Tak a mame tu jarny vypredaj🙂 Vypredavame skladove zasoby nosicskych bund a mikin. Mikiny, ktore su skladom mozete mat uz za 55€ (namiesto 69€), zimne bundy za 99€ (namiesto 125€). Tak nevahajte, kym este su!

    Nosíte svoje bábätko v šatke alebo nosiči? Máme pre Vás jarnú kolekciu krásnych rozkvitnutých nosičských mikín. Mrknite do nášho e-shopu.

    Máme v ponuke nové DISNEY vzory tréningových nohavičiek iba za 7 €! Mrknite do nášho e-shopu.

    Máme v ponuke nové vzory baby návlekov na nožičky pre Vaše bábo iba za 3,90€/ks. Ideálne do nosiča, ale aj keď Vaše bábo začína loziť alebo keď sa večer ochladí. Vyskúšajte a neoľutujete!

    Ponúkame vám 5 krásnych trendi vzorov detských jantárových náhrdelníkov za bezkonkurenčné ceny. Nakuknite!

    Máme nové krásne vzory tréningových nohavičiek! Mrknite do nášho e-shopu.

    Nosíte svoje bábätko v šatke alebo nosiči? Máme nové nosičské bundy v ponuke - veľkosť S a M. Mrknite si naše inzeráty...

    Poznáte knihu od pôrodnej asistentky Ingeborg Stadelmann Zdravé tehotenstvo, prirodzený pôrod? V knihe sú spomínané aj éterické oleje, ktoré si táto nemecká pôrodná asistentka s dlhoročnou praxou mieša sama a ich účinky má mnohonásobne overené pri pôrodoch. A my Vám ich ponúkame v našom shope. Najnovšie napr. Olej na masáž krížov.

    lienocka_sk
    7. feb 2014    Čítané 0x

    Túžila som po prirodzenom pôrode

    Mnoho budúcich mamičiek má pred pôrodom jediné želanie: Nech je môj pôrod prirodzený a bez komplikácií. Ja som bola v rovnakej situácii pred rokom. A viete čo mi pomohlo moje želanie splniť? Oleje od pôrodnej asistentky Ingeborg Stadelmann.

    Ku knihe od Ingeborg Stadelmann Zdravé tehotenstvo, prirodzený pôrod som sa dostala na predpôrodnom kurze. V knihe sú spomínané aj éterické oleje, ktoré si táto nemecká pôrodná asistentka s dlhoročnou praxou mieša sama a ich účinky má mnohonásobne overené pri pôrodoch, ktoré viedla. Vo svojej knihe ponúka praktické návody ako v období tehotenstva, pôrodu a šestonedelia využiť oleje a bylinky.

    Kniha Ingeborg Stadelmann bola pre mňa natoľko inšpirujúca, že som si niektoré oleje zaobstarala priamo od Ingeborg z Nemecka, aby mi pomohli pri mojom pôrode. Na Slovensku ich v tom čase nikto nepredával a ako každá tehuľka, aj ja som sa chcela čo najlepšie pripraviť na pôrod. Čím viac som sa dozvedala o účinkoch týchto olejov, tým som si bola istejšia, že ich začlením do mojej „pôrodnej výbavičky“.

    Nakoniec som sa rozhodla pre nasledovné oleje:

    Olej na masáž hrádze

    Harmanček posilňuje nervy, pšeničné klíčky pomáhajú zvyšovať elasticitu tkanív, pupalka ovplyvňuje hormonálnu činnosť. Ružový olej pôsobí protizápalovo a uvoľňuje kŕče. Taktiež  šalvia muškátová je protizápalová, bolesť tíšiaca a okrem toho pomáha na psychickej úrovni prekonávať vlastné hranice.

    S masážou hrádze som začala asi 6 týždňov pred určeným termínom pôrodu. Stačí, používať malé množstvo (olej je silne koncetrovaný), denne 2 – 5 min; tiež je vhodné použiť ho na obklady a masáž aj pri pôrode a znížiť tak pravdebodobnosť natrhnutia, alebo nástrihu hrádze.

    Olej na strie

    Nosné oleje vyživujú pokožku a éterické oleje pôsobia najmä na psychiku:

     levanduľa pomáha rozvíjať dôveru vo vlastné telo, brezuľa uvoľňuje a neroli pôsobí ako opora pri pocitoch strachu.

    Olej som používala asi dvakrát denne na natieranie oblasti, kde môže dôjsť ku vzniku strií, ako bruško, prsia, zadok a stehná.

    Olej k pôrodu

    Zmes napomáha lepšiemu spracovaniu pôrodných bolestí. Dodáva istotu, že všetko prebehne tak, ako má. Uvoľňuje, emocionálne otvára a dáva priestor prirodzeným procesom v tele rodičky. Môže pozitívne pôsobiť aj na ostatných účastníkov pôrodu.

    Môj partner mi pri pôrode masíroval kríže, chrbát a bruško. Ak máte k dispozícii vaňu, zmiešajte 1 – 2 polievkové lyžice oleja so soľou z Mrtvého mora a medom či smotanou. Olej mi pomohol ľahšie zvládnuť jednotli

    vé kontrakcie, ponoriť sa do svojho vnútra a sústrediť sa na otváranie pôrodných ciest a na moje bábätko, ako postupne zostupovalo nižšie a nižšie.

    Toko olej

    Olej na zastavenie predčasných kontrakcií – používa sa na tlmenie predčasných pôrodných kontrakcií. Účinnou zložkou oleja je predovšetkým majoránka, ktorá má schopnosť rýchlo uvoľniť kŕče svalstva maternice a ktorá pôsobí tiež na emocionálnej úrovni: pomáha prekonávať strach z predčasného pôrodu. Olej dobre poslúži tiež v prípade silných popôrodných sťahov - masírovať bruško najlepšie pred kojením.

    Ut olej

    Maternicové tonikum – vhodný na vyvolanie pôrodných sťahov, pri pôrode pomáha pri ochabovaní pôrodných sťahov; v šestonedelí stimuluje uvoľňovanie očistkov; stimulujúci, zahrievajúci masážny olej.

    Ja som olej použila asi 8 hodín od odtečenia plodovej vody, keď som mala stále veľmi slabé kontrakcie. Olej mi pomohol vyvolať silnejšie kontrakcie a rozbehnúť samotný pôrod bez nutnosti lekárskeho zásahu.

    Olej na podporu dojčenia

    Zmes olejov pomáha rýchlej a bezproblémovej tvorbe mlieka po pôrode a neskôr pri rôznych problémoch, spojených s kojením: pri bolestivom naliatí pŕs, pri nedostatočnej tvorbe mlieka, pri bolestivých zatvrdlinách.

    Prsia si masírujte pred kojením bábätka, masáž je vhodné spojiť s nahrievaním pŕs; olej nanášajte mimo dvorca, postupujte krúživými pohybmi od kraja do stredu.

    Ak Vaše bábätko trpí bolesťami bruška, môžete použiť tento olej zriedený s olivovým alebo slnečnicovým olejom v pomere 1:2 na masáž bruška (na podporu trávenia). Bruško Vášho bábätka masírujte krúživými pohybmi okolo pupka.

    Masážny olej pre šestonedelie

    Podporuje zavinovanie a hojenie rán maternice, spolu so studenými obkladmi pomáha pri nadmernom krvácaní v šestonedelí. Pôsobí tiež na psychickej úrovni - proti pocitom vyčerpanosti a depresívnym náladám.

    Olej som si jemne vtierala niekoľko krát denne do bruška od prvého dňa po pôrode. Podporil tak zavinovanie maternice a mohla som ísť s mojím bábätkom čo najskôr domov.

    Krém na ošetrenie bradaviek

    Balzam, ktorý neobsahuje žiadne éterické oleje. Používajte na pravidelnú starostlivosť bradaviek počas dojčenia. Ukľudňuje a podporuje hojenie podráždenej pokožky.

    Krém som používala hlavne v prvých dňoch po pôrode, kým som sa naučila, ako správne bábätko prikladať a bradavky som mala poranené. Po natretí som pocítila okamžitú úľavu.

    S olejmi som bola natoľko spokojná, že som bola prsvedčená o tom, že by mali pomáhať aj ostatným slovenským ženám, ktoré túžia po prirodzenom pôrode. Preto viac informácii o olejoch nájdete na mojej stránke.

    Nosíte svoje bábätko v šatke alebo nosiči? Tak práve pre Vás máme novú kolekciu nosičských búnd a mikín! Vo veľkosti M ihneď k odberu. O 2 dni už môže zohrievať Vás aj Vaše bábätko.

    Vyuzite posledne dni limitovanej januarovej akcie! Kvalitne latkove plienky Sun Baby so vzorom podla vlastneho vyberu a len za 9,-€/ks !!!
    VIAC INFO na WWW.LIENOCKA.SK

    lienocka_sk
    31. mar 2016    Čítané 12x

    Lienocka.sk

    Vitaj, milý rodič, budúci rodič! Tešíme sa, že si k nám zavítal a veríme, že si u nás nájdeš, to čo hľadáš. Aj my sme rodičia a tak v tomto obchodíku nájdeš iba to, čo sme vyskúšali my alebo naše malé lienočky a s čím sme boli spokojní.

    Malá ochutnávka toho, čo tu na Teba čaká:

    - pre Teba, budúca maminka, máme úžasné oleje od pôrodnej asistentky a tiež knihy, ktoré Ti pomôžu pripraviť sa na prirodzený pôrod

    - pre Teba, maminka malého drobca, máme tie správne knihy o výchove detičiek

    - pre vás obe máme bio balzamy, ktoré vás upokoja alebo znova naštartujú

    - pre vaše detičky v bruškách alebo už na svete máme:
    • moderné látkové plienky All in one za bezkonkurenčné ceny
    • podbradníčky, v ktorých budú „šik“
    • jantárové náhrdelníčky pre ich zdravie
    • tréningové nohavičky pre „veľkáčov“
    • krásne návleky a držiačiky na stále zvlečené ponožky

    - nosenie je „in“, preto v našej ponuke nájdeš šatky a nosiče, z ktorých si určite vyberieš. A aby Tebe ani drobcovi nebola zima, ponúkame aj krásne a praktické nosičské bundy aj mikiny.

    - a keďže s prirodzenou výchovou ide ruka v ruke aj eko, máme pre Teba aj ekodrogériu na pranie a čistenie Tvojej domácnosti.

    Tak nech sa páči, nahliadni do nášho obchodíku.
    Radi Ťa privítame aj na www.lienocka.sk.