Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    likoska
    16. jún 2017    Čítané 238x

    Leto, slnko, kúpanie, opaľovanie, potrebná ochrana kože = EQUILIBRIA

    Máme tri malé blonďaté, modrooké dievčatká, ktoré radi chodia von a slnko vnímajú ako priateľa. Keď svieti slnko, veľmi sa tešia. Preto hor sa von, ale nezabudnúť sa natrieť. 

    Mám veľmi rada produkty, ktoré obsahujú prírodne zložky. Preto som sa zapojila do testovanie slnečnej kozmetiky  EQUILIBRIA.

    Opaľovacie prípravky obsahujú okrem fotostabilných UVA a UVB filtrov aj zložky ako extrakt z morskej riasy Laminaria ochroleuca, ktorý aktívne podporuje ochranu buniek pred škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia, bambucké maslo, pantenol, vitamín E a glycerol.  

    Testovali sme rad BABY pre detskú citlivú kožu:

    • Mlieko na opaľovanie SPF 30  objem 200 ml
    • Mlieko na opaľovanie SPF 50 objem 200 ml
    • Krém na opaľovanie SPF 50+ objem 50 ml   

    Mlieka sme používali hlavne na oblasti kože rúk, nôh a trupu. Majú veľmi dobrú konzistenciu. Na pohľad obsahujú malé ako keby „hrčky“ krému, ale napriek tomu sa pekne ľahko rozotierajú a ihneď vsiaknú do kože. Vôbec nezanechávajú biely film na koži. Koža nezostane lepkavá, čo je super, keďže baby sa zvyknú hrať v piesku. Čo hodnotím ako velikánske plus.

    Naše dievčatá majú veľmi citlivú atopickú kožu a mlieko im vôbec nerobilo problém, žiadne zhoršenie, svrbenie. Po zime sú úplné bledule 🙂 A od začiatku slnečných dni sme ich natierali len slnečnou kozmetikou  EQUILIBRIA a koža je fakt pekne chránené. Žiadne spálenie, začervenanie.

    Krém SPF 50+ sme používali na tvár a oblasti krku.

    a rad SUN určený pre dospelých pre citlivú kožu :

    • Mlieko na opaľovanie SPF 30  objem 200 ml
    • Mlieko na opaľovanie SPF 50 objem 200 ml
    • Krém na opaľovanie SPF 50+ objem 50 ml

    Ja mám alergiu na slnko. Musím sa aj pri krátkom pobyte na slnku natierať ochranným krémom. Inak sa mi na koži prejavia veľké červené fľaky, ktoré dosť svrbia a pália. Urobila som so slnečnou kozmetikou EQUILIBRIA pokus. Keď sme išli von, nenatrela som si krk. A alergia sa prejavila. Na ostatných miestach, ako ruky a nohy, kde som bola poctivo natretá, zostali pekne bez reakcie. Stačilo mi dokonca mliekona opaľovanie SPF 30. To je pre mňa velikánske plus.   

    Súčasťou každého balenia mlieka a krému je leták, kde je podrobne rozpísané ako používať výrobok, prečo je dôležitá ochrana.

    Jedine negatívum vidím, že pri neopatrnom ušpinení oblečenia po vypraní zostávajú žlté fľaky.

    A posledným produktom mlieko po opaľovaní 

    Veľmi krásne vonia, dobre hydratuje kožu a má ľahkú konzistenciu.

    S testovaním slnečnej kozmetiky EQUILIBRIA som bola nadmieru spokojná.  

    Všetky produkty sa dajú kúpiť na https://www.drmax.sk/equilibria/.

    Produkty sú kvalitné a pribalený leták nekleme kde výrobca uvádza že, produkt značky EQUILIBRIA  bude vaším spoľahlivým a užitočným pomocníkom, ktorý vám umožní vychutnať si radosť zo slnka a slnečných dní naplno a bezpečne. 

    Veronika

    likoska
    Správa bola zmenená    11. jan 2017    

    Chcem vás veľmi pekne poprosiť zahlasovať, za projekt mesta Martin .....tancujú tam naše dcérky a iné deti z Martina a okolia.....keď budeme mat najviac hlasov , dostaneme istú finančnú čiastku. Ďakujem. https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/martin