lenka9g
13. júl 2018
213 

Všade samé bubliny, žuvačkové bubliny

V prvom rade by som sa chcela poďakovať Modrému koníku za možnosť testovať produkty. Testovala som úplne nové produkty od značky Bupi a to konkrétne šampóny, sprchové gély a umývacie peny pre dievčatká a chlapcov v parádnych detských obaloch. Do testovania sa mohli zapojiť mamičky škôlkarov, jedného 5 ročného škôlkara Riška doma mám, tak som skúsila šťastie a vyšlo to. 

V piatok popoludní mi zazvonil telefón a milý kuriér mi doniesol balíček, veľmi som sa potešila. Riško bol zatiaľ v škôlke a tak ho doma čakalo prekvapenie. Okrem detskej kozmetiky nám Bupi poslalo ešte podložku pod mydlo a plyšové zvieratko žabku , ktoré Riško daroval svojmu malému bratčekovi Vilkovi.

Hneď večer sme samozrejme museli všetko vyskúšať. Riškovu pozornosť najviac upútala umývacia pena, ešte sa s ňou nestretol. Hneď ako si vystriekol penu na ruku vykríkol: ,,žuvačky'' 🙂.

Umývacia pena pre chlapcov je s príchuťou bupi frutti a naozaj veľmi pripomína žuvačky. Krásna, sladučká vôňa, na zjedenie :D. Jednoduchá manipulácia umožnila Riškovi pumpovať penu priamo na ruku a umývať si telo bez pomoci. Vlásky umývame Riškovi len raz za čas pretože to nemá rád. Šampón sme pre chlapcov dostali v jednej tube aj so sprchovým gélom a musím povedať, že aj po troch dňoch som cítila tú krásnu vôňu z jeho vlasov 🙂.

Do testovania som sa zapojila aj preto, lebo na umývacej pene je zobrazený obrázok hasiča a Riško ma veľmi rád hasičov a motívy hasičov, aj jeho tatik je hasič a je pre neho hrdina. Veľmi sa tešil, že ma ďalšiu vec do zbierky.

O testovaní som hovorila aj svojej dobrej kamarátke a pretože ona dievčatko má a my nie, tak som ju požiadala o otestovanie šampónu, sprchoveho gélu a umývacej peny pre dievčatká. Musím sa priznať raz som vyskúšala princeznovský šampón s balzamom aj ja. Znova príjemná vôňa, tentoraz jahody so šľahačkou. Ružová farba a korunka namiesto klasického otvárania uspokojí každého, kto má doma malú princeznú. Šampón v jednej tube s balzamom spôsobí to, že sa vlásky krásne po umytí rozčešú. Už žiadne šklbanie a ťahanie vláskou pri česaní.

Kozmetika Bupi neobsahuje parafíny, parabény, alergény, umelé farbiva a alkohol. Je dermatologicky testovaná, vyrobená z prírodných látok vhodných pre detskú pokožku. Moje dieťa zažilo týždeň plný kúpania a hrania sa vo vode vyskúšali sme všetko, jednoznačne vyhrala pena, ktorú si aj sám a jednoducho nadávkuje. S týmito novými produktami na trhu sa určite nelúčime a aj naďalej budeme vyhľadávať túto voňavú kozmetiku. Odporúčame všetkými desiatimi. Pekný deň 🙂

#recenzia #test_bupi4

Začni písať komentár...

Odošli