Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    lenja01
    20. okt 2017    Čítané 209x

    Ako chutí ráno

    Ako správnu kávičkárku, aj mňa veľmi potešilo, keď si ma Popradská káva vybrala za testera na svoje kávy. S manželom už roky pijeme Popradskú kávu extra špeciál, preto sme boli plní očakávaní, aké ďalšie chutné kávičky nám prídu.

    A prišli 🙂

    Cez víkend sme si na seba našli čas (ja a káva) a nastala chvíľa ochutnávania. Ako prvá mi silnou vôňou už cez zatvorený obal učarovala káva Crema espresso v zlatom obale. Nádherná silná vôňa kávy je po otvorení obalu a pomletí zrniek cítiť v celej kuchyni a ide sa na vec:

    Hotovo. Presso pripravené - káva aromatická, silná chuť, na konci mi príde jemne nahorklá, ale nič, čo by ma rušilo, len pena vydržala krátko. Asi bude treba vychytať jemnosť mletia kávy, aby všetko vyšlo tip-top.

    Po obede prišla na rad káva v modrom obale - Classico espresso. Môj dojem? Nie je zlá, určite by som s ňou opäť nepohrdla, ale v konkurencii zlatej a červenej kávy je najslabšia - vôňou aj chuťou. Ak má niekto rád jemné kávy, potom toto bude správna voľba.

    Káva Popradská extra špeciál je moja stará známa - ako som v úvode spomínala, pijeme ju už roky. Priznám sa, pre zrýchlenie prípravy si domov kupujeme túto kávu už pomletú. Preto ma zaujímalo, aká bude zmena, keď si ju sami pomelieme. A neprekvapila. Stále rovnako voňavá, rovnako chutná, dostatočne výrazná chuť.

    Ako by som zhrnula náš #test_popradska_kava ? Favoritom u nás ostáva červená Extra špeciálka, ale ak sa naskytne možnosť kúpiť zlatú Crema espresso, určite neodoláme. Modrú Classico espresso prenecháme tým, ktorí nemajú radi príliš výraznú chuť kávy 🙂

    Tak dobrú chuť a príjemné chvíle s kávičkou vám prajem 🙂

    Lenka

    Poradna za nami, sme v poriadku 🙂 🙂 🙂 5,8cm a 12tt+2 🙂

    Zajtra nás čaká prvá poradňa, veľmi dúfam, že bude všetko v poriadku...