenadka podla mna smartflex mas lepsiu, ja s nou tiez robim a je to super hmota... robila som aj s K2 a smartflex Velvet je naj 🙂 netrha sa , ani ked je natenucko vyvalkane.. a k tym bokom, tak ono sa to da krasne uhladit tak, ze vzdy ako ked sukne neveste nadvihujes, tak podvihnes tie boky a potom druhou rukou pekne krajom dlane od hora az dole pritlacas... pekne dookola a nezostanu ziadne vlny, dolezite je to vzdy podvihnut 🙂. mne to poradila jedna kamoska, co robila torty.. Original žehlicku nemam, ale mam jedno super hladke puzdro z pera a pentelky, take priesvitne 😀 a s tym to potom ete hladkam do hladka 🙂

    20. jan 2014

    @womanwoman26
    @pickwick citajte moj koment vyssie 🙂

    20. jan 2014
    lenadka
    autor

    @katrin21 teraz tú poslednú som robila smart flexom - poťahuje s dobre - netrhá, ale nikomu nám nechutí 😝 WI zlupneme a túto všetci nechávali....brrr, takže asi si priplatím radšej nabudúce

    20. jan 2014

    ano? nam zase strasne chuti , aj K2 mnam 🙂🙂

    20. jan 2014
    lenadka
    autor

    @katrin21 teraz som mala jahodovú a nepotešila ma - chuťovo.

    20. jan 2014

    ja mam najradsej mandlovu, vanilkovu 🙂 ta mandlova je fajn 🙂

    20. jan 2014
    lenadka
    autor

    @katrin21 zatiaľ som skúšala len citronovu a jahodovu...no možno skúsim tu mandlovu ešte...

    20. jan 2014