lenka9g
25. feb 2019
159 

Naše testovanie dm

Ahojte, modrokoníkovské mamičky,

radi by sme vám s mojím synom Vilkom predstavili pár dm produktov, ktoré sme za posledné dni mohli vyskúšať a otestovať. Vilko oslávil pred pár dňami rok a tešil sa, že ani MK a dm nezabudli na jeho narodeniny 😃

Dostal takéto darčeky:

Bio dm špaldová kaša

Bio dm príkrm sušené slivky v jablkách

Bio babylove ovocný príkrm

Bio dm ovocný čaj

Babylove jednorázové podbradníky

Babylove podložky na prebaľovanie

Babylove zubné kefky

Babylove umývacia emulzia

Babylove telové mlieko

Krém alverde

Babylove vlhčené utierky s panthenolom

Testovanie nám znepríjemnila choroba a na pár dní odstavili Vilka horúčky. Vilko vôbec nemal chuť do jedla a papal len moje mliečko. A tu sa dostávame k prvému produktu, ktorý vám predstavím.

Čaj s jablkami, šípkami, malinami, mrkvou a červenou repou od ukončeného 4. mesiaca. Mala som dilemu, či vôbec čaj Vilkovi dať, pretože mi to doktorka neodporúčila. Vraj mám dávať len čistú vodičku. Je to hlavne kvôli tomu, aby teplý čaj nezvyšoval ešte viac teplotu tela. Ja som ho ale podávala vlažný, takže ho pil po celé dni. Čaj ochutnali všetci členovia rodiny. Na kašeľ a nádchu padol s medíkom a citrónom veľmi dobre. Príjemná chuť zaručená.
Príkrm od ukončeného 4. mesiaca, sušené slivky v jablkách, Vilko ochutnal ešte predtým ako ochorel a veľmi mu chutil. Výživka mu pohla črievka a o pár minút (možno hodina a pol) sa vykakal. Veľmi som sa tomu potešila, pretože Vilko má vo zvyku kakať len raz za tri-štyri dni. Je zo 100 % bio zložiek.

Bio ovocný príkrm vhodný pre deti od ukončeného 4. mesiaca s kokosovým mliekom a maslovými keksami sa skladá zo 100 % bio zložiek. Vilko ho spapal už ako choručký, keď mal vysokú teplotu a bola som rada, že niečo konečne spapal. A aj mu chutilo.

Bio špaldová obilninová kaša je naozaj veľmi vhodná pre detičky, ktoré sa s jedlom zoznamujú. Chuť nie je vyrazná a keďže Vilko je už väčšie "bábätko", ktoré už všeličo ochutnalo, kaša nepatrí medzi jeho top. Veľmi rýchlo sa zarába, stačí, ak do mliečka alebo vody, ktorá má približne 40 stupňov, pridáte 3-4 lyžice kaše. Kašu sme darovali menšiemu bábätku, ktoré sa tomu veľmi tešilo (resp. mamina) a kašu papá každý večer 🙂

Testovanie umývacej emulzie a telového mlieka bolo zábavnejšie, pretože sa mohol naplno zapojiť aj starši braček Riško. S Riškom vo vani je vždy veľká sranda. Chlapci sa poriadne poumývali a vyšantili. Potom som ich ponatierala telovým mliekom a išli spolu spinkať. Neviem, či zato mohol môj chorý a zapchatý nos, ale ani z jedného prípravku som necítila žiadnu vôňu. Prípravky sa veľmi ľahko aplikujú a mliečko je krásne roztierateľné.

Aj rána nám pri testovaní spríjemňoval starší braček Riško. Veľmi rád si čistí zúbky a rád ich čistí aj Vilkovi. Vilko s ním dokonca aj oveľa viac spolupracuje. Samozrejme na všetko dozerám a dokončujem začaté. Vilko už má 6 zúbkov, a tak používame normálnu zubnú kefku, bez pasty. Zubnú kefku od dm som mu dala do ruky až po vyčistení zubov. Je vhodná pre detičky, ktorým sa prerezavajú zubky. S touto kefkou si dokážu masírovať ďasienka a uľaviť od bolesti.

Alverde Baby ošetrujúci krém s Bio bambuckým maslom a kamilkovým extraktom používa Vilko každé ráno. Krásne vonia a chráni Vilka pred zimou, keď ide odprevadiť bračeka do škôlky.
Vilko už sem tam sedí na nočníku, ale je taký nezbedník, že vždy sa vypišká mimo nočníka na podlahu. Chcela som tomu zabraniť, a tak som pod neho rozprestrela podložky na prebaľovanie. Vilko ale vôbec nespolupracoval a tentokrát sa nevypiškal nikde. Mňa zaujímalo, či podložka spĺňa čo sľubuje, a tak som ju obliala vodou. Chvíľu som počkala a skontrolovala podlahu. Podlaha bola suchá a podložka zvládla náš test úspešne. V balení je 10 kusov, ktoré majú rozmer 60x60.

Vilka najradšej umývam pri prebaľovaní čistou vodou, ale samozrejme mám v zásobe zopár vlhčených utierok. Tieto dm vlhčené utierky s panthenolom sú trocha suchšie ako utierky, na ktoré som zvyknutá. Ale svoju prácu odvádzali dobre a bez výhrad.
Jednorazové podbradníky majú jednoduché a rýchle využitie - len nalepiť, odlepiť a zahodiť. V balení je 12 kusov. Podbradník sa nalepí na zadnú stranu oblečenia. Koniec podbradníka sa dá preklopiť a môže tam padať jedlo, ktoré dieťa vypľuje alebo zahodí. 

Podložky na prebaľovanie a jednorazové podbradníky som nikdy nevyužívala. Čo je zložité na tom, keď mamička po dojedení syna či dcéry gumený podbradník umyje? Tieto veci odkladám a vyberiem až na nejaký výlet, kde bude jednoduchšie vyhodiť podbradník a uložiť dieťa na čistú podložku.
Mojkačik k nám prišiel s týždňovým oneskorením, ale hneď si ho chceli pomojkať obidvaja, a tak to aj dopadlo 😃 Jeden plače a druhý sa smeje. Mojkačik je vhodný pre detičky pri objavovaní sveta, je z hebkej látky, ale vnútro šuští a zaujme vnemy malého dieťaťa. Je to maličká, chudučká hračka, ktorá sa zmestí aj do maličkých rúčiek dojčaťa.

Na záver malé negatívum: na obaloch je len malými písmenami opis výrobku a často som si musela hľadať slová aj cez slovník, resp. translato,r aby som vám vedela viac priblížiť testovaný produkt.
Dm výrobky sme využívali aj pred týmto testovaním a určite budeme aj po ňom. Nie všetky výrobky nám úplne sadli, ale v predajniach máme overené, dlho využívané výrobky, ku ktorým sa budeme vždy vracať. Ďakujeme za možnosť testovať 🙂

#test_dm20 

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli