lenka007lenka
3. júl 2018
804 

Moje testovanie DM trend IT UP

Ahojte,

nedávno som sa zapojila do výzvy na Modrom Koníkovi a bola som vybratá na otestovanie produktov dekoratívky trend IT UP. Túto značku už poznám, nakoľko podobné testovanie prebiehalo už minulý rok a tak som sa tešila, čo nové si pre nás pripravili. 

Produktov bolo pomerne dosť, no na vytvorenie kompletného looku som využila aj iné produkty značky trend IT UP, ktoré už mám. Ak by vás zaujímal konkrétny z nich, dajte mi vedieť a poviem vám viac 🙂. Značka sa predáva po celom Slovensku v dm drogériách a teší sa popularite pre svoju priaznivú sumu a úmernú kvalitu.

Ako prvý som otestovala Make-up Matte Beauty Perfection 020, 30 ml. Make up je tekutej konzistencie so stredným krytím. Má príjemnú vôňu a nanáša sa dobre tak hubkou, štetcom, ako aj prstami. Počas dňa má makeup dobrú výdrž a necestuje po pleti. Páči sa mi, že nie je hutný, ani extrémne krycí. Na fotke líčenia môžete vidieť aj moje vykúkajúce pehy. Makeup sľubuje zmatňujúci efekt, ktorý hodnotím tak 50:50, no celkovo tento výrobok určite odporúčam, a to najmä na zmiešanú pleť, ktorú teraz v lete nezaťaží. 

Expert fixačný sprej, 60 ml, stojí niečo okolo 5 Eur. Priznám sa, že fixátor z drogérie som ešte nikdy netestovala. Ako predchádzajúci produkt, aj tento veľmi príjemne vonia. Má však jedno obrovské pozitívum a jedno negatívum. Dobrou správou je, že skutočne funguje a možno ho porovnať aj s drahšími značkami. Napriek tomu, že aplikácia nie je agresívna, sprej zanecháva na pleti veľké kvapky, ktoré možno po zaschnutí vidieť. Preto s ním treba pracovať citlivo a nanášať z veľmi veľkej vzdialenosti. 

Korekčná sada Color, 7,5 g, je ďalším vydareným produktom testovačky. Sada obsahuje tri korektory: marhuľovej, zelenej a fialovej farby. Marhuľový korektor je vhodný na prekrytie malých nedokonalostí pleti, či kruhov pod očami. Fialový zakryje aj tmavšie kruhy pod očami a zelený využijete na začervenania na pleti. S výrobkom sa pracuje super, korektory nezaliezajú do vrások a pekne prekryjú všetko, čo treba. 

Kompaktný púder Skin Supreme, 020, 9 g. Tento púder je vzhľadom na číslo odtieňa v porovnaní s makeupom o niečo tmavší a je vhodný pre mierne opálenú pleť. Odtieň chytá jemne do bronzova, takže ho viete využiť aj ako bronzer. Čo sa týka jeho vlastností ako takých, je výborný, zmatňuje, nepôsobí na pleti ako maska a pekne zafixuje makeup. Za 4 Eurá je to veľmi dobrý produkt.

Lak na nechty Foundation, 040, 11 ml je krásny, nude lak, ktorý pri dvoch vrstvách dostatočne kryje. Keďže nosím gélové nechty, vyskúšala som si ho aplikovať na nechty na nohách a zatiaľ som veľmi spokojná. Ajkeď u mňa je výdrž lakov na nohách oveľa lepšia ako na rukách, myslím, že je to dobrý výrobok za dobrú cenu. Má primerane hrubý štetček, stredne hustú konzistenciu a zaschne po pár minútach bez otierania. 

Presúvam sa k líčeniu očí a pier, kde už budem omnoho kritickejšia a ako prvý produkt Vám priblížim maskaru Endless Effect Extension & Curl, 10 ml. Táto maskara slúži na predĺženie a vytočenie rias. Má silikónovú kefku, ktorým som prišla na chuť iba nedávno. Pri detailnejšom pohľade je vidno, že obsahuje mikrovlákienka, ktorými predlžuje vaše riasy. Riasenka skutočne predĺži, ale až v druhej vrstve. Napriek tomu je kefka dostatočne kvalitná, aby riasy nezlepila. Schopnosť vytočiť riasy je už o niečo slabšia, no napriek tomu ju hodnotím pozitívne.

Kajalová ceruzka na oči Contour & Glide 081, 0,3 g. Ceruzka na oči od trend IT UP má krásnu farbu a hlavne výdrž. Použila som ju na niekoľko spôsobov a najlepšie sa mi osvedčila buď ako báza pod očné tiene, či vrchná linka. Neotláča sa a drží na mieste počas dňa. O niečo horšie to už bolo v spodnej vodnej linke, kde mi zachádzala mimo a dráždila oči. 

Očné tiene SOFT CRYSTAL eye shadow, odtieň 030, 2,5 g - monotieň zelenej farby s modrými trblietkami. Tieň samostatne bez bázy slabo drží a zle sa nanáša. Ak použijete bázu pod očné tiene je to lepšie, no modré trblietky mi opadávali na pleť, takže ak už ho chcete použiť, nalíčte si najprv oči, očistite pleť a potom prejdite na makeup a púder. Najlepší efekt som dosiahla, ak som si na očné viečko naniesla predchádzajúci produkt, modrú ceruzku, a až na ňu nanášala očný tieň prstami, čo uviditíte aj v mojom líčení na fotke. 

Trend IT UP METAL & SPARKLE GLOW 030 očný tieň v pere je ďalším očným tieňom, ktorý sme dostali na vyskúšanie. Jeho farba je metalická mauve s trblietkami. Po nanesení na očné viečko vytvára efekt "mokrého líčenia", čo vyzerá naozaj veľmi pekne. No tieň v ceruzke je mastný, rozmazáva sa, nedá sa veľmi vrstviť a takmer ihneď zlieza do očného záhybu. Nedal sa použiť ani ako podklad pod očné tiene, preto tento produkt neodporúčam.

 Záverečným produktom môjho testovania bol Krémový lesk na pery Ultra Matte, 016, 5 ml. Lesk je penovej konzistencie a je veľmi príjemný na perách. Vďaka aplikátoru sa dobre nanáša a kryje dobre už v prvej vrstve. Keďže je to lesk s matným efektom, nedá sa ani vrstviť, pretože na perách nezasychá. To ovplyvňuje aj jeho výdrž, pretože sa na perách postupne stráca - ajkeď našťastie rovnomerne. Jedlo nevydrží určite a jednu kávičku by mohol s trochou opatrnosti ešte ustáť. Farba rúžu je skutočne krásna, niečo podobné ako predošlý očný tieň v ceruzke, jesenný mauve fialový odtieň, ktorý sadne skôr studeným typom. Napriek jeho nízkej výdrži ho používam takmer denne a veľmi som si produkt obľúbila.

Ak by som mala zhrnúť moje dojmy z produktov trend IT UP, najviac ma oslovila "pleťovka". Myslím tým makeup, púder, fixátor a korekčná sada. Kúpou týchto produktov nielenže nič nepokazíte, ale aj dobre ušetríte.  Čo sa týka líčidiel očí - ceruzka a očné tiene (monotieň aj ceruzka), tam som postrehla viacero nedostatkov, na ktoré si pri kúpe určite dajte pozor. Ceruzka na oči a špirála zas v dobrom prekvapili. 

Moje líčenie je vytvorené výlučne s použitím produktov dm trend IT UP. Ak by vás zaujímali aj ostatné produkty viac, určite mi dajte vedieť. 

Vyššiu intenzitu očných tieňov som dosiahla po nanesení ceruzky na oči na celé viečko, na ktoré som postupne navrstvila očný tieň v podobnom odtieni. Na fotke vidno aj strednú kryciu schopnosť makeupu, keďže mi spopod neho vykúkajú pehy na lícnych kostiach 🙂.

Dúfam, že vám pri rozhodovaní v drogérii pomôže aj moja recenzia a ja ďakujem tímu Modrý koník a dm trend IT UP za produkty na testovanie 🙂 

Krásny deň prajem,

Lenka 

#test_dm16 #recenzia

#test_dm22

Začni písať komentár...

Odošli