lenocka1984
26. mar 2018
384 

Ako Vichy SlowAge spomalil môj vek

Mám rada značku Vichy, no krémy na tvár rada striedam. Rovnako je to aj s parfémami, dovolenkovými destináciami, zamestnaniami - život sa mi zdá príliš krátky na to, aby som sa vracala stále do tej istej rutiny. Jediný, kto sa mi ešte nezunoval, je môj muž a to už podozrivých 12 rokov! Ale vráťme sa k tým krémom. Prihlásila som sa na testovanie nočného zázraku Vichy SlowAge a urobila som dobre. Hneď vám poviem prečo. 

Som náročný tester, keďže v mojej zásuvke s týmto krémom nocovali ťažkí konkurenti: nočné sérum Biotherm a Chanel Hydra Beauty - krémy, ktoré stoja dvakrát toľko ako SlowAge. Nie vždy kvalita krému priamoúmerne rastie s cenou a tak som bola zvedavá, aký zázrak urobí na mojej tvári 30-eurový téglik. 

Keď som rozbalila balík od Modrého Koníka, našla som tam okrem krému aj tento letáčik a pokyny. Je to veľmi super pocit, keď vám niekto pošle nejaký produkt na testovanie zadarmo, obzvlášť, ak je to niečo, nad čím ste uvažovali, že si aj kúpite. Ja som po tomto krémiku pokukovala už dlhšie, preto ma táto príležitosť potešila. Na druhej strane som si však dala záväzok, že budem objektívna. Slušnosť možno káže darovanému koňovi na zuby nepozerať, ale ak je tým koňom produkt na testovanie od Koníka - presne to sa od nás očakáva. A tak som sa mu na zúbky poriadne pozrela. 

Hneď po rozbalení ma prekvapila jeho hnedá farba, pripomínajúca vylúhovaný čierny čaj. Potešila ma chladivá gélová konzistencia, ktorá naznačuje hydratačný charakter krému. Presne to moja zmiešaná pleť potrebuje, nemôžem používať hustné mastné krémy. No a samozrejme som ho musela aj ovoňať a bola to typická luxusná "vichiovská" vôňa a ja tam cítim akoby taký nádych lekárne. Neviem, čím to je, ale niečo mi tam vonia sterilitou, ale príjemne. Na vôňu krému som veľmi citlivá. Asi pred desiatimi rokmi som si kúpila jeden nemenovaný nočný krém a jeho pach ma vyslovene iritoval. Keď mi môj muž (vtedy ešte len frajer) pri zaspávaní pošuškal do ucha, že páchnem ako tekvička, naštvaná som písala na centrálu značky. Ako ospravedlnenie mi poslali balík plný krémov na mladú pleť, keďže ten môj bol podľa nich pre zrelú. Tá asi môže voňať ako tekvica. Nevadí, potešilo. Takže áno, vôňa je dôležitá. 

Celé dva týždne som používala krém na noc a priznám sa, že aj vďaka tej vôni som mala pocit, že relaxujem. Akurát som sa bála, či tým, že má hnedú farbu, nebude hnedý aj celý vankúš, ale nie, krém sa účinne vpíja do pleti. No ráno som sa budila s jemným mastným filmom na tvári a naozaj som mala pocit, že jemné vrásky sú vyhladenejšie. Ale som nohami stále na zemi, zázrak od žiadneho krému by som za dva týždne neočakávala. 

Aj Amálka sa chcela zapojiť do testovania, tak okrem toho, že si z neho trošku aj olízla (toto v pláne nebolo), dovolila som jej dať si za hrášok na tvár. Amálka má kožnú seboreu, nemôžem ju teda krémovať ani po kúpaní a máme aj špeciálny opaľovací krém, inak sa hneď vyhádže. Po tomto krémiku však nemala žiadnu reakciu, čo je pozitívna správa aj pre mňa. Zároveň je to dôkaz, že krém je šetrný aj k extra citlivej pokožke. 

Za dva týždne používania som spozorovala zjednotenie farby pleti. Akoby obsahoval aj kúsok betakaroténu, čo by vysvetľovalo tú farbu a pleť mala lepší tón, stiahli sa viditeľné póry a netvorili sa mi z neho žiadne vyrážky, naopak. Mala som pocit, že aj začervenané miesta sa upokojili. Čo je super, je, že neštípe, keď sa nanáša okolo očí, lebo aj niektoré drahé krémy mi zvyknú podráždiť oči. V priloženom letáčiku som sa dočítala, že raz za týzdeň - dva je dobré použiť tento krém ako masku na 10 minút a potom zotrieť zvyšný krém tampónom. Viem si predstaviť, že mnohým ženám sa môže používanie nie najlacnejšieho krému ako masky zdať ako plytvanie, ale neodolala som.

A naozaj po zotretí som mala takú krásnu pleť, hydratvanú až zdravo lesklú a vypnutú, že toto môžem objektívne nazvať malým zázrakom. Ani z toho krému toľko neubudlo. Odhadujem, že ak ho budem používať denne a k tomu raz za dva týždne ako masku, kelímok mi vydrží cca 3 mesiace. 

Suma sumárum, tento krém či gél som si rýchlo zamilovala a poobzerám sa aj po ostatných z tejto rady. Je účinný a napriek zaneprázdnenosti v tieto dva týždne mi Vichy SlowAge každý večer spomalil čas a prinútil ma venovať sa na chvíľu sebe. A aj o to predsa ide. 

#test_slowage2

Leni, pekná recenzia 😘

23. mar 2018

@matka1984 ďakujem 🙏🏻

23. mar 2018

Supi recenzia. Na denny neurobis? Rozhodujem, ktory kupit, ked miniem terajsie kremy.

23. mar 2018

*a zase si na kazdej fotke uuuuplne ina😲

23. mar 2018

@stellasweet nemôžem za to ale stále som to ja 🙂 ja uz som si na seba zvykla no :D

24. mar 2018

@lenocka1984 😉🙂 ale pacis sa mi vzdy

24. mar 2018

@stellasweet jeeej ďakujem! Vždy sa nepáčim ani sama sebe 😀

24. mar 2018
Autor komentár zmazal

@ticko ahoj bežala taká výzva na modrom koniku a vybrali 10 žien. Podobne výzvy sa opakujú, chodia mi do správ

14. apr 2018
14. apr 2018

Začni písať komentár...

Odošli